- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Çok geçmiş olsun pasama canım ben de git derim ateş önemli
Dolven 6. Aydan itibaren veriliyor canım
Bence de götür canım ilerleyince orta kulak iltihabı olma olasılığı da artıyor bebeklerde. İnşallah basit bir şekilde atlatirsiniz .
Gittik doktora kizlar ates 37.6 ile 37.9 arasinda gidip geliyor, benim bidik devamli hapsuruyo burun cesme oldu,gozler kipkirmizi. Dolvende aydam ziyade kilo daha onemli dedi 7 kilo ustune , dolven calpol donusmlu ver dedi , 1 2 gun bu sekilde devam edebilir dus aldir dedi.38.5 bidaha cikarsa fitil ver dedi. Benim kulaklarim 3 gundur gecmedi antibiyotik yazdi banada.ilaclari cok sik kullanma taraftari degilim artik oglusun duruma gore bakicamGecmis olsun canim, su dolveni unut artik :)
Bizim gittigimiz dr cok hiriltisi olursa 10ml serumu hava verebilirsin demisti ama soguk olacakmis dolapta beklemis olacak
Ben yerinde olsam dr a gotururum danisirim.
Cok gecmis olsun canim
Ben ince olandan almadim hani bizim yataklar gibi olan varya ondan var.
Oglumda da kizimda da ondan aldik. Gocme olmuyor, arada nevresimini degisirken ters duz yapiyorum iyi oluyor.
Diğerlerini yıkadım da bunu değiştirirsem diye bekletiyorum sitesinde de aynısı yok kolları fırfırsız olanı var.. bir daha bende öyle alayım.. bunlarıda yaz sonuna kadar giyer herhalde..Çok teşekkür ederiz kuzum ♥ Hm’den tam ayına göre alıyorum, kalıpları biraz büyük4-6 ay aldım onlar tam oldu. 6-9 bize de büyük oluyor canım. Benim kız da 70 cmi bulmuştur heralde en son 68 cmdi Nasıl bir elbiseymiş ki o
Çok olmayıncada sürekli yıkamak gerekiyor sürekli ütü gerekiyor. Kışlık almamıştım ama yazlık alıcam hem çok terliyorlar hem kusma var ağzının suyu akıyor dediğin gibi. Özellikle bol bol tişört gerekli bence. Birde şort tulumlar süper oluyor.Aynen bizimde oyle henüz ben 2 kat değiştirdim şimdi, hiç bişey yapmasa ağzından ıslatıyor yakasını gene değiştiriyorum, evet bi de çok kıyafet alma hemen büyüyorlar zaten diyorlar doğru benim kızın çok yok bu ara mevsim için çok almadım uzun kollu inçe penyelerinden 6 tane var henüz tam olarak da yazlıklara geçmedim, alt taytlar fazla ama üst olarak yok nasılsa yaz geliyor diye bende almadım ama bende 2 güne bir makine açıyorum
Hamak besikler var satiliyor ayni elde carsafla sallamis etkisi olusturuyor. Onlari deneseydiniz bi keske.Kizlar iki gundur asiri midem bulaniyor ogluma hamileykende ben bilmiyordum tabi daha adette yeni bitmisti bu sekilde olmustum surekli midemin ici karisiyordu halsizlik vardı ama birseyler yiyebiliyordum cıkarmiyordum suanda ayni midem bulaniyor keyifsizim ama istahim iyi halsizlik var asiri başim donuyor usttum desem mideyi soguk birsey icmiyorum hava sicak soguk gordugum yok bogazlarim agrimiyor ordaki enfeksiyon bulandiriyor desem bilemedim niye bukadar bulaniyor gece uyuyamadim bulantidan ikinciyi doguramam daha buna bakamiyorum elim ayagim sinirden titriyor uyutamayinca bazen bagiriyorumsimdi diceksiniz nekadar kotu annesin diye ama bizimki ayakta sallatmiyo omuzda uyumaz emzirme pozisyonunda hayatta durmaz meme
Emmez son ses kürt halayları dinlemekten beynim sisti davullu zurnali olacak o sekilde uyutuyorum simdi onuda begenmiyor esim eve geliyor sallamak icin battaniyede uyutuyoruz haliyle uyuyamadi icin nasil eziyetler ediyor bende kendimi tutamiyorum esim gelecem diyip iki saat sonra geldide oluyor onada sinir oluyorum madem duvarı kıyıp delik acik salingac kurmuyon aradimda bari gel gercekten aklı dengem falan kalmadı gece sabah olacak diye aklim cikiyor esimde telefon calacak eve cagiracaksin beni diye sabah olsun istemiyorum diyoruyutamiyorum buyudukce oyun delisi oldu
Geçmiş olsun kulağı temiz miymiş? Çekiştiriyor demiştinizGittik doktora kizlar ates 37.6 ile 37.9 arasinda gidip geliyor, benim bidik devamli hapsuruyo burun cesme oldu,gozler kipkirmizi. Dolvende aydam ziyade kilo daha onemli dedi 7 kilo ustune , dolven calpol donusmlu ver dedi , 1 2 gun bu sekilde devam edebilir dus aldir dedi.38.5 bidaha cikarsa fitil ver dedi. Benim kulaklarim 3 gundur gecmedi antibiyotik yazdi banada.ilaclari cok sik kullanma taraftari degilim artik oglusun duruma gore bakicam
Gittik doktora kizlar ates 37.6 ile 37.9 arasinda gidip geliyor, benim bidik devamli hapsuruyo burun cesme oldu,gozler kipkirmizi. Dolvende aydam ziyade kilo daha onemli dedi 7 kilo ustune , dolven calpol donusmlu ver dedi , 1 2 gun bu sekilde devam edebilir dus aldir dedi.38.5 bidaha cikarsa fitil ver dedi. Benim kulaklarim 3 gundur gecmedi antibiyotik yazdi banada.ilaclari cok sik kullanma taraftari degilim artik oglusun duruma gore bakicam
Diğerlerini yıkadım da bunu değiştirirsem diye bekletiyorum sitesinde de aynısı yok kolları fırfırsız olanı var.. bir daha bende öyle alayım.. bunlarıda yaz sonuna kadar giyer herhalde..şöyle birşey
Park yatak kullanan annelerimiz bana tavsiye verir misiniz içine yatak alacağım bunun yatağını beğenmedim yani bütün park yatakların içi aynı mı bilmiyorum ben ama yatağı çok inçe sünger ve çocuğun kafasını koyduğu yer neredeyse çukurlaşmış kafasını az yana koysam bile çocuk oraya devriliyor resmen ne alabilirim yatak
Evet canim temiz cok sukur sagolasinGeçmiş olsun kulağı temiz miymiş? Çekiştiriyor demiştiniz
Bncede kuzum takilma gelisimi vs iyiyse mutluysa ozellikleEvet elma yoğurt kabak armut havuc tattirdim artık kiloya takilmama kararı aldım eşimle de geriliyoruz bu konu yüzünden artık ek gıda temmuz başına kaldi
Benimki inçe yumuşak bir süngerdi,Yataş ın visco yatağını aldım gayet güzel çukurlaşma vs olmadı memnunum
Teşekkür ederim cnm bende tam üstüne göre seviyordum diğerleri idare eder yinede boyu olunca göbüş küçük geliyo galiba hafif belden bol oluyor ama bu epey büyükmüş maalesef üstüne de tutmuştum iyi görünüyordu aslında ben bu kıyafet olayında sınıfta kalıyorum hepÇoook güzelmişhm'de 4-6 ay en ideali canım. Diğer markalara göre çok farklı kalıpları. Benim bebek 6800 civari boy 64 idi en son. Şort tulumlar, tshirtler, şortlar 4-6 ay oluyor. 5 aylık olcaz 7'sinde. Ben bunları 7 aya kadar giydiririm. 2-4 ay olanları bile daha yeni kaldırdım ki giydirsem sıkmadan dar oluyor, guzel duruyor
canım gecmiş olsun paşan hastçta mınyola çıktık simdi gördüm msjını ciddi nişey yoktur umarın gecmiş olsun
İyi yolculuklar cnm inşallah yakışıklı oğluşlarınla güzel bir tatilin olurhepinize iyi tatiller kızlar biz de yoldayız şükür uyuyor paşalar güzel rahat bir tatil geçirmeniz dileğiyle şimdiden iyi bayramlar
Aldik eve gelmedi daha kuzum aksama burada olur allahm insallah uyurDuracak mı bende merak ettim haber et bizede
Aldik kuzum carsi kalabalik aracla giremedik aksam esim gelirken getirecek size haber ederim duracakmi icinde carsida aglaya aglaya uyumus kalmis ilkkezNaptın canım aldın mı hamagi?
Ayy hadi inşallah tek yürek olduk uyuyacak mı diye haber bekliyoruz kuzumAldik eve gelmedi daha kuzum aksama burada olur allahm insallah uyur
Evet canim ya grip oldu ates abahtan beri biraz olsun simdi dusmeye basladi sizede iyi tatiller canimcanım gecmiş olsun paşan hastçta mınyola çıktık simdi gördüm msjını ciddi nişey yoktur umarın gecmiş olsun
Ahh kuzum yaa emiyor mu bol bol emzir daha çabuk atlatır inşallah bebişlerin yerine biz olalım hasta falan..Evet canim ya grip oldu ates abahtan beri biraz olsun simdi dusmeye basladi sizede iyi tatiller canim☀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?