Ya emzirme döneminde normal dediler saç dökülmesine ama ben yine de şampuanıma e vitamini kattım yıkama sonrası argan yağlarıyla bakımlar yapıyorum sarımsaklı maske yapıyorum ama durmuyor durmuyor, topuz yapmama rağmen evde her yer saç içindeAynen inanilmaz dokuluyor. Ic hastaliklari uzmanina gorunmem lazim. Bi vitamin bisey var midir acaba ise yarayan. Bir estetik uzmanina sordum. Pnr mi prp mi oyle birsey soyledi. Amerikali oldugu icin anlamadim. Tekrar sac cikmasi icin onu yapiyorlarmis. Yoksa dokulen geri gelmiyormus
Kızlar saç dökülmeleriniz ne durumda sanırım kel kalacağım
Aynen inanilmaz dokuluyor. Ic hastaliklari uzmanina gorunmem lazim. Bi vitamin bisey var midir acaba ise yarayan. Bir estetik uzmanina sordum. Pnr mi prp mi oyle birsey soyledi. Amerikali oldugu icin anlamadim. Tekrar sac cikmasi icin onu yapiyorlarmis. Yoksa dokulen geri gelmiyormus
Benim de aşırı avuç avuç dökülüyor ama saç çok bacım Bende hiç azalmış durmuyor ev batıyor ama sinirim çok bozuluyorYa emzirme döneminde normal dediler saç dökülmesine ama ben yine de şampuanıma e vitamini kattım yıkama sonrası argan yağlarıyla bakımlar yapıyorum sarımsaklı maske yapıyorum ama durmuyor durmuyor, topuz yapmama rağmen evde her yer saç içinde
Aynen cnm benimki de tam gaz devam ediyor dökülmeye.. bende tepemde tek top halinde geziyorum hep ama yinede engel olunmuyor düşüp duruyorYa emzirme döneminde normal dediler saç dökülmesine ama ben yine de şampuanıma e vitamini kattım yıkama sonrası argan yağlarıyla bakımlar yapıyorum sarımsaklı maske yapıyorum ama durmuyor durmuyor, topuz yapmama rağmen evde her yer saç içinde
Benim de saçım iyidir hani azalma vs belli değil ama bu şekilde giderse korkuyorum, eşim bile dedi galiba kel kalacaksın diye, saçlarım hep dökülürdü benim ama bakımlarımı yapardım zeytinyağlı sarımsaklı maskeler sürekli 3-4 günde bir yağlar bişeyler yapardım en aza indirirdim şimdi fırsat bulup pek bişey yapamadım ondan da artmış olabilir hemen e vitamini kapsülü aldım şampuanıma kattım, pantane nin argan yağlı bi saç bakım yağı var banyodan sonra onu sürüyorum durulanmıyor, oyle uzun uzun yıkanamıyorum ki bakımını yapayımBenim de aşırı avuç avuç dökülüyor ama saç çok bacım Bende hiç azalmış durmuyor ev batıyor ama sinirim çok bozuluyor
Ev batıyor demi her yer saç içinde sürekli bi elimde ıslak mendil yerden saç topluyorum önceden 2-3 güne bir elektrik süpürgesi açardım şimdi hergun bi çektiriyorum üstün körü de olsa akşamına gene her yer saç oluyorAynen cnm benimki de tam gaz devam ediyor dökülmeye.. bende tepemde tek top halinde geziyorum hep ama yinede engel olunmuyor düşüp duruyor
Aynen inanilmaz dokuluyor. Ic hastaliklari uzmanina gorunmem lazim. Bi vitamin bisey var midir acaba ise yarayan. Bir estetik uzmanina sordum. Pnr mi prp mi oyle birsey soyledi. Amerikali oldugu icin anlamadim. Tekrar sac cikmasi icin onu yapiyorlarmis. Yoksa dokulen geri gelmiyormus
Evet cnm heryer saç oluyor taramaya korkuyorum valla tarakta kalıyor yarısı gözüm kızın üstünde hep ellerinde ya benimki ya kendininki oluyor..Ev batıyor demi her yer saç içinde sürekli bi elimde ıslak mendil yerden saç topluyorum önceden 2-3 güne bir elektrik süpürgesi açardım şimdi hergun bi çektiriyorum üstün körü de olsa akşamına gene her yer saç oluyor
Banyolarim keyifti benim isigi kapar munlari yakar slow muzik acar soyleyerek dinleyerek dinlenerek banyolar yapardin ohh ne guzel olurdu.. simdi haftada 1banyo banyodan kastim sac yikamaliBenim de saçım iyidir hani azalma vs belli değil ama bu şekilde giderse korkuyorum, eşim bile dedi galiba kel kalacaksın diye, saçlarım hep dökülürdü benim ama bakımlarımı yapardım zeytinyağlı sarımsaklı maskeler sürekli 3-4 günde bir yağlar bişeyler yapardım en aza indirirdim şimdi fırsat bulup pek bişey yapamadım ondan da artmış olabilir hemen e vitamini kapsülü aldım şampuanıma kattım, pantane nin argan yağlı bi saç bakım yağı var banyodan sonra onu sürüyorum durulanmıyor, oyle uzun uzun yıkanamıyorum ki bakımını yapayım
Evde sanki esim ve ben degilde 25kisi yasiyoruz gibi kil sac tuy pislik dolu her yer temizlik fayda etmiyor sankiEv batıyor demi her yer saç içinde sürekli bi elimde ıslak mendil yerden saç topluyorum önceden 2-3 güne bir elektrik süpürgesi açardım şimdi hergun bi çektiriyorum üstün körü de olsa akşamına gene her yer saç oluyor
Migren bende de var. Hayati zehir ediyor zehir.. hele cocukla..O dökülen saçlar geri gelmeyecek miavuç avuç dökülüyor hala ama saçımda çok azalma var gibi durmuyor Tepemde topuz, sayesinde bu sabah migrenle güne merhaba dedim
Kimisi onu der ya hamilelikte dokulmeyen saclar simdi gidiyor diyeEvet cnm heryer saç oluyor taramaya korkuyorum valla tarakta kalıyor yarısı gözüm kızın üstünde hep ellerinde ya benimki ya kendininki oluyor..benim yıllardır dökülür ama şimdi nirvanayı ulaştı.. sebamed kullanıyorum artık fayda etmiyor. Hamileyken ne güzeldi tek tel düşmezdi..
Alakasını pek kuramadım ama Happy Kids forumunda okudum bebek annesini tanımaya başlayınca annenin saçları dökülürmüş herkes oyle yazmış ben ilk defa duydum, saçlarımı toplamak için açıyorum Ya güneşin çok dikkatini çekiyor saçlarıma bakıyor hep gözlerini dikipKimisi onu der ya hamilelikte dokulmeyen saclar simdi gidiyor diye
Hic ic acici degil benim durumumKızlar saç dökülmeleriniz ne durumda sanırım kel kalacağım
Ben soyliyim alakasiniAlakasını pek kuramadım ama Happy Kids forumunda okudum bebek annesini tanımaya başlayınca annenin saçları dökülürmüş herkes oyle yazmış ben ilk defa duydum, saçlarımı toplamak için açıyorum Ya güneşin çok dikkatini çekiyor saçlarıma bakıyor hep gözlerini dikip
S Sevimlipanduf şaka bi yana bence bebeğin annesini tanıma süresi ne kadarsa(örneğin 3 ay) hamilelikteki hormonların ve vitaminlerin azalma süresi (saç dökülmesine sebep olan) de aynıdır belki. Sürecin bitimi çocuğun anneyi tanımasına denk geliyordur bunun dışında bilimsel bir açıklama düşünemedimBen soyliyim alakasinio kadar cok sac cekiyorlar ki dokulmeyenler de dokuluyor sonunda
Aynen. İşini bitirmeden eve gelmeyen adam erken gelir oldu aylardır. Deli oluyor kızına ama gel gör ki kız anacı. Benim kucağımda olmasa bile beni görecek.....oo bizimki babasını istiyor babada baba babasının kucağında sesi çıkmıyor babasına çok aşık bir kızçem var babasıda ona iş için 3 gün yoktu babamız bugün geldi bir özledim kızımı bir özledim nasıl özledim anlatamam dedi bzmkı babası gelince bi sevindi şebekgörüntülüde aradık sürekli özlemimden deli oldum dedi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?