Bacm ben dogma buyume denizliliyim esim bitlis hizanlı ama dort yil ustanbulda yurmi kusur yil denizlideler konusmasi falan istanbul turkcesi cocugun kaninda var galiba kurt sarkisi derken turkce soyluyorlar yine ama halay sarkisi hep davullu zurnali gürültulu sarkilari seviyor
Okula gidince daha rahat çevre ediniyor evde hep kalmıyor eve konsantre olmuyor diyorlar ama öyle değilmiş demekki. Acaba okulla ilgili birşey olmasın. Yeni başlamış belki okula da daha alışamadı arkadaşlarına falan. Ondan da sorunlar çıkıyor olabilir. Sadece bebekle ilgili değildir belki.
Canım yanlış hatırlamıyorsam geçen sonbaharda başladı demiştin.. okula başladıktan sonra mı oldu tam olarak..kardeşi olacağını ne zaman söylemiştiniz..
Teşekkür ederim cnm bende tam üstüne göre seviyordum diğerleri idare eder yinede boyu olunca göbüş küçük geliyo galiba hafif belden bol oluyor ama bu epey büyükmüş maalesef üstüne de tutmuştum iyi görünüyordu aslında ben bu kıyafet olayında sınıfta kalıyorum hep
Benim de iki hafta sonra ablamın düğünü var hayatında çok çok nadir siyah giyen ben gittim simsiyah bir elbise aldım kilolarimi saklasın diye. Oğlan az emiyor aman sütüm az diye diye doğumda verdiğim kiloları emzirirken aldım. Napalim bi sure böyle olacak takma kafana canım.
Gunaydin herkese ❤❤ @Pamuk Panda hosgittiniz kuzum valla burasi da felaket cehennem gibi yaniii yanii evim keyfini çıkar. Aanneveoglusu
5 aylık kontrol mu canım maşallah pasaya boyu da çok iyi. Aaa belki de seninkinin huzursuzluğu diş kaynaklı demek ki hayırlı olsun ❤
Hala iyileşemrdim hapsurup duruyorum burnum akıyor çocuğa geçmez inşallah
Benim de oğlum hasta oldu, bu kadarcık bebeğin hasta olabilme ihtimali çok uzak gelirdi bana. Büyüğüm kreşe gidene kadar ateş düşürücü bile almamıştı. Buna ventolin verildi dün, gözü enfeksiyon olmuş ablasından bulaşmış damlalar, jeller. Balgamı da var bu kadarcık bebek nasıl atacak o balgamı, hırıl hırıl yavrum.
Gittik doktora kizlar ates 37.6 ile 37.9 arasinda gidip geliyor, benim bidik devamli hapsuruyo burun cesme oldu,gozler kipkirmizi. Dolvende aydam ziyade kilo daha onemli dedi 7 kilo ustune , dolven calpol donusmlu ver dedi , 1 2 gun bu sekilde devam edebilir dus aldir dedi.38.5 bidaha cikarsa fitil ver dedi. Benim kulaklarim 3 gundur gecmedi antibiyotik yazdi banada.ilaclari cok sik kullanma taraftari degilim artik oglusun duruma gore bakicam
1 aydir kullandigim kanguruyu Joker'e gittik iade ettik. Hic sebep bile sormadilar hemen kabul ettiler . Joker magazalarini cok sevdim tuketicinin sonuna kadar yaninda duruyorlar..
Ebebek'ten pamuk almistim. Icinden siyah parcaciklar ciktigi icin acilmayan kutuyu iade etmek istedim bin dereden su getirdiler. Yok 1 hafta magaza degisim hakki yok 2 hafta internet degisim hakki. Jokerde 1 ay iade hakki var. Bundan sonra ebebek yasakli. Ne alirsam jokerden alirim