- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
Ya evet bende ondan diye düşünüyorum biz yerken durmuyordu silikon filenin içine koyduk o oyle emzik gibi emdi, henüz yapmadı uyudu da şimdi gece kalkmazsa iyidir bakalım yoksa kaka nöbeti beni beklerKabız olunca yuvarlak yapiyorlar kuzum muz etkilemis olabilir meyve Vermeseydin hemen tatlı. Sebze reddi yapabilir diyorlar
Saat tutuyorum 36 saat oldu, ama günde 2-3 kez yaptığı için bu bizim için ilk oldu herhalde bi yaparsa batıracak ortalığı3 gün yapmazsa kabızdır. Benim ki günde 1 defa yapar. Bazen 2 olduğu da olur. Neydi o eski günler amannnn... Şükür rahat yapıyor artık
Aynen. Hazırlıklı ol :))Saat tutuyorum 36 saat oldu, ama günde 2-3 kez yaptığı için bu bizim için ilk oldu herhalde bi yaparsa batıracak ortalığı
Cok gecmis olsun canim. Dogumdan kaynaklı mi acaba agrin. Bizimkide babasina atılıyor ama cok durmuyor sıkılıp beni istiyor çoğunlukla.Kızlar, bebekleriniz babalarında duruyor mu? Duruyorsa ne kadar?
Doğumdan beri bitmeyen bir bacak ağrısı var, dr. Göründüm.kas ağrısı dedi.
Geçmiyor da geçmiyor... Üstüne bir de belim ağırmaya başladı. Böyle bir durumu olan var mı?
Kesinlikle katılıyorum , bizde de ilk oğlum anamı ağlattı 2 sene uyku uyumadım diyebilirim en uzun uykum 1 saatti, 15 dk da bir uyanırdı. Şükür bu oğlum daha az uyanıyor geceleri , maşallahhhHer bebek farklı. Hepsi şahsına münhasır. Birinde tutan yöntem diğerinde işe yaramıyor. İlk çocuğuma uyku eğitimi vermedim kendi kendine alıştı uyku sistemine. Odasını 6 aylıktı ayırdım. 3.ayın sonunda 9 gibi yatar sabah 7 de uyanırdı. Buna ne yapsam fark etmiyor, baykuş uyumuyor sıpa.
Kaptirdim gidiyorum. Durdurabilene ask olsunDök rahatla kuzum içini. Attıkça dert olur, kuzucuğu da etkiler.
Benimde kas agrim vardi bacakta bilmiyorum ayni mi ama doktor d vitamini ve magnezyum onerdi cok isecyaradi. Bel agrisi icinse gobeginizi iceri cekili tutun sikin. Gobek kaslari kasilip gistikce bel agrisi azalir dedi bir plates hocasiKızlar, bebekleriniz babalarında duruyor mu? Duruyorsa ne kadar?
Geçmiyor da geçmiyor... Üstüne bir de belim ağırmaya başladı. Böyle bir durumu olan var mı?
oo bizimki babasını istiyor babada baba babasının kucağında sesi çıkmıyor babasına çok aşık bir kızçem var babasıda ona iş için 3 gün yoktu babamız bugün geldi bir özledim kızımı bir özledim nasıl özledim anlatamam dedi bzmkı babası gelince bi sevindi şebekYarım saat zor duruyor babada.
İllaki eşim kucağına alıp oda oda gezecek, ancak böyle yarım saat susuyor. Sonra ben hep ben...
Bu hoşuma gidiyor aslında ama zorluyor da bihayli...
2 gün gezdik, kızımın Huyu suyu değişti. Gündüz uyurdu, uyumuyor. Bugün 30dk. Uyumadı gündüz. Akşam 20 olmadan uyudu. 1 saat sonra ağlıyor, beni istiyor yanında. Uzansam yeter, gözüyle de yokluyor, yanında mıyım diye... Hani kızlar babaya Düşkün olurdu
Kızlar, bebekleriniz babalarında duruyor mu? Duruyorsa ne kadar?
Ohh afiyet olsun kuzuya biz deneme amaçlı aldık beğenmedi sıpa hem kabız oldu hemde istekli içmiyor gibi hipp içiyor şimdilik bakalım:))Kabızlık olmadı bizde 1 kutu bitti memnun kaldım uzun zamandır ar kullanınca kıvamlı oluyordu kusuyor ama çok olmuyor fazlası geliyor. Gece 150 cc içiyor gündüz 120-135 genelde. Mamayı da internetten getirteceğiz eczanede 80 nette 60 tl en azından toplu alırız
Bizde gittik cnm ama akşam 6 gibi ordaydık yeni uyanmıştı zaten gitmeden sıkıntı çıkarmadı üniversiteli kızlar vardı onlarla takıldı :)) ama kucaklarında mızlanmaya başladı arabasında yatarsa keyfine diyecek yok yattığı yerden izledi herkesi uykusu gelincede uyudu uyandı.. yalnız geç gidince gece uykusu bir tık kaydı şimdi de yatakta bakıyorBugün pikniğe gidelim dedik benim kız arabaya biniyor hareket halinde değilse başlıyor ağlamaya burdan bi bebek arabası da bulduk idareten kucakta sakinleşince yatırıyorum uyuyor. Neyse gittik uyuyor açık hava iyi gelir uyur epey dedim ama nerdeeuyandı baya huzursuz oldu bebek arabasında gittik sonra yine başladı eve kadar bi benim kucağımda bi eşimin kucağında etrafa baka baka geldi sonunda yoruldu uyudu şükür
Benimkide babacı kuzum babası uyutup besleyebilse beni hiç aramaz diye düşünüyorum:) sadece sesini duyduğunda bile onu görmek için kafayı oraya buraya çevirip duruyor gülerekKızlar, bebekleriniz babalarında duruyor mu? Duruyorsa ne kadar?
Kuzum hesap detaylarında çocuğum bölümünde var ve anneler kulübüne üye olmak istiyorumu tıklıyorsun:))Bazılarınızın nicklerinin yanında sarı anneler kulübü yazıyor. O nedir?
Yok valla onu görür Görmrz gülümseyip ellerini hemen yüzüne götürüp Cizip oynuyor lar. Kucak bizimku de çok istiyor hep hep hep ama babada durur gezer oynarHarikaymış. Var mı bir sırrı
Bizimki duruyor babasında :) hatta daha sağlam tuttuğunu hissediyor sanırım güçlü diye daha rahat ediyor gibime geliyor. Benim de önce bel sonra bacağım ağrıdı doğumdan sonra, bel fıtığım varmış doğumdaki ıkınmalar son damla olmuş fıtık için. Öncesinde yine kas spazmı geçer bu demişti ortopedi uzmanı, geçmeyince beyin sinir cerrahına gittim iki tane fıtığım olduğunu o söylemişti. Baska bi doktora daha gorun benceKızlar, bebekleriniz babalarında duruyor mu? Duruyorsa ne kadar?
Aynen inanilmaz dokuluyor. Ic hastaliklari uzmanina gorunmem lazim. Bi vitamin bisey var midir acaba ise yarayan. Bir estetik uzmanina sordum. Pnr mi prp mi oyle birsey soyledi. Amerikali oldugu icin anlamadim. Tekrar sac cikmasi icin onu yapiyorlarmis. Yoksa dokulen geri gelmiyormusKızlar saç dökülmeleriniz ne durumda sanırım kel kalacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?