2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz yaptirmadik canım doktorumuz rota aşısının alerjiyi tetiklediğini söyledi
Evet bazı doktorlar öyle diyor bazılarıda hayır etkilemiyor diyor ne yapacağımı şaşırdım gönlümden yaptırmak gelmiyo İlk dozdan sonra başladı bu alerji şikayetler zaten öncesinde hiçbir şey yoktu

Biz de Kendimiz yaptık ha benim ailem yapti birşeyler daha da yaparlar di ben istemedim çünkü karşı taraftan 1 iğne gormedim ne düğün ne ev eşyası ne çocuk ihtiyaçları ben de kendi ailene sizde yapmayacaksıniz dedim. Çok şükür ikimiz de calisiyoruz yapiyoruz. Benim esim de karadenixli evet erkek onlara göre üstün sinir olurum bu durumda

Aslında bizde oğlu olup da ev vermeyen aile yoktur, he aile apartmanında oturmak istemez başka yerde otursa da kirasını verirler evi yoksa kız vermezler bi kere, düğün zaten yapılır bilezik vs saymama bile gerek yok, yengem hamile daha kendi bişey almadı annem alıyor herşeyini, hakkını yiyemem benim kıza da çok şey aldı annem,

Belki de dediğin gibi yağlı kısmı içmeden kuzum. Memeye her geliste 2 4dk içinde gozler kapanıyor. Ama benimki doğduğundan beri uyumuyor en başından itibaren kimisi uykuyu sevmezmis ya ondan galiba..
Merhabalar ben mart annesiyim 4. Ayimıza yeni girdik ve gercekten dogdugundan beri hic uykumuz yok kucakta uyutup yatirdigim an uyaniyor kucakta saatlerce uyuyor ondada ben bitiyorum hep emiyor gecede bu sekilde sizde nasil durumlar daha duzeldi mi acaba

Benim bebegim 3. Ayinda uyumayi ogrendi. Ama su anda yine bozuldu. 5 ay 4 gunluguz . Yataga beraber yatiyoruz yatakta emziriyorum uykuya daliyordu 2 hafta oncesine kadar. Bu dedigim 3,5 4 aylik oldugu surede. Suanda kucakta 50 kere evin holünü depar atiyorum kucalta uyuya kaliyor. Yataga birlikte yatiyoruz , birazda emziriyorum ancak ancak oyle. Dis cikarmaya bagliyorum ama bilemedim.

Geçiş olsun kuzum iyilesirler bir an önce inşallah ❤10 güne dek normal diyorlar kuzum zeytinyağı içiren var
evet ben de öyle biliyorum xanım huzursuzluk etmeyince umursamadım am dün uyumadı dogru düzgün bi zeytinyagı içireyim sagol kuzum

Gecmis olsun bir bayram zede daha. Siz kayisi vs ishal edici seyler yiyin cocugada fayda ediyor. Benin fikrim bu.

Ya alerjiyi tetikliyor diyolar kimi doktorda öyle bi etkisi yok yaptır diyor napcamı şaşırdım 2. Doz vakti geliyor az kaldı. Hiç yaptırasımda yok bilemedim
bizim rota aşısının 2 dozu yapılmıştı alerjiyi bilmiyorduk daha
Rotavirüs bebekler için çok tehlikelii
Orada kar zarar ilişkisine bakılmalı alerji çok ileri düzeyde ise doktor karar verebilir ancak

Migren bende de var. Hayati zehir ediyor zehir.. hele cocukla..

Hamile kaldığımdan beri hiç tutmamıstı. Bugün feleğim şaştı. Sabahın 6sında eşimi fırına gönderdim ekmek alsın bir şey yiyeyim de ilaç içeyim diye. Kesmeseydi iğne mecbur olacaktı yoksa. Sen ilaç ne kullanıyorsun canım migren ağrısı olunca

İşte aynı durum bende de var. Eskiden beterdi şimdi idare ediyorum. Sakat gibi hissediyorum bazen..... Dr. Bayramdan Sonra geçmezse bakalım dedi. Mr. Falan çekilse sütüme zarar vermeyecek mi? Nasıl emzirdin?

Hiç ihmal etmeyin derim. Cünkü bu kemik iliği ödemi veya fıtık gibi bir şeyse doktorla ilerlemek şart. Mr'daki radyasyon zararsız, yok denecek kadar az. Mr'dan hemen sonra emzirdim ben. Hatta tomografi için bile doktorum emzirebilirsin dedi. Ama ben ne olur ne olmaz diye tomografide kurşun yelek istedim. Sonrasında da ilk 3 saat sütümü sağıp döktüm. Önceden 2 öğünlük stok yapmıştım, onları vermiştim bebeğime. Mr'da hic gerek yok bunlara

Hayır canım kabız değil. Oğlum artık haftada bir yapıyor doktor on gune kadar normal dedi. Yaptığında da katı değil normal yapıyorsa sorun yok. Artık büyüyorlar sistemleri değişiyor .

Merhabalar kızlar. Sadece emen bebekler kaç saatte bir emiyor. Biz 5 aylık olduk tam, sadece uykuda emiyor. Ve el goda başladınız mı neler veriyorsunuz. Doktorlarınızı n tavsiyelerini paylaşalım bşze yoğurt dedi ilk gün de 1 kez 2 çay kaşığı veriyorum. 1 kez de patates kattım haşlayıp

Vatsap grup kursak daha kolay olur kızım 5 yaşında onda yapmıştık her zaman faydalandık birbirimizden . Grup şsyeyebler özelden mesaj atabilir numarasını

Ben 2 çocukla sadece hızlı hızlı okuyorum pasif kaldım maalesef

Yok Dr. İyi canım. Bayramdan sonra bakalım dedi ama. Bir müdahale yaparsa nasıl emziririm(
Bende röntgen çektiler önce, 6 saat emzirmedim 6 saat sonunda sütümü sağıp attım ve bol köpüklü duş al dediler. Röntgen çok zararlı ama Mr da bir sıkıntı olmuyor direkt çıkıp emzirebilirsin ve daha sağlıklı sonuç veriyor bildiğim kadarıyla. Kas spazmı demişse bi müdahale gerekmez heralde, spazm zanneden doktor merhem vermişti bana emzirmeyi etkilemiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…