İşte aynı durum bende de var. Eskiden beterdi şimdi idare ediyorum. Sakat gibi hissediyorum bazen..... Dr. Bayramdan Sonra geçmezse bakalım dedi. Mr. Falan çekilse sütüme zarar vermeyecek mi? Nasıl emzirdin?Bende de doğumdan itibaren bel ve bacak ağrısı vardı sadece sol tarafta. Yataktan zor kalkıyordum doğrulamıyordum. Yuvarlana yuvarlana anca. Doktora gittim mr ve tomografi ile bakıldı. Kemik iliği ödemi çıktı. Kalçadaymış, bel ağrısını da o yaparmış. Doktor gebeliğin son aylarında leğen kemiği genişlerken bazı kadınlarda olabiliyor, doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor bazısında kalabiliyor dedi. 1 ay arayla iki kez mr çekildi. Ikincinin raporuna önemli ölçüde azalma var yazmışlar. Pazartesi doktora göstericem bakalım ne diyecek. Zaten ağrılarım da epey hafifledi. Kas ağrısı için bir tedavi önerdi mi doktor sana
Yok Dr. İyi canım. Bayramdan sonra bakalım dedi ama. Bir müdahale yaparsa nasıl emziririmBizimki duruyor babasında :) hatta daha sağlam tuttuğunu hissediyor sanırım güçlü diye daha rahat ediyor gibime geliyor. Benim de önce bel sonra bacağım ağrıdı doğumdan sonra, bel fıtığım varmış doğumdaki ıkınmalar son damla olmuş fıtık için. Öncesinde yine kas spazmı geçer bu demişti ortopedi uzmanı, geçmeyince beyin sinir cerrahına gittim iki tane fıtığım olduğunu o söylemişti. Baska bi doktora daha gorun bence
Benimde aşırı dökülüyor. Sürekli topluyorum acaba hava almadığındanmı diye düşünüyorum.Kızlar saç dökülmeleriniz ne durumda sanırım kel kalacağım
Biz daha puset kullanıyoruz. Doktor 6 aydan önce oturtmayı kesinlikle önermiyorum dedi bana.Anneler... Bebekleriniz arabalarında oturur pozisyonda mı seyahat ediyor?
Kızım inatla oturmak istiyor. Yatış pozisyonunda arabası. Ne yapmalıyım? Erken midir?
Oh ne güzelmiş öyle tatile gidince vericem bıcırığı babasına yapıcam bunu.Banyolarim keyifti benim isigi kapar munlari yakar slow muzik acar soyleyerek dinleyerek dinlenerek banyolar yapardin ohh ne guzel olurdu.. simdi haftada 1banyo banyodan kastim sac yikamalisac uzun ve cok olunca yika kurut duzlestir 1saati geciyor cunku
Ben de korkuyorum o yuzdenBiz daha puset kullanıyoruz. Doktor 6 aydan önce oturtmayı kesinlikle önermiyorum dedi bana.
Valla iyi geliyordu bana bi dene derim ruhumda dinlenip doyuyordu resmenOh ne güzelmiş öyle tatile gidince vericem bıcırığı babasına yapıcam bunu.
Cnim Kuzum 4.5aylikken destekli oturttum 6.ayında rahatça oturdu donebildi oturrurken.oğlumu 1hadta sonra destekli oturtacagum.
Ay 9 ayda bitecekse yine iyiymiş sayılı gün geçer gider bende bitmeyecekse tekrar hamile mi kalsak diye önerecektim S SevimlipandufS Sevimlipanduf şaka bi yana bence bebeğin annesini tanıma süresi ne kadarsa(örneğin 3 ay) hamilelikteki hormonların ve vitaminlerin azalma süresi (saç dökülmesine sebep olan) de aynıdır belki. Sürecin bitimi çocuğun anneyi tanımasına denk geliyordur bunun dışında bilimsel bir açıklama düşünemedimyabancı bi forumda atasözü okumuştum ‘9 months up 9 months down’. Her şey 9 ayda olduysa eski haline dönmesi de 9 ayı bulacak hormonlar vitaminler mineraller hamilelikten önceki dengeye ulaştığı zaman rahat edicez sanırım
Puset dediğiniz hani şu arabanın yanında verilen parça mı? Oysa eğer onda durmuyor kızım. Otomıbilimize yerleştirdik yine durmadı. Emniyet kemeri bacağına zarar verdi bir de. Kendi arabasında yatay pozisyonda geziyoruz ama onu da istemiyor artık.Biz daha puset kullanıyoruz. Doktor 6 aydan önce oturtmayı kesinlikle önermiyorum dedi bana.
Dr. Yazacam inşallah cevap yazar tatil günü.
Evet yanında verilen parça. Bizimkide oturmak istemiyor kolları dayıyor arkaya kafayı öne çıkarıyor hanımağa gibi. Bende arabayı yatar pozisyonda denedim bakalım nasıl olcak diye ama ondada daha tam duramıyor. O yüzden mecbur pusete devam biz.Puset dediğiniz hani şu arabanın yanında verilen parça mı? Oysa eğer onda durmuyor kızım. Otomıbilimize yerleştirdik yine durmadı. Emniyet kemeri bacağına zarar verdi bir de. Kendi arabasında yatay pozisyonda geziyoruz ama onu da istemiyor artık.
Allah hayırlı evlat versinSlm kizlar bayramınız nasil geçti?
Beni soracak olursanız kötü geçti diyebilirim.millet bayramlarda küslüklere son verir bizde ablamla butun baglarimizi kopardik.Annemin ve kardeşlerimin yıllardır sırtından geçiniyor, bütün geçimlerini abilerim ve annem babam yapar.ama hiç bi zaman yaptınız demez sürekli anneme terbiyesizlik eder, yapmadığını bırakmaz anneme kardeşlerime geçen yil abim 50bin borç olarak verdi ablama daha sonra annem 10binliralik takilarini satıp yine verdi ama üç günde bir annemin kapısına dayanıp demediğini bırakmaz anneme,en son dayanamayıp onun ne kadar nankör,vefasız olduğunu söyledim.birbirimizi çok kırdık...Anneme yapılanlara göz yumamazdim yediği tabağa sic....n karakterde bi insan Allah böyle evlad vermesin kimseye annemi yedi bitirdi,vefasizligiyla nankorluguylr biz dört kızkardeş onunla bagimizi kopardik. yine acısını annemden çıkarmış, sabah kapısına dayanıp demediğini bırakmamış edepsiz kadın. birde hepimizin büyüğü olucak lanet şey.
amin Cnim..simarikligindan, 7tane çocuğu var hepsine yıllardır ailem bakar.ama oturduğu her yerde annemi babamı gomer.ailem ablama çok düşkünler ve oda bundan yaralanıyor.annem tansiyon şeker hastası resmen diliyle annemi dövüyor.Allah hayırlı evlat versin
Neden öyle yapıyor acaba?
Ayy yok yok ben daha 5 yıl düşünmüyorumAy 9 ayda bitecekse yine iyiymiş sayılı gün geçer gider bende bitmeyecekse tekrar hamile mi kalsak diye önerecektim S Sevimlipanduf
Deveyi diken, insani ...n yaranirmis bacimamin Cnim..simarikligindan, 7tane çocuğu var hepsine yıllardır ailem bakar.ama oturduğu her yerde annemi babamı gomer.ailem ablama çok düşkünler ve oda bundan yaralanıyor.annem tansiyon şeker hastası resmen diliyle annemi dövüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?