2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Benimde kizkardesimin var 3 Ağustos'ta ne giyeceğim bilemiyorum birseyde almadım daha biraz daha kilo veririmiyim diye

ablana ve tüm evleceklere rabbim mutluluk ve huzur versin
Aminn canım senin de kardeşine ve tüm yuva kuranlara inşaallah

Canımmm geçmiş olsun.

hepinize iyi tatiller kızlar biz de yoldayız şükür uyuyor paşalar güzel rahat bir tatil geçirmeniz dileğiyle şimdiden iyi bayramlar

İyi yolculuklar

Ben de kuzum veremiyorum ama aşırı yiyorum ben ve daha ödem var bence hala bizde yada kendimi avutuorum

Ben de aldım doğum sonrası geccek bugün ler vereceğiz bak gor

Günaydın hanımlar❤
Biz toplum olarak pışşş ve ninni ifadelerini asırlardır bebeklerimizi uyutmak için kullanmadık mı.. benimki niye bunları duyunca gülüyor acaba
Seninki diyor şimdi müzik açılır lina duyar ve gülmeye başlar ve der ki içinden HADİ CANIM SENDE

Günaydın hanımlar❤
Biz toplum olarak pışşş ve ninni ifadelerini asırlardır bebeklerimizi uyutmak için kullanmadık mı.. benimki niye bunları duyunca gülüyor acaba
O eski bebekler içinmiş şimdikiler hareketli şeyler seviyorlar ben ee ee deyince benim kız gülüyor keşke video atılsaydı buraya atıp atıp gülerdik

Günaydın herkese ❤❤ bizim daha 2 gün var gezimize bebisle otel gezme korkutuyor yaklaştıkça hadi bakalım
Bebekler için güneş kremi bol bol kıyafet ve tabiki şapka al canım ve slipstop u öneririm kesinlikle gerçi daha yürümüyor ama en azından ayakları korur bez olarakda prima mayo bezi öneririm çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…