2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben kurt olduğum icin kendime hemşehri aradim galiba

bilemiyorum Cnim olabilir de yapısı gereği çok içine kapanık bi çocuk.bu arada oğlun baya oğluma benziyor

bilemiyorum Cnim olabilir de yapısı gereği çok içine kapanık bi çocuk.bu arada oğlun baya oğluma benziyor
Canım yanlış hatırlamıyorsam geçen sonbaharda başladı demiştin.. okula başladıktan sonra mı oldu tam olarak..kardeşi olacağını ne zaman söylemiştiniz..

Deneme yanılma öğrencen artık ben de oyle üstüne göre seviyorum. Bunu degisemesen bile 1 aya kalmaz giydirirsin bence canım

Evwt evet hep aklimda sen oluyorsun kiz sen bıcır nasıl uyumaktan keyif aliyor
Benimkinin anası eski uykuculardan ona çekmiş demekki
Almiyor onuda kuzum agliyo icemedikce burnundan dolayi cok zor valla ya
Off kıyamam ya minnoşuma
Deneme yanılma öğrencen artık ben de oyle üstüne göre seviyorum. Bunu degisemesen bile 1 aya kalmaz giydirirsin bence canım
Ben öğrenene kadar çocuk kendi kıyafetlerini seçmeye başlamada iyidir inşallah giyer pek bi beğenmiştim

Benimde kizkardesimin var 3 Ağustos'ta ne giyeceğim bilemiyorum birseyde almadım daha biraz daha kilo veririmiyim diye

ablana ve tüm evleceklere rabbim mutluluk ve huzur versin

Evet canim 5 aylık kontrolümüz vardı dişten olabilir elbet
Çok geçmiş olsun canım inşallah Azra ya bulaşmadan geçer gider inşallah bu hastalık

Çok geçmiş olsun evladına canım tez zamanda atlatsin hastalığı paşa

Gitmediniz iyi olmuş canım sanada pasamada geçmiş olsun

tez vakitte geçmiş gitmis olsun inşallah hastalık

1 aydir kullandigim kanguruyu Joker'e gittik iade ettik. Hic sebep bile sormadilar hemen kabul ettiler . Joker magazalarini cok sevdim tuketicinin sonuna kadar yaninda duruyorlar..
Ebebek'ten pamuk almistim. Icinden siyah parcaciklar ciktigi icin acilmayan kutuyu iade etmek istedim bin dereden su getirdiler. Yok 1 hafta magaza degisim hakki yok 2 hafta internet degisim hakki. Jokerde 1 ay iade hakki var. Bundan sonra ebebek yasakli. Ne alirsam jokerden alirim

hepinize iyi tatiller kızlar biz de yoldayız şükür uyuyor paşalar güzel rahat bir tatil geçirmeniz dileğiyle şimdiden iyi bayramlar

Canım benim sizde ağız tadı ile guzek bir bayram geçirelim inşallah hayırlısı ile varın memlekete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…