2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende ki de çiftlisi ama tabi ben sürekli kullanmadığım için iyi durumda hala mememi koparacak kadar çekiyor sağdıktan sonra mememin ucu mor gibi geliyor gözüme

Bende ki de çiftlisi ama tabi ben sürekli kullanmadığım için iyi durumda hala mememi koparacak kadar çekiyor sağdıktan sonra mememin ucu mor gibi geliyor gözüme
Bize makina dayanmiyor memelerde guclu bizim savaş vere vere hicbi makina etki etmiyor

Deneyimli annecikler yengem soruyor kızçesi 1,5 yaşında yürüyor malum hergun dışarı park günleri vs İgor marka sandalet rahat mıdır hergun kullanım için daha önce deneyen var mı bebişlerinde

Kizlar bu cocuklara nasil sutten baska birseyler yedirebilecwz bizimki surat hep burusuk diliyle geri atiyor oysa bir iki aylikken elimle muz veriydim yalardı cekince aglardı eliyle kollarimdan tutardı simdi ne degisti yememek icin herseyi yapiyor

Bacim senin oglan nadir bulunasi bebeklerden :))
Süt içmeyen dedigin gibi yemek nasil yiyecek bende merak ediyorum. Ac kalsa desek acta koydum ama :))
Allah kolaylik versin hepimize

Bacim senin oglan nadir bulunasi bebeklerden :))
Süt içmeyen dedigin gibi yemek nasil yiyecek bende merak ediyorum. Ac kalsa desek acta koydum ama :))
Allah kolaylik versin hepimize
Dun herobaby kasikmama verdim acken delirtti cope doktum yiyemedi surat zaten bi alem surubu bile icmemek icin taş gibi kapatiyor agzini gulerken hop katiyorum hepsini tukuruyor en son sinir oldum vurdum dedim hayirli olsun ilk dayagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…