Canım yanlış hatırlamıyorsam geçen sonbaharda başladı demiştin.. okula başladıktan sonra mı oldu tam olarak..kardeşi olacağını ne zaman söylemiştiniz..
Anladım cnm içine kapanık demiştin anlatamadı bu şekilde yansıdı belkide hisleri o da daha küçücük sonuçta.. terapiyle falan düzelir mutlaka dua ediyorum meleğine❤
Çok şükür kuzum ya inşallah eder sende dinlenirsin biraz
Anladım cnm içine kapanık demiştin anlatamadı bu şekilde yansıdı belkide hisleri o da daha küçücük sonuçta.. terapiyle falan düzelir mutlaka dua ediyorum meleğine❤
Gunaydin kizlar, kotu bi gece endiseli bi sabah .. hastaydımbiliyorsunuz ha ogluma gecti gececek derken bingo geçti dun gece 10 dan 2 ye kdr basindaydim 2 den 5 e kdr da esim durdu.burun tikandi hapşırık devamli uyanma nefes alamama derken sabah ateşlendi 37.4 du 5 dk sonra olctum 37.6 37.9 derken 5er dkda artti nasil calpol verdim hemn 38.5 oldu pesine cok sukur ama yarim saate dustu sukur ki , acaba doktora gitmelimiyiz hastalik daha da ilerledikçecok zorlr icebilcegi verebilcekleri bi ilac varmi ki dolven fln ne zmn kullandiriyolar mesela
Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
Teşekkürler toprağmyok hiç bilmiyorum , sadece bilmiyorum demeyi biliyorum, o kadar benim anne babada İstanbul'da doğmuş hiç konuşulmadi evde bu yüzden. Sen nerelisin
Teşekkürler kuzum ❤ Vandan üniversite arkadaşım geldi onunda bir buçuk yaşında bebisi var , onlarla vakit geçirdik , bizde de kaldılar, bayram temizliği vs bakamadım pek buralara
Birde ben bebek görmeyeli bayağı olmuş, 15 aylık bebe konusamasa bile her söyleneni anlıyor, kapıyı kapat diyorsun kapatıyor, teli ver diyorsun veriyor, kalifiye elemanliga başlamış bile çok eğlenceli ya , tam şekerlik zamanlar , biz de ne güzel eğleniriz o zamanlara gelince bizim kızlar artık yardım ederler ev işlerinde de
S3ninki muhtemelen önce sporcu olup sonra o vücutla mankenlik yapacak bu göbekle yaşamayı öğrenmem gerekecek galiba hamileyken bile böyle değildi sanki kuzum kibar bir şekilde duruyordu içerde şimdi bi değişik büyüdü
Gittik doktora kizlar ates 37.6 ile 37.9 arasinda gidip geliyor, benim bidik devamli hapsuruyo burun cesme oldu,gozler kipkirmizi. Dolvende aydam ziyade kilo daha onemli dedi 7 kilo ustune , dolven calpol donusmlu ver dedi , 1 2 gun bu sekilde devam edebilir dus aldir dedi.38.5 bidaha cikarsa fitil ver dedi. Benim kulaklarim 3 gundur gecmedi antibiyotik yazdi banada.ilaclari cok sik kullanma taraftari degilim artik oglusun duruma gore bakicam
Tosba hastami olmus gecmis olsun size kuZum anlattigina gore baya siddetli hastaliginiz cok aci cektirme sen yinede ucgun duzenli ver bizimde grip olmustu bikere gece inliyordu burun cesme doktoe aferin verdi burun akintisi hapsurugu ertesi gune gecti calpol agrisin hafifletir ates keser ama gribe iyi gelmez sen bilirsin yinede
Deneyimli anneler merhaba 2 haftalık bebeğim var ve sol göğsümün ucuna yskın kısmı resmen delik gibi oldu sağ göğsüm de altından yarıldı. Ne ayva çekirdeği ne soğan ne lansinoh işe yaradı. Acaba başına gelen anneler nasıl tedavi ettiniz ? Bebeğimi emzirirken işkence çekiyorum
aynı benim hibi olmuşşun benimkıde delik olmuştu aklım giderdi ne lansinoh işe yarafı ne garmastan falan birtek fucidin krem o işe yarafı sürdüm yavaş yavaş kapandı biri iyileşti diğeride kapanıyor lakin biraz sabır canım benim