2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dilberaydan zorunda mıyım zorunda mıyım şarkısını armağan ediyorum herkes madem Doğum sonrası zayıflıyor o zaman bu tombikler nasıl çıkıyor ortaya
Ne yaptınız canım diyet nasıl gidiyor suçlu yumurta miymis
Yani hal hatır sormadım direk kiloları verememişsin demek hiç hoş değil.
Ben sanki bilmiyorum:)
Canım yumurtayı kesince yeşil kaka bitti dışkılama sayısı azaldı.

Göbek 1 yıla toparlanır canım.
Bir zaman sonra seviyorsun o göbüşü benimsiyorsun senden bir parça oluyor:)

Kilo gitmese de zamanla küçülüyor göbek:)
İkinci kez doğum yaparsan takmassın :)
İlk doğumum da göbüşüm daha da büyüktü o halimle görüntü kirliliğine sebep oldum bikinimle:)
Ozguven patlamasi diyorsun en guzeli ya gobus kisminda hala bi civigimsi hal var iste okdr kaldi azcik spor yapsa gidermi diye dusunuyorum gerci 60 kiloda gobegim azcik oluyody yine hamile kalmadan once normal sanirim 2 kilo daha gitse ne harika olur oglum sagolsun hayatimda ilk defa ama ilkkk yiyerek kilo verdim cok guzel duyguymus

Süt ve süt ürünlerine de var mı acaba? Sadece yumurtaya mı? Bizde yeni başladı ama neye olduğunu şimdilik bilemiyoruz
Bizde de sut ve sut urunleri olabilir dendi 2 haftadir nerdeyse hic diyorum cunku bi iki kasik ucuyla kacamak yaptim ama ona ragmen kaka sayisi azaldi sekli degisti

Bizde de sut ve sut urunleri olabilir dendi 2 haftadir nerdeyse hic diyorum cunku bi iki kasik ucuyla kacamak yaptim ama ona ragmen kaka sayisi azaldi sekli degisti
Kan görmüş müydün hiç ? Et ve yumurta tüketiyo musun canım bide? Biz yeni farkettikte tedirginim biraz

Arkadaşlar merhaba aranızda bebeği alerji olan var mı acaba ?

Alerji olsada olmasada cikolata ve kahveden uzak durmak gerekiyormus, bilginize benim bebegimin cikolata kahveye alerjim var

Ben de @Sevimlipanduf gibiyim ya yaz geldi ama çocuk uzun kollu ve corapli. Sürekli kafamda şuradan eser burdan soğuk gelir üşür paronayak gibi oldum
En iyisi giydirin bizim adam her poka karisti gibi cocugada mudahele etti sonuc ishal hasta gibi ben sortla usudum icin esofman giyiyorm corapta cocuk zibinla durdurdu ayaklar buzkesti cocugun

Ay ben cok ince mi giydiriyorum diyorum seni okudukca kiz:) ben gayet sorta gectim disari cikarken cogunlukla sort giydiriyorum. Yatarken de kisa kol, sort veya ince uzun esofman fln :)
Uzunmusneyseki bikini mayo derdim yok cek hasemoyu dal denize
Ben de hamileyken sort- ustu tshirt gibi duran bir mayo almistim decathlon dan. Gecen bi giydim ayy ne guzel ne gobek gorunuyo ne bisi. Bi estiydi spor yapayim gobek kaldi diye o da kacti bu sayede

Kan görmüş müydün hiç ? Et ve yumurta tüketiyo musun canım bide? Biz yeni farkettikte tedirginim biraz
Canım bizde de alerji şüphesi oldu, kan , mukus, yeşil kaka herşey vardı ,dört Dr gezdik herbiri birşey dedi net birşey söylenmedi , en son aklımıza yatan Dr alerji yok dedi, ama takip edicez yine de. Epeydir kan gelmiyor , kaka sayısı durumu da düzeldi şuan bir sikayetimiz yok yani. Ben iki hafta diyet yaptım hiçbir fark olmamıştı . İnşallah sizin de alerji değildir sıkıntı etme

Süt ve süt ürünlerine de var mı acaba? Sadece yumurtaya mı? Bizde yeni başladı ama neye olduğunu şimdilik bilemiyoruz
15 gün süt ve süt ürünleri diyeti yaptım değişiklik olmadı. Yumurtayı kesince dışkı düzeldi.
Ben kuruyemiş tahin susamlı gıdaları da yemedim onlarda da dışkı düzeılmedi.
Deneyerek bulunuyor

Ne güzei işte :)
Doğumda ve ilk 15 gün ne kilo verdiysem o daha kilo gitmedi hatta 2 kilo üzerine aldım

Evet gordum ama baya baya degil ufak noktacik halinde doktor makatta catlaktan oladavilir dedi deneyip gorucez dedi nasil sendeki kan miktari cok mu ? Et tuketiyorum hala sık sık aralarda bi kac kez yumurta da yedim , ama tam anlamiyla tereyag peynir yogurt sut kestim bi kac kez tatlı yedim sadece 2 3 catal , ama epey bi değişti ondan mi bilmiyorum bayram sonrasi tekrsr gidio konuscam doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…