2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İşte aynı durum bende de var. Eskiden beterdi şimdi idare ediyorum. Sakat gibi hissediyorum bazen..... Dr. Bayramdan Sonra geçmezse bakalım dedi. Mr. Falan çekilse sütüme zarar vermeyecek mi? Nasıl emzirdin?

Yok Dr. İyi canım. Bayramdan sonra bakalım dedi ama. Bir müdahale yaparsa nasıl emziririm(

Anneler... Bebekleriniz arabalarında oturur pozisyonda mı seyahat ediyor?
Kızım inatla oturmak istiyor. Yatış pozisyonunda arabası. Ne yapmalıyım? Erken midir?

Anneler... Bebekleriniz arabalarında oturur pozisyonda mı seyahat ediyor?
Kızım inatla oturmak istiyor. Yatış pozisyonunda arabası. Ne yapmalıyım? Erken midir?
Biz daha puset kullanıyoruz. Doktor 6 aydan önce oturtmayı kesinlikle önermiyorum dedi bana.

Oh ne güzelmiş öyle tatile gidince vericem bıcırığı babasına yapıcam bunu.

S Sss33301 benimkide kendi oturur pozsiyona geciyor surekli pusette yatirdigimda agliyor surekli otirmaya calisiyor hep boyleyiz bende erken diye oturtmuyorum ama kendi devamli oturmak istio ne yapsam sasirdim

S Sss33301 benimkide kendi oturur pozsiyona geciyor surekli pusette yatirdigimda agliyor surekli otirmaya calisiyor hep boyleyiz bende erken diye oturtmuyorum ama kendi devamli oturmak istio ne yapsam sasirdim
Cnim Kuzum 4.5aylikken destekli oturttum 6.ayında rahatça oturdu donebildi oturrurken.oğlumu 1hadta sonra destekli oturtacagum.

Ay 9 ayda bitecekse yine iyiymiş sayılı gün geçer gider bende bitmeyecekse tekrar hamile mi kalsak diye önerecektim S Sevimlipanduf

Biz daha puset kullanıyoruz. Doktor 6 aydan önce oturtmayı kesinlikle önermiyorum dedi bana.
Puset dediğiniz hani şu arabanın yanında verilen parça mı? Oysa eğer onda durmuyor kızım. Otomıbilimize yerleştirdik yine durmadı. Emniyet kemeri bacağına zarar verdi bir de. Kendi arabasında yatay pozisyonda geziyoruz ama onu da istemiyor artık.

Slm kizlar bayramınız nasil geçti?

Beni soracak olursanız kötü geçti diyebilirim.millet bayramlarda küslüklere son verir bizde ablamla butun baglarimizi kopardik.Annemin ve kardeşlerimin yıllardır sırtından geçiniyor, bütün geçimlerini abilerim ve annem babam yapar.ama hiç bi zaman yaptınız demez sürekli anneme terbiyesizlik eder, yapmadığını bırakmaz anneme kardeşlerime geçen yil abim 50bin borç olarak verdi ablama daha sonra annem 10binliralik takilarini satıp yine verdi ama üç günde bir annemin kapısına dayanıp demediğini bırakmaz anneme,en son dayanamayıp onun ne kadar nankör,vefasız olduğunu söyledim.birbirimizi çok kırdık...Anneme yapılanlara göz yumamazdim yediği tabağa sic....n karakterde bi insan Allah böyle evlad vermesin kimseye annemi yedi bitirdi,vefasizligiyla nankorluguylr biz dört kızkardeş onunla bagimizi kopardik. yine acısını annemden çıkarmış, sabah kapısına dayanıp demediğini bırakmamış edepsiz kadın. birde hepimizin büyüğü olucak lanet şey.

Dr. Yazacam inşallah cevap yazar tatil günü.
Bu arada kızım saatlerdir babasında, çok şaşkınım çoook. Aman nazarım değecek şimdi

Evet yanında verilen parça. Bizimkide oturmak istemiyor kolları dayıyor arkaya kafayı öne çıkarıyor hanımağa gibi. Bende arabayı yatar pozisyonda denedim bakalım nasıl olcak diye ama ondada daha tam duramıyor. O yüzden mecbur pusete devam biz.

Allah hayırlı evlat versin
Neden öyle yapıyor acaba?

Allah hayırlı evlat versin
Neden öyle yapıyor acaba?
amin Cnim..simarikligindan, 7tane çocuğu var hepsine yıllardır ailem bakar.ama oturduğu her yerde annemi babamı gomer.ailem ablama çok düşkünler ve oda bundan yaralanıyor.annem tansiyon şeker hastası resmen diliyle annemi dövüyor.

Ay 9 ayda bitecekse yine iyiymiş sayılı gün geçer gider bende bitmeyecekse tekrar hamile mi kalsak diye önerecektim S Sevimlipanduf
Ayy yok yok ben daha 5 yıl düşünmüyorum boyle diyorum ya herkese kesin grupta ilk ben hamile kalırım o şans beni bulur bi

Deveyi diken, insani ...n yaranirmis bacim
Siz kotu olduğunuzla kalacaksiniz bence.
Annenler duskunse ablana hala sömürülmeye devam ederler bence
Allah hayirli evlat versin herkese, zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…