2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Serum fizyolojik sıkıp çevirip sırtına elinizi kubbe yaparak vurun. Balgamlar sokülüyor kusmukla atıyor.

Kademeli olarak incelt bencede giydiklerini benimki dün akşam 9 gibi uyudu sabah 5e geliyordu uyanmıştı serin olunca mı o kadar uyudu dün dışardaydık yoruldu mu bilmiyorum ama 6 saatte uyanırdı genelde 8 saate yakın uyumuş..uyurken üstünü açmayıda öğrenmiş yan dönüp ayakları topluyor sonra birden dümdüz yatıyor üstünde birşey kalmıyor başta uyanık zannettim ama resmen uykuda yapıyor.. farkedince örttüm ama açıkta yatmış gece Allaha şükür üşütmemişte.. şimdi evde de sıfır kol çıtçıtlıyla duruyor. Hem böyle kolları bacakları ısırmasıda kolay oluyor dün babası dizine diş izi yapmış

Gündüzleri şort tulum giydiriyorum bi kaç gündür, bugunlerde bende sapıttım zaten dolabında kaç giyisi varsa sabahtan akşama 4 mevsim yaşatacak kadar giydir çıkar yapıyorum uzun kollu giydirdim öğlen güneş vurdu ev fazla ısındı çıkar tişört giydir tişörtle üşür çıkar uzun kollu giydir yok yatacak pijama giydir kustu değiştir giydir kaka yaptı değiştir giydir akşama kadar giydir çıkar giydir çıkar dün akşam 10 gibi yattı 11 de uyandı 2.30 da kaka yapmaya kalktı, 4.te kalktık sonra cam falan açınca 9 a geliyordu kalktığımızda, bizimki de üzerine örtü tutmuyor Ya elleriyle tutup kafasına kadar çekiyor Ya da ayaklarıyla tepip altına alıyor

Çok çok teşekkür ederim ♥♥
Gözünüz aydın cnm Duru kuş kavuşmuş babasına cnm sen hmden kaç beden alıyorsun bn bu beden olayını bir türlü anlamadım gitti 7 kilodan fazlayız boyumuzda 70cm 6-9ay aldım 74 cm yazıyor ama büyük oldular yine elbise ve şortlu takımlarda çok sorun değil belli olmuyor ama bir tane şortlu kot tulum almıştım çocuk içinde kayboldu. İnşallah bir küçük bedeni kalmıştır çok beğenmiştim kalmadıysa da sonbaharda falan içine kilotlu çorapla giydireceğim ama ondan vazgeçmeyeceğim

Bu arada o kadar heveslendim babalar gününe tişört yaptırdım foto çıkartım çerçeveletirdim yazacağım notu bile hazırladım bilin bakalım noldu eşim tabiki yokmuş o gun her ay ayın 15 inde olan toplantıları bu ay 16 sında olacakmış gece kalmalı oluyor Ya da gece yarısına kadar gelemiyor hayattaki şansım

Bizim kusma yada çiş kaka yüzünden üst değiştirmemiz olmuyor şükür.. sabah günlük akşam pijama temizleride banyo yapınca giyiyoruz.. stoklarımız bitene kadar acil birşey olmazsa 2 haftada 1 Linanın çamaşırları yıkanıyor doğduğundan beri 2. şişe deterjanımız yeni bitmek üzere

Yatağı ters çevir canm ben reflü yatağında öyle yapmıştım

Oooo çok iyi bizimki fena kusma konusunda bazen çok artıyor bazen azalıyor tabi kusmalarımız ama yine de hergun bi kere kendi üzerini bi kere benim üzerimi batıracak, biz kaç 2 şişe bitirdik ben sayamadım hafta da 2-3 kez açıyorum güneşin çamaşırlarını

Ne güzel ya ben daha sabahtan 3 tişört kendim 5 tişört kızımı değiştirdim. Hergün makina açıyorum hergün ütü yapıyorum. Bide annem diyorki çok kıyafet alma. Nasıl almayayım kıyafet dayanmıyor.

Aynen bizimde oyle henüz ben 2 kat değiştirdim şimdi, hiç bişey yapmasa ağzından ıslatıyor yakasını gene değiştiriyorum, evet bi de çok kıyafet alma hemen büyüyorlar zaten diyorlar doğru benim kızın çok yok bu ara mevsim için çok almadım uzun kollu inçe penyelerinden 6 tane var henüz tam olarak da yazlıklara geçmedim, alt taytlar fazla ama üst olarak yok nasılsa yaz geliyor diye bende almadım ama bende 2 güne bir makine açıyorum

Canım konuşma terapisti ve nefes egzersizleri ile inşallah tez zamanda asarsiniz bu süreci

Bizim üstümüze kusupta değişmemiz doğduğundan beri 1-2 keredir herhalde o da çokk çok küçükken acemilikten sonra ağız mendilleri işimizi görüyordu ama benimki doğduğundan beri çok kusmuyordu. Bizimde çok kıyafetimiz yok aslında ama öyle sorunlarımız olsaydı yetmezdi kesin ağzından sularda yeni akmaya başladı önce köpük yapıyor dudağında kıyafetine inmeden yetişiyoruz

Çok geçmiş olsun pasama canım ben de git derim ateş önemli

Dolven 6. Aydan itibaren veriliyor canım

A sen bayada başlamıştın tadimlara yanlış hatırlamiyosam , bekle bncede kuzum acele etme hem kilo hersey degilki asil kiloyi amme sutunden alcaklar yine alirlarsa ek gida sonucta :) masallah kuzuya

Evet elma yoğurt kabak armut havuc tattirdim artık kiloya takilmama kararı aldım eşimle de geriliyoruz bu konu yüzünden artık ek gıda temmuz başına kaldi

Bence de götür canım ilerleyince orta kulak iltihabı olma olasılığı da artıyor bebeklerde. İnşallah basit bir şekilde atlatirsiniz .

Gecmis olsun canim, su dolveni unut artik :)
Bizim gittigimiz dr cok hiriltisi olursa 10ml serumu hava verebilirsin demisti ama soguk olacakmis dolapta beklemis olacak
Ben yerinde olsam dr a gotururum danisirim.
Cok gecmis olsun canim
Ben ince olandan almadim hani bizim yataklar gibi olan varya ondan var.
Oglumda da kizimda da ondan aldik. Gocme olmuyor, arada nevresimini degisirken ters duz yapiyorum iyi oluyor.

Çok teşekkür ederiz kuzum Hm’den tam ayına göre alıyorum, kalıpları biraz büyük 4-6 ay aldım onlar tam oldu. 6-9 bize de büyük oluyor canım. Benim kız da 70 cmi bulmuştur heralde en son 68 cmdi Nasıl bir elbiseymiş ki o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…