aa başlafın mı meyvelere biz 19 unda 5 aylık olacagğız kaç aylıkBende su vermiyorum canım dün silikon meyveliğine muz koymuştum ondan sonra su verdim ağzında o tatlı yapış yapış his gitsin diye yoksa hiç vermemiştim şimdiye kadar, gerek de yokki emen çocuk için anne sütünün yüzde 80 i su zaten
Dokmezmi siseeden bogazina kacar bizimki istemiyor yuzu eksiyor biberonla verdigimdeOnunde pet şişeyle su iciyorum. Hemen istiyor. Pet siseyi oyuncak gibi goruyorlar. Onlada deneyebilirsiniz
Ben dogdugundan beri veriyorum doyumluk degil ama cay kasigiyla falan bu ara karni doyunca icmiyor istahsiz bi bebek ne bulae yiyip icmiyorsu vermiyo musunuz
ekşitsede ver canım teriıyor sıcak bzmkide öyle ama susar yani su gbisi var mıı
bir kaşıkda olsa verin susuz olmaz benimkide sevmiyor ama sık sık bir kaşık veriyorum vücut su da ister
Bi sutte eksimiyor yuzu ne verirsem surat eksiyor demekki hepsi aynibiz nasilek gidaya gececez hicbisey yemiyor bu bebekBen cay kaşığıyla veriyorum. Birkac damla giriyor agzina ama yüzünü eksitiyor o da :)
Cay kasigiyla birsey almak hosuna gidiyor anca
5 ay 17 günlük canım, aslında başlamadık sayılır oyle kaşıkla bişey vermedim henüz ama çok istiyor biz masadayken kıyamıyorum uzatıyorum bişeyler, silikon sebze meyvelik var ya onu da yeni almıştım denemek istedim koyuyım bakalım napcak diye bayağı yedi oyle oldu aslında meyveyle başlamak istemezdimaa başlafın mı meyvelere biz 19 unda 5 aylık olacagğız kaç aylık
Senin prenses
Doktor sana bayağı önce demişti dimi ek gıdaya başla diye sen verdin mi hiç bişeyler, ben su hiç vermedim dün muz verince ardından su verdik ama bizimki de sevmedi içmedi hep döküldü ağzının kenarlarındanBi sutte eksimiyor yuzu ne verirsem surat eksiyor demekki hepsi aynibiz nasilek gidaya gececez hicbisey yemiyor bu bebek
En guzeli icme suyunu kaynatmakArife günü e bebekteydik bi kaç eksik ihtiyaç aldık, kasa da sıra beklerken arkamdaki kadın bi sürü bebek suyu almıştı 24 lü şişe paket almıştı, soramadım bebek suyunu hazır mı alacağız ya evdeki içme suyunu kaynatıp kavanoza koysam olmaz mı
Dokuyor islaniyor ama oyun oluyor hosuna gidiyor. Ben degistiriyorum ustunu.Dokmezmi siseeden bogazina kacar bizimki istemiyor yuzu eksiyor biberonla verdigimde
Kuzum o baska doktordu cocuk doktoru farkli yere gitmistik icmiyor diye o oyle demisti dorduncu ayda ek gida kendi doktoru asla vermiceksin yoksa sutu tamamen birakir dedi ben bikackere elmali yogurt falan verdim ama yemiyor diliyle ite ite cikiyor kucukken arada cay kasigiyla su verirdim simdi karni tokken veriyorum icmiyor eksitiyor yuzunu sutumde cok azaldi dun devam sutu aldik antalyadayiz sut gelmiyor hic bes saat bekliyorum bir olcek geliyor okadar sut vardi ne oldu bilmiyorumDoktor sana bayağı önce demişti dimi ek gıdaya başla diye sen verdin mi hiç bişeyler, ben su hiç vermedim dün muz verince ardından su verdik ama bizimki de sevmedi içmedi hep döküldü ağzının kenarlarından
Elleme uyusun canim uyaninca icer aciksa kalkar oAsya ilk defa gündüz 3.5 saattir uyuyor normal mi arkadaşlar uyandırmalı mıyım. Çünkü gündüz 2 saatte bir emiyor
Antalya’nın sıcağından olabilir mi ya ben de som günlerde 4 litre su içiyorum ama terlemekten süt olmuyor aşırı aşırı terliyorum, bol su tüketKuzum o baska doktordu cocuk doktoru farkli yere gitmistik icmiyor diye o oyle demisti dorduncu ayda ek gida kendi doktoru asla vermiceksin yoksa sutu tamamen birakir dedi ben bikackere elmali yogurt falan verdim ama yemiyor diliyle ite ite cikiyor kucukken arada cay kasigiyla su verirdim simdi karni tokken veriyorum icmiyor eksitiyor yuzunu sutumde cok azaldi dun devam sutu aldik antalyadayiz sut gelmiyor hic bes saat bekliyorum bir olcek geliyor okadar sut vardi ne oldu bilmiyorum
Aksi gobi kosturmaktan su bile icmeyi unutuyorumAntalya’nın sıcağından olabilir mi ya ben de som günlerde 4 litre su içiyorum ama terlemekten süt olmuyor aşırı aşırı terliyorum, bol su tüket
Elleme uyusun canim uyaninca icer aciksa kalkar o
Garip gelmesin çoğu öyle. Akıllarına bir hediye almak gelmez çoğunun. Umursamamak en iyisi. Ama yemek konusu nasıl desem, kapıdan davulcu gelse buyur edersin. O kötü olmuş. Eşin herkesin içinde sana tabak konmadığında bunu sen ye canım dese, ozaman daha dikkatli olurlar bir dahakine. Ama erkekler bu gibi konularda bizim kadar pratik düşünmüyorlar.Kayinvalidemden ve ailesinden cok rahatsiz oluyorum. Gercekten ayri dunyalarin insanlariyiz. Kadini hizmetciden ikinci sinif muamelesi gormekten ileriye gidemeyen biryerdeyim. Misafirler geldi, kayinvalide onlerine yemek koydu, esime ve kaynimada koydu. Bana koymadi. Karnim acti resmen bakip onumde yemek yediler cocuk kucagimda. Yemek kalmamis son yemekleri onlara paylastirmis. Zaten lohusaligimda 24 saat yatmaktan telefonla oynamaktan baska birsey yapmamisti. Esim kizdida yapti. Bebegi cok seviyoruz cok dusunuyoruz havalarinda. Ne kayinpeder ne kayinvalide bayramda bir çöp almamıslar. Bana mi garip geloyor
Cam şişede su alıyorum, kaynatıyorum. Havalar ısındı malum,artık termos alacağımArife günü e bebekteydik bi kaç eksik ihtiyaç aldık, kasa da sıra beklerken arkamdaki kadın bi sürü bebek suyu almıştı 24 lü şişe paket almıştı, soramadım bebek suyunu hazır mı alacağız ya evdeki içme suyunu kaynatıp kavanoza koysam olmaz mı
Benim kaynana da bisey almamış. Devlet 1000tl vermiş, kaynana onu da gitmiş muhteşem oğluna vermiş. Toruna birşey yok! Sonra da acitasyon yapıyor eşime. Eşim yer de ben yemem o bahaneleri...Kayinvalidemden ve ailesinden cok rahatsiz oluyorum. Gercekten ayri dunyalarin insanlariyiz. Kadini hizmetciden ikinci sinif muamelesi gormekten ileriye gidemeyen biryerdeyim. Misafirler geldi, kayinvalide onlerine yemek koydu, esime ve kaynimada koydu. Bana koymadi. Karnim acti resmen bakip onumde yemek yediler cocuk kucagimda. Yemek kalmamis son yemekleri onlara paylastirmis. Zaten lohusaligimda 24 saat yatmaktan telefonla oynamaktan baska birsey yapmamisti. Esim kizdida yapti. Bebegi cok seviyoruz cok dusunuyoruz havalarinda. Ne kayinpeder ne kayinvalide bayramda bir çöp almamıslar. Bana mi garip geloyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?