Gözünaydın çok sevindim senin adına. İnşallah hep böyle olur artık.Sukur uyudu canim saolasin gercekten sinirden kuduruyordum insallah hep bu sekilde uyur
Güzel olmuş cok iyi gelmistir valla sana ya❤ ay benim inatci kizim hayatta yapmaz daha simdiden soz dinlemioTeşekkürler kuzum ❤ Vandan üniversite arkadaşım geldi onunda bir buçuk yaşında bebisi var , onlarla vakit geçirdik , bizde de kaldılar, bayram temizliği vs bakamadım pek buralara
Birde ben bebek görmeyeli bayağı olmuş, 15 aylık bebe konusamasa bile her söyleneni anlıyor, kapıyı kapat diyorsun kapatıyor, teli ver diyorsun veriyor, kalifiye elemanliga başlamış bileçok eğlenceli ya , tam şekerlik zamanlar , biz de ne güzel eğleniriz o zamanlara gelince bizim kızlar artık yardım ederler ev işlerinde de
Yoook alismak ogeenmek yooook ben eylule kadar biraz dikkat edip bikimi giymek istiorum eylulde ❤S3ninki muhtemelen önce sporcu olup sonra o vücutla mankenlik yapacakbu göbekle yaşamayı öğrenmem gerekecek galiba hamileyken bile böyle değildi sanki kuzum kibar bir şekilde duruyordu içerde şimdi bi değişik büyüdü
Geçmiş olsun canım ..Gittik doktora kizlar ates 37.6 ile 37.9 arasinda gidip geliyor, benim bidik devamli hapsuruyo burun cesme oldu,gozler kipkirmizi. Dolvende aydam ziyade kilo daha onemli dedi 7 kilo ustune , dolven calpol donusmlu ver dedi , 1 2 gun bu sekilde devam edebilir dus aldir dedi.38.5 bidaha cikarsa fitil ver dedi. Benim kulaklarim 3 gundur gecmedi antibiyotik yazdi banada.ilaclari cok sik kullanma taraftari degilim artik oglusun duruma gore bakicam
Bende tam dikkat etmem gerek derken şuan da bir paket hoşbeş gofreti tek başıma bitirdiğimi farkettimYoook alismak ogeenmek yooook ben eylule kadar biraz dikkat edip bikimi giymek istiorum eylulde ❤
Canım geçmiş çok geçmiş olsun en tehlikeli zamanlar hasta olmak için ne tam sıcak ne tam soğuk arada kaldık günde bi tişört giydiriyorum yok üşüdü deyip uzun kollu giydiriyorum sonra çıkarıp şort tulum giydiriyorum bende şaşırdım naptığımı dün gece de cam açık uyumuşuz hasta olmasak diyorum bendeGittik doktora kizlar ates 37.6 ile 37.9 arasinda gidip geliyor, benim bidik devamli hapsuruyo burun cesme oldu,gozler kipkirmizi. Dolvende aydam ziyade kilo daha onemli dedi 7 kilo ustune , dolven calpol donusmlu ver dedi , 1 2 gun bu sekilde devam edebilir dus aldir dedi.38.5 bidaha cikarsa fitil ver dedi. Benim kulaklarim 3 gundur gecmedi antibiyotik yazdi banada.ilaclari cok sik kullanma taraftari degilim artik oglusun duruma gore bakicam
Yoook alismak ogeenmek yooook ben eylule kadar biraz dikkat edip bikimi giymek istiorum eylulde ❤
Ben 40ımız çıktığında nerdeyse aldıklarımın hepsini vermiştimde sonradan niye böyle oldu anlamadım.. tartımı bozuk acabaBende tam dikkat etmem gerek derken şuan da bir paket hoşbeş gofreti tek başıma bitirdiğimi farkettimbayram geldi ve ben hala yarım dana kadarım insan içine çıkmaya utanıyorum ablam 2 çocuk sezeryen yaptı 55 kilo, yengem geçen sene Doğum yaptı yine eski haline döndü ben hala şişko patatesim, Totomun üzerine oturduğum yok hatta topuk dikeni olmuşum sağ topuğum acıyor batıyor, 4 litre su içiyorum günde evim maşallah güneş bizim evden doğup batıyor sauna mübarek günde 3-4 atlet değiştiriyorum terlemekten ama bir gram vermez mi insan ya yok yani veremiyorum da
Ben 4 kilo aldım Doğum sonrası 68 e indim şimdi 72 kiloyum hatta 73 e merdiven dayadım bileBen 40ımız çıktığında nerdeyse aldıklarımın hepsini vermiştimde sonradan niye böyle oldu anlamadım.. tartımı bozuk acabaher sene ilkbaharda kendiliğinden giderdi bnm kilocuklarım şimdi hızla geliyorlar.. ben bu yazdan umudumu kestim.. denize bile girmeye korkuyorum taşacak diye
Bende bayramlık elbiseme girecem diye vermiştim, gayet iyi gidiyordum ta ki buraya gelip Sarıyer böreği görene kadarBen 4 kilo aldım Doğum sonrası 68 e indim şimdi 72 kiloyum hatta 73 e merdiven dayadım biledenizi falan geçtim çok girmezdim zaten ama üzerime bişey almak istemiyorum yakıştırmıyorum evdekilerde de bi kaç tane olan var diğerleri olmuyor
Ahh o sendromlarGüzel olmuş cok iyi gelmistir valla sana ya❤ ay benim inatci kizim hayatta yapmaz daha simdiden soz dinlemiobenimki 1yasinda girer 2yas sendroumuna 4yasinda cikar
Kıza alışveriş yaparken kendime de 1 tane tişört aldım daha doğrusu bulabildim hani şu uzun olup heryeri kapatanlardanBen 4 kilo aldım Doğum sonrası 68 e indim şimdi 72 kiloyum hatta 73 e merdiven dayadım biledenizi falan geçtim çok girmezdim zaten ama üzerime bişey almak istemiyorum yakıştırmıyorum evdekilerde de bi kaç tane olan var diğerleri olmuyor
Mus' luyum cnim...Teşekkürler toprağmyok hiç bilmiyorum , sadece bilmiyorum demeyi biliyorum, o kadar benim anne babada İstanbul'da doğmuş hiç konuşulmadi evde bu yüzden. Sen nerelisin
aynen CnimBu bebekler artık hep sarı doğuyor. Birbirine benziyor desene
Gerçektenmiaynen Cnimbaşka bitane profili vardı senin oğlanın eşime diyorum ki bak bizim oğlanın tulumu ne kadar güzel profilini gösterip tabi o bilmiyor diyor ki aa biz nezaman aldık bu tulumu cok ta yakismis oğluma düşün esim bile ayırt edemedi maşallah oglusuna❤
İyi geldi canım ya ama bebiş çok sakin olmasına rağmen hiç uyumuyordu gözüm korktu ileriye dönük umudum da kalmadı artık uyku dinlenmeye dönmeyeGüzel olmuş cok iyi gelmistir valla sana ya❤ ay benim inatci kizim hayatta yapmaz daha simdiden soz dinlemiobenimki 1yasinda girer 2yas sendroumuna 4yasinda cikar
Yaa çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?