2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Her bebek farklı. Hepsi şahsına münhasır. Birinde tutan yöntem diğerinde işe yaramıyor. İlk çocuğuma uyku eğitimi vermedim kendi kendine alıştı uyku sistemine. Odasını 6 aylıktı ayırdım. 3.ayın sonunda 9 gibi yatar sabah 7 de uyanırdı. Buna ne yapsam fark etmiyor, baykuş uyumuyor sıpa.

Kabız olunca yuvarlak yapiyorlar kuzum muz etkilemis olabilir meyve Vermeseydin hemen tatlı. Sebze reddi yapabilir diyorlar
Ya evet bende ondan diye düşünüyorum biz yerken durmuyordu silikon filenin içine koyduk o oyle emzik gibi emdi, henüz yapmadı uyudu da şimdi gece kalkmazsa iyidir bakalım yoksa kaka nöbeti beni bekler

3 gün yapmazsa kabızdır. Benim ki günde 1 defa yapar. Bazen 2 olduğu da olur. Neydi o eski günler amannnn... Şükür rahat yapıyor artık
Saat tutuyorum 36 saat oldu, ama günde 2-3 kez yaptığı için bu bizim için ilk oldu herhalde bi yaparsa batıracak ortalığı

Cok gecmis olsun canim. Dogumdan kaynaklı mi acaba agrin. Bizimkide babasina atılıyor ama cok durmuyor sıkılıp beni istiyor çoğunlukla.
S Sevimlipanduf bizimkide gecenlerde 4 gun yapmadi ilk defa, bende tuhaflamistim. Pat pat gazi geliyor devami yoktu. Sonunda batırdı ortalığı

Kesinlikle katılıyorum , bizde de ilk oğlum anamı ağlattı 2 sene uyku uyumadım diyebilirim en uzun uykum 1 saatti, 15 dk da bir uyanırdı. Şükür bu oğlum daha az uyanıyor geceleri , maşallahhh

Benimde kas agrim vardi bacakta bilmiyorum ayni mi ama doktor d vitamini ve magnezyum onerdi cok isecyaradi. Bel agrisi icinse gobeginizi iceri cekili tutun sikin. Gobek kaslari kasilip gistikce bel agrisi azalir dedi bir plates hocasi

oo bizimki babasını istiyor babada baba babasının kucağında sesi çıkmıyor babasına çok aşık bir kızçem var babasıda ona iş için 3 gün yoktu babamız bugün geldi bir özledim kızımı bir özledim nasıl özledim anlatamam dedi bzmkı babası gelince bi sevindi şebek görüntülüde aradık sürekli özlemimden deli oldum dedi adam

Bende de doğumdan itibaren bel ve bacak ağrısı vardı sadece sol tarafta. Yataktan zor kalkıyordum doğrulamıyordum. Yuvarlana yuvarlana anca. Doktora gittim mr ve tomografi ile bakıldı. Kemik iliği ödemi çıktı. Kalçadaymış, bel ağrısını da o yaparmış. Doktor gebeliğin son aylarında leğen kemiği genişlerken bazı kadınlarda olabiliyor, doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor bazısında kalabiliyor dedi. 1 ay arayla iki kez mr çekildi. Ikincinin raporuna önemli ölçüde azalma var yazmışlar. Pazartesi doktora göstericem bakalım ne diyecek. Zaten ağrılarım da epey hafifledi. Kas ağrısı için bir tedavi önerdi mi doktor sana

Ohh afiyet olsun kuzuya biz deneme amaçlı aldık beğenmedi sıpa hem kabız oldu hemde istekli içmiyor gibi hipp içiyor şimdilik bakalım:))
Bizde gittik cnm ama akşam 6 gibi ordaydık yeni uyanmıştı zaten gitmeden sıkıntı çıkarmadı üniversiteli kızlar vardı onlarla takıldı :)) ama kucaklarında mızlanmaya başladı arabasında yatarsa keyfine diyecek yok yattığı yerden izledi herkesi uykusu gelincede uyudu uyandı.. yalnız geç gidince gece uykusu bir tık kaydı şimdi de yatakta bakıyor
Benimkide babacı kuzum babası uyutup besleyebilse beni hiç aramaz diye düşünüyorum:) sadece sesini duyduğunda bile onu görmek için kafayı oraya buraya çevirip duruyor gülerek bu bel ağrısı bende de var ama sebebini bilmiyorum gitmedim de arada geliyor bacağıma doğru iniyor gibi fıtık mı acaba diye düşündüm bende
Bazılarınızın nicklerinin yanında sarı anneler kulübü yazıyor. O nedir?
Kuzum hesap detaylarında çocuğum bölümünde var ve anneler kulübüne üye olmak istiyorumu tıklıyorsun:))

Bizimki duruyor babasında :) hatta daha sağlam tuttuğunu hissediyor sanırım güçlü diye daha rahat ediyor gibime geliyor. Benim de önce bel sonra bacağım ağrıdı doğumdan sonra, bel fıtığım varmış doğumdaki ıkınmalar son damla olmuş fıtık için. Öncesinde yine kas spazmı geçer bu demişti ortopedi uzmanı, geçmeyince beyin sinir cerrahına gittim iki tane fıtığım olduğunu o söylemişti. Baska bi doktora daha gorun bence

Kızlar saç dökülmeleriniz ne durumda sanırım kel kalacağım
Aynen inanilmaz dokuluyor. Ic hastaliklari uzmanina gorunmem lazim. Bi vitamin bisey var midir acaba ise yarayan. Bir estetik uzmanina sordum. Pnr mi prp mi oyle birsey soyledi. Amerikali oldugu icin anlamadim. Tekrar sac cikmasi icin onu yapiyorlarmis. Yoksa dokulen geri gelmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…