Esimin ailesinden bir kez daha nefret ettim. Muhabbet degil roman olur. Kizima boyle insanlari tanitacagim, benim gibi alcak gonullu yetistirmeyecegim ki 3 kurusluk insanlari tanisin ona gore kendi sınıfından, kadina kiymet veren kulturlu bir aile ile evlensin. Ben bilmiyordum ki hala boyle insanlarin yasadigini .
Cnm gündüz ort. 3 saatte 90-120cc arası içiyor. Bu aralar sıcaktan mı mamadan mı nedir daha az içtiğide oluyor gecede 6 saat falan uyuyup 120içiyor golden goat kabızlık falan yaptımı cnm bizde sma yapıyordu ama bu daha fena yaptı şuan tekrar hipp deniyorum başlarda huzursuzluk yaptı yine şimdi iyi gibi ağlamaları geri gelmezse buna devam edeceğim kakamızda düzeldi..
Kabızlık olmadı bizde 1 kutu bitti memnun kaldım uzun zamandır ar kullanınca kıvamlı oluyordu kusuyor ama çok olmuyor fazlası geliyor. Gece 150 cc içiyor gündüz 120-135 genelde. Mamayı da internetten getirteceğiz eczanede 80 nette 60 tl en azından toplu alırız
Esimin ailesinden bir kez daha nefret ettim. Muhabbet degil roman olur. Kizima boyle insanlari tanitacagim, benim gibi alcak gonullu yetistirmeyecegim ki 3 kurusluk insanlari tanisin ona gore kendi sınıfından, kadina kiymet veren kulturlu bir aile ile evlensin. Ben bilmiyordum ki hala boyle insanlarin yasadigini .
Bugün pikniğe gidelim dedik benim kız arabaya biniyor hareket halinde değilse başlıyor ağlamaya burdan bi bebek arabası da bulduk idareten kucakta sakinleşince yatırıyorum uyuyor. Neyse gittik uyuyor açık hava iyi gelir uyur epey dedim ama nerdee uyandı baya huzursuz oldu bebek arabasında gittik sonra yine başladı eve kadar bi benim kucağımda bi eşimin kucağında etrafa baka baka geldi sonunda yoruldu uyudu şükür
Kızlar, bebekleriniz babalarında duruyor mu? Duruyorsa ne kadar?
Doğumdan beri bitmeyen bir bacak ağrısı var, dr. Göründüm.kas ağrısı dedi.
Geçmiyor da geçmiyor... Üstüne bir de belim ağırmaya başladı. Böyle bir durumu olan var mı?
Benim kız günde 3 kez ortalama kaka yapardı, dün sabah 10 civarında bir kez yaptı ve ondan sonra bi daha yapmadı artık çatlayacak sürekli gaz çıkarıyor ama kaka yok, sabahı zor beklerdi 5 te kaka yapmaya kalkardı şimdi bu çocuk kabız mı minicik muz vermiştim iki yuvarlak inçe dilim
Benim kız günde 3 kez ortalama kaka yapardı, dün sabah 10 civarında bir kez yaptı ve ondan sonra bi daha yapmadı artık çatlayacak sürekli gaz çıkarıyor ama kaka yok, sabahı zor beklerdi 5 te kaka yapmaya kalkardı şimdi bu çocuk kabız mı minicik muz vermiştim iki yuvarlak inçe dilim
Bugün pikniğe gidelim dedik benim kız arabaya biniyor hareket halinde değilse başlıyor ağlamaya burdan bi bebek arabası da bulduk idareten kucakta sakinleşince yatırıyorum uyuyor. Neyse gittik uyuyor açık hava iyi gelir uyur epey dedim ama nerdee uyandı baya huzursuz oldu bebek arabasında gittik sonra yine başladı eve kadar bi benim kucağımda bi eşimin kucağında etrafa baka baka geldi sonunda yoruldu uyudu şükür
Kızlar, bebekleriniz babalarında duruyor mu? Duruyorsa ne kadar?
Doğumdan beri bitmeyen bir bacak ağrısı var, dr. Göründüm.kas ağrısı dedi.
Geçmiyor da geçmiyor... Üstüne bir de belim ağırmaya başladı. Böyle bir durumu olan var mı?
Bizimki kucakta gezsin de sıkıntı yok. Açlık ya da uyku yoksa.Bir de yabancı biliyor, yeni gördüğü biri kucağına aldığında 1-2 dakika bakıp kırıştırıyor suratını, ağlıyor.
Bizimki kucakta gezsin de sıkıntı yok. Açlık ya da uyku yoksa.Bir de yabancı biliyor, yeni gördüğü biri kucağına aldığında 1-2 dakika bakıp kırıştırıyor suratını, ağlıyor.
Yarım saat zor duruyor babada.
İllaki eşim kucağına alıp oda oda gezecek, ancak böyle yarım saat susuyor. Sonra ben hep ben...
Bu hoşuma gidiyor aslında ama zorluyor da bihayli...
2 gün gezdik, kızımın Huyu suyu değişti. Gündüz uyurdu, uyumuyor. Bugün 30dk. Uyumadı gündüz. Akşam 20 olmadan uyudu. 1 saat sonra ağlıyor, beni istiyor yanında. Uzansam yeter, gözüyle de yokluyor, yanında mıyım diye... Hani kızlar babaya Düşkün olurdu
Selam millet özledim kız sizi. Benim sıpayı yarım saattir Ayağımda sallıyorum uyumadı, o ara bi size bakayım dedim. Malum hala gelin mod on şu tatil bi biteydi eve gideydim, düzenimi özledim valla