2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
merhabask sabah öğlen akşam sür alırsan ben bebeğim gece uyuduğu için sadece akşam sürüyorum silinmesi gerek çünkü gün içinde lansinoh kullanıyordum saf olduğu için silinmiyor

Papatyamaviss geçmiş olsun ikinizede ilaçları kullanmalısın dahada ileriemesin bıraktırma ilaçlatı geçene kadar kullan hiçbir sıkıntı olmaz canım benim oğlumda ateşli iğne verdi doktor onu yaptırıyoruz çook ilaç kullandık oğlum alerjik sürekli ilaç kullanıyoruz korkma bişe olmaz geçmiş olsun

Güzel olmuş cok iyi gelmistir valla sana ya❤ ay benim inatci kizim hayatta yapmaz daha simdiden soz dinlemiobenimki 1yasinda girer 2yas sendroumuna 4yasinda cikar

Yoook alismak ogeenmek yooook ben eylule kadar biraz dikkat edip bikimi giymek istiorum eylulde ❤

Geçmiş olsun canım ..

Yoook alismak ogeenmek yooook ben eylule kadar biraz dikkat edip bikimi giymek istiorum eylulde ❤
Bende tam dikkat etmem gerek derken şuan da bir paket hoşbeş gofreti tek başıma bitirdiğimi farkettim bayram geldi ve ben hala yarım dana kadarım insan içine çıkmaya utanıyorum ablam 2 çocuk sezeryen yaptı 55 kilo, yengem geçen sene Doğum yaptı yine eski haline döndü ben hala şişko patatesim, Totomun üzerine oturduğum yok hatta topuk dikeni olmuşum sağ topuğum acıyor batıyor, 4 litre su içiyorum günde evim maşallah güneş bizim evden doğup batıyor sauna mübarek günde 3-4 atlet değiştiriyorum terlemekten ama bir gram vermez mi insan ya yok yani veremiyorum da

Canım geçmiş çok geçmiş olsun en tehlikeli zamanlar hasta olmak için ne tam sıcak ne tam soğuk arada kaldık günde bi tişört giydiriyorum yok üşüdü deyip uzun kollu giydiriyorum sonra çıkarıp şort tulum giydiriyorum bende şaşırdım naptığımı dün gece de cam açık uyumuşuz hasta olmasak diyorum bende

Ben 40ımız çıktığında nerdeyse aldıklarımın hepsini vermiştimde sonradan niye böyle oldu anlamadım.. tartımı bozuk acabaher sene ilkbaharda kendiliğinden giderdi bnm kilocuklarım şimdi hızla geliyorlar.. ben bu yazdan umudumu kestim.. denize bile girmeye korkuyorum taşacak diye

Ben 4 kilo aldım Doğum sonrası 68 e indim şimdi 72 kiloyum hatta 73 e merdiven dayadım bile denizi falan geçtim çok girmezdim zaten ama üzerime bişey almak istemiyorum yakıştırmıyorum evdekilerde de bi kaç tane olan var diğerleri olmuyor

Bende bayramlık elbiseme girecem diye vermiştim, gayet iyi gidiyordum ta ki buraya gelip Sarıyer böreği görene kadar inş bayram günü fermuarı patlatmam

Kıza alışveriş yaparken kendime de 1 tane tişört aldım daha doğrusu bulabildim hani şu uzun olup heryeri kapatanlardan geçen yaz hamileyken giydiğim tişörtlerimin heryerinden bir şey fışkırıyor gibi hissediyorum 2 haftaya işe başlayacağım ne giyeceğim hiç bir fikrim yok

Teşekkürler toprağmyok hiç bilmiyorum , sadece bilmiyorum demeyi biliyorum, o kadar benim anne babada İstanbul'da doğmuş hiç konuşulmadi evde bu yüzden. Sen nerelisin
Mus' luyum cnim...
bende çok fazla bilmiyirum ama seviyorum kurt dilini
benimde ailem çok uzun yıllardır ist yaşıyorlar o yuzden ben konuşmaktan çok anliyirum desem yeridir

Bu bebekler artık hep sarı doğuyor. Birbirine benziyor desene
aynen Cnim başka bitane profili vardı senin oğlanın eşime diyorum ki bak bizim oğlanın tulumu ne kadar güzel profilini gösterip tabi o bilmiyor diyor ki aa biz nezaman aldık bu tulumu cok ta yakismis oğluma düşün esim bile ayırt edemedimaşallah oglusuna❤

Gerçektenmi Senin ogluşunada maşallah aynısı sonuçta gormesekte

Güzel olmuş cok iyi gelmistir valla sana ya❤ ay benim inatci kizim hayatta yapmaz daha simdiden soz dinlemiobenimki 1yasinda girer 2yas sendroumuna 4yasinda cikar
İyi geldi canım ya ama bebiş çok sakin olmasına rağmen hiç uyumuyordu gözüm korktu ileriye dönük umudum da kalmadı artık uyku dinlenmeye dönmeye bizim kızlar öyle canım crazy bebisler , sendromları nasıl olur kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…