- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Cnim tam da dediğin gibi oldu,annem bize kızdı niye ablaniza karisyorsunuz dedi.tabi biz bu sonuca şaşırmadık çünkü.cnim sözün özü annem babam vs bahane oldu bizlere onun haddini bildirmeseydik olecektık kahrimizdan.soyludekleru kelimeler yenilir yutulur cinsten degil.daha anlatamadigim okadar sey varki.Anneme neler nelee soyluyir keza kardeslerime babama ama onlar yinede maddi mesnevi her şekil destek veriyorlar buda çok zoruma gidiyorDeveyi diken, insani ...n yaranirmis bacim
Siz kotu olduğunuzla kalacaksiniz bence.
Annenler duskunse ablana hala sömürülmeye devam ederler bence
Allah hayirli evlat versin herkese, zor.
Iki çocuğum var, Allah'a duamdır evlat ayirimi yaptirmasin bana.Cnim tam da dediğin gibi oldu,annem bize kızdı niye ablaniza karisyorsunuz dedi.tabi biz bu sonuca şaşırmadık çünkü.cnim sözün özü annem babam vs bahane oldu bizlere onun haddini bildirmeseydik olecektık kahrimizdan.soyludekleru kelimeler yenilir yutulur cinsten degil.daha anlatamadigim okadar sey varki.Anneme neler nelee soyluyir keza kardeslerime babama ama onlar yinede maddi mesnevi her şekil destek veriyorlar buda çok zoruma gidiyor
Ben kendim yaptim evde onu kullanıyorum. Disari cikinca yanima sleepy var onu aliyorum.Kızlar ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz? Ben hala yenidoğan kullanıyorum değiştiremedim bir türlü.
Cnim ablamin bizden farkı aşırı derecede gurursuz,arsiz, vefasiz,çıkarcı..ışte bu onu daha kıymetli ediyor herhalde.birde en güzel karakteri yılan gibi bi dili olması bel altı vurması daha sayayimmi? bizlerden çok farklı biri ondan utanıyorum.Iki çocuğum var, Allah'a duamdır evlat ayirimi yaptirmasin bana.
Neymis bunun kıymeti acaba
Var kardesler arasında böyle kiymetliler de bende onlardan degilim malasef, olmakta istemezdim gerci.
Icini döktüysen bosver hic yoktan rahatlamisindir. Annenlerde birsey oldugunda kiymetli kizinij kapisini calsin, oglum oglum demesinler o zaman
Evet yaptırdık 2 doz rotarix
bende daha yeni dogan kullanıyorum.diğerlerine geçemeyeceğim herhsldeKızlar ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz? Ben hala yenidoğan kullanıyorum değiştiremedim bir türlü.
Evde pamuk ve suyla siliyorum dışarıda unibaby yenidoğan veya sleepy yenidoğan kullanıyorumKızlar ıslak mendil olarak ne kullanıyorsunuz? Ben hala yenidoğan kullanıyorum değiştiremedim bir türlü.
5gun sona bizde 5 aylık olacağız zaten kendi oturuyo pusette öne kalkip pusetin yanlarına dönup aşağı doğru sarkiyor ben istemesem deCnim Kuzum 4.5aylikken destekli oturttum 6.ayında rahatça oturdu donebildi oturrurken.oğlumu 1hadta sonra destekli oturtacagum.
Çok üzüldüm kuzum ya maalesef oluyor.. Benim de teyzem annemden para alirken iyiydi. Vermeyinve konusmadi. Ustelik hem annemin hem annemin ark nin parasini caldi bide.. malesef her cesit insan var bu hayatta..Slm kizlar bayramınız nasil geçti?
Beni soracak olursanız kötü geçti diyebilirim.millet bayramlarda küslüklere son verir bizde ablamla butun baglarimizi kopardik.Annemin ve kardeşlerimin yıllardır sırtından geçiniyor, bütün geçimlerini abilerim ve annem babam yapar.ama hiç bi zaman yaptınız demez sürekli anneme terbiyesizlik eder, yapmadığını bırakmaz anneme kardeşlerime geçen yil abim 50bin borç olarak verdi ablama daha sonra annem 10binliralik takilarini satıp yine verdi ama üç günde bir annemin kapısına dayanıp demediğini bırakmaz anneme,en son dayanamayıp onun ne kadar nankör,vefasız olduğunu söyledim.birbirimizi çok kırdık...Anneme yapılanlara göz yumamazdim yediği tabağa sic....n karakterde bi insan Allah böyle evlad vermesin kimseye annemi yedi bitirdi,vefasizligiyla nankorluguylr biz dört kızkardeş onunla bagimizi kopardik. yine acısını annemden çıkarmış, sabah kapısına dayanıp demediğini bırakmamış edepsiz kadın. birde hepimizin büyüğü olucak lanet şey.
Biz yaptirmadik canım doktorumuz rota aşısının alerjiyi tetiklediğini söyledi
ne nankör insanlar var esim de ben de herseyimizi kendimiz yaptık ne bi ev ne esya teseklür edip duacı olacagına ...yazık yaCANIM AZRAMM canım senin dediğinin aynından benim de abim var bayram da annemin babamın elini bile öpmeye inmedi annemin üst katında oturuyor, 4 abim var hepsine babam daire verdi hiç biri kiraya gitmedi, bu abim de en son evlendi ve oturduğu yer küçük 1+1 şeklinde babamlar bişeyini eksik koymadılar duğunü bilezikleri söz nişan hepsini yaptılar 1 yıl içinde 3 kardeş hepimizde evlendik doğal olarak babamda da birikmiş para kalmadı emekli adam yani nereden olacak daha yoksa abimin oturduğu yer büyütülecekti yarısı yapıldı yer var yapmaya ama para yok şuan babamda, abimde çatıyı yaptıracaksın diye tutturuyor babama bi sürü kavga etmişler benim haberim yok oraya gidince öğrendim, kira vermiyorlar, faturalar babamla bir babam ödüyor hiç sormuyorlar bile ne kadar geldi diye, gelinimiz hamile annem yemek çıkarıyor yukarı yapamıyor midesi bulanıyor diye ama yine de yaranılmıyor, babam da şey demiş benim şimdi yaptıracak gücüm yok sende varsa sen yaptır otur ben sana ödeyebildiğim kadar öderim demiş abim de yok sen diğerlerine büyük ev verdin de bizimki küçük bebek olacak sığamayacağız taşınırız yoksa buradan diye tehdit ediyor, diğer 6 kardeş bayram sabahı güle oynaya kahvaltımızı yaptık bahçede onlar inmediler kimseyle bayramlaşmadılar gelinimizin ablasına gitmişler gece 12 de gelmişler, ertesi gün annemin elini öpmüşler ama babamla küslermiş, sana olacağı söyleyeyim babamlar abim taşınmasın diye kredi çekip yaptırırlar orayı hiç dayanamazlar
Canım bize dr 5 güne normal demişti istiyorsan bir doktorunaselam kızlar umarım tatiller iyi gecmiştir benim gittiğim yer cehenbem gibi sıcaktı klşma sıcak soguk dengesizliği çocukları hasta etti eşimle de gerildik epey daha da rüyasında görür memleketine gittiğimi sabırsız adamla ben de akıl yok ki çoluk çocuk gezmeye gidiyorum neyse küçüğüm ali eymen 8 gündür büyük tuvaletini yapmadı demin zeytintaglı çubukla uyardım yine tıj yok baska ne yapabilirim vardı kabızlık sorunu yasayanlar bu arada sadece anne sütü alıyor
Cnim sesin abinin yine iyi kötü bi bahanesi var, ablam 22yillik evli o zaman bu zaman maddi giderlerini babam karşılar ona diyeceğim yok bu kadar igrenclik derecesinde çıkarcı olması ağzından salyalar çıkartırcasına kufretmesi sabrımızı taşırdı.vallahi kardeşlikten soğudum biz 4kiz kardeş onun üçte birisini yapsaydık annem bizi evlatlıktan redederdi.cnim en azından kardeşin 5gunde bir bütün apartmanı toplarcasina anne ne babana saygısızlık ypmiyirdur eminim.CANIM AZRAMM canım senin dediğinin aynından benim de abim var bayram da annemin babamın elini bile öpmeye inmedi annemin üst katında oturuyor, 4 abim var hepsine babam daire verdi hiç biri kiraya gitmedi, bu abim de en son evlendi ve oturduğu yer küçük 1+1 şeklinde babamlar bişeyini eksik koymadılar duğunü bilezikleri söz nişan hepsini yaptılar 1 yıl içinde 3 kardeş hepimizde evlendik doğal olarak babamda da birikmiş para kalmadı emekli adam yani nereden olacak daha yoksa abimin oturduğu yer büyütülecekti yarısı yapıldı yer var yapmaya ama para yok şuan babamda, abimde çatıyı yaptıracaksın diye tutturuyor babama bi sürü kavga etmişler benim haberim yok oraya gidince öğrendim, kira vermiyorlar, faturalar babamla bir babam ödüyor hiç sormuyorlar bile ne kadar geldi diye, gelinimiz hamile annem yemek çıkarıyor yukarı yapamıyor midesi bulanıyor diye ama yine de yaranılmıyor, babam da şey demiş benim şimdi yaptıracak gücüm yok sende varsa sen yaptır otur ben sana ödeyebildiğim kadar öderim demiş abim de yok sen diğerlerine büyük ev verdin de bizimki küçük bebek olacak sığamayacağız taşınırız yoksa buradan diye tehdit ediyor, diğer 6 kardeş bayram sabahı güle oynaya kahvaltımızı yaptık bahçede onlar inmediler kimseyle bayramlaşmadılar gelinimizin ablasına gitmişler gece 12 de gelmişler, ertesi gün annemin elini öpmüşler ama babamla küslermiş, sana olacağı söyleyeyim babamlar abim taşınmasın diye kredi çekip yaptırırlar orayı hiç dayanamazlar
Cnim şuan bu söz tam da içinde bulunduğum durumu anlatıyor. evet gerçektende sevgi kan bağıyla olacak bişey değil,eğer olsaydı bugün bu duruma dusmezdik.
Fitil al istersen canım 8 günde bayağı olmuş bizim kız 2 gündüz yapamadı toplamda 42 saat falan olmuştu çatlayacaktı gece 3 te kalktım onun kaka yapmasını bekledim geceden bu yana da 4 kez yaptı, gerçekten böyle bi yerlere falan gidince çocukların çok dengesi bozuluyor biz güneşle bayram öncesi 1 hafta yalnız kaldık eşim afyondaydı sessiz sakinliğe alışmışız, arife günü market market dolan eksikleri al, Bayram günü annemlere gittik oradan biraz dolanalım diye bi yerlere gittik 150-200 km ilk yol yaptık çocuk düzgün emmedi emdiyse de kustu, uyumadı her yer de emzirme odanız var mı diye sordum mescitlerde çocuk emzir bebek arabasını boş taşıyoruz güneş kucakta geziyor, 2. Günü pikniğe gittik gene oyle mızır mızır akşam olunca da hepten çatladı zaten, 3. Gun misafir gelecekti iptal ettim güneş hiç durmuyor sürekli ağladı dediğin gibi eşimle gerildik biz de ben ona senin yüzünden durmuyor çocuk alışkın değil o kadar dışarıya vs diye kızdım, sonunda dün eşim işe başladı güneş normale döndü en azından oyle ağlamadı etmediselam kızlar umarım tatiller iyi gecmiştir benim gittiğim yer cehenbem gibi sıcaktı klşma sıcak soguk dengesizliği çocukları hasta etti eşimle de gerildik epey daha da rüyasında görür memleketine gittiğimi sabırsız adamla ben de akıl yok ki çoluk çocuk gezmeye gidiyorum neyse küçüğüm ali eymen 8 gündür büyük tuvaletini yapmadı demin zeytintaglı çubukla uyardım yine tıj yok baska ne yapabilirim vardı kabızlık sorunu yasayanlar bu arada sadece anne sütü alıyor
Valla canım bizde oyle her şeyi kendimiz yaptık benim ailem yardımcı oldu ama ben zAten çalışıyordum herşeyimi almıştım bana sadece takı vs taktı ailem, 7 kardeş içinde tek ben kirada oturuyorum 2 ablam da eşlerinin evleri vardı abimlere de babam verdi, biz karadenizliyiz ne kadar ayrım yapmıyoruz deselerde hala erkek egemenliği devam ediyor, ağustos sonu doğacak yeğenim yazarım bakın o zaman abimin ev büyütüldü diye çünkü annemlerin akılları gider abimler giderse oradan diyene nankör insanlar var esim de ben de herseyimizi kendimiz yaptık ne bi ev ne esya teseklür edip duacı olacagına ...yazık ya
Geçiş olsun kuzum iyilesirler bir an önce inşallah ❤10 güne dek normal diyorlar kuzum zeytinyağı içiren varselam kızlar umarım tatiller iyi gecmiştir benim gittiğim yer cehenbem gibi sıcaktı klşma sıcak soguk dengesizliği çocukları hasta etti eşimle de gerildik epey daha da rüyasında görür memleketine gittiğimi sabırsız adamla ben de akıl yok ki çoluk çocuk gezmeye gidiyorum neyse küçüğüm ali eymen 8 gündür büyük tuvaletini yapmadı demin zeytintaglı çubukla uyardım yine tıj yok baska ne yapabilirim vardı kabızlık sorunu yasayanlar bu arada sadece anne sütü alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?