2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok geçmiş olsun pasama canım ben de git derim ateş önemli

Dolven 6. Aydan itibaren veriliyor canım
Bence de götür canım ilerleyince orta kulak iltihabı olma olasılığı da artıyor bebeklerde. İnşallah basit bir şekilde atlatirsiniz .
Gittik doktora kizlar ates 37.6 ile 37.9 arasinda gidip geliyor, benim bidik devamli hapsuruyo burun cesme oldu,gozler kipkirmizi. Dolvende aydam ziyade kilo daha onemli dedi 7 kilo ustune , dolven calpol donusmlu ver dedi , 1 2 gun bu sekilde devam edebilir dus aldir dedi.38.5 bidaha cikarsa fitil ver dedi. Benim kulaklarim 3 gundur gecmedi antibiyotik yazdi banada.ilaclari cok sik kullanma taraftari degilim artik oglusun duruma gore bakicam

Diğerlerini yıkadım da bunu değiştirirsem diye bekletiyorum sitesinde de aynısı yok kolları fırfırsız olanı var.. bir daha bende öyle alayım.. bunlarıda yaz sonuna kadar giyer herhalde.. şöyle birşey

Eklentiler

• 20190602_132033.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 38
Çok olmayıncada sürekli yıkamak gerekiyor sürekli ütü gerekiyor. Kışlık almamıştım ama yazlık alıcam hem çok terliyorlar hem kusma var ağzının suyu akıyor dediğin gibi. Özellikle bol bol tişört gerekli bence. Birde şort tulumlar süper oluyor.

Hamak besikler var satiliyor ayni elde carsafla sallamis etkisi olusturuyor. Onlari deneseydiniz bi keske.

Geçmiş olsun kulağı temiz miymiş? Çekiştiriyor demiştiniz

Geçmiş olsun kuzum ikinize de

Çoook güzelmiş hm'de 4-6 ay en ideali canım. Diğer markalara göre çok farklı kalıpları. Benim bebek 6800 civari boy 64 idi en son. Şort tulumlar, tshirtler, şortlar 4-6 ay oluyor. 5 aylık olcaz 7'sinde. Ben bunları 7 aya kadar giydiririm. 2-4 ay olanları bile daha yeni kaldırdım ki giydirsem sıkmadan dar oluyor, guzel duruyor

Yataş ın visco yatağını aldım gayet güzel çukurlaşma vs olmadı memnunum

Teşekkür ederim cnm bende tam üstüne göre seviyordum diğerleri idare eder yinede boyu olunca göbüş küçük geliyo galiba hafif belden bol oluyor ama bu epey büyükmüş maalesef üstüne de tutmuştum iyi görünüyordu aslında ben bu kıyafet olayında sınıfta kalıyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…