2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Erkek kız fitil en son çare canım her yolu denersin olmazsa fitil ben kızımdada oğlumda da hiç kullanmadım bana çok rahatsız edici geliyor
aynen canım ya bide ben bir aydan fazla kullandım çünkü çok ıkınıp agliyordu simdi daha cok uzuldum keşke daha önce bilseydim

Biri yazmıştı bebeğim emekliyor diye kimdi hatırlamıyorum. Ne durumda acaba bebeği.
Acaba azra mi bsebse kuzum galiba ssozturk le baslayan kullanciydi emeklemee calisiyor diyordu benimki dahatotyu kaldiramiyo birak donmeyi emeklemeyi S Sevimlipanduf 5 ayi bekliyorum sana guveniyorum ama benimkinn gic niyeti yokkk hala daha yine kafayiyamultmaya basladi yine korkutuyo beni sipa yaa

Canım sen stres yapınca bebek hissediyor oğlumla da kızımla da 3 buçuk aylıktan beri tatil yaparız evet zor ama artık çocukla tatil böyle malesef

Ben adet oldum sanirim ama bi sorun var galiba siyah geliyor aranizda adet olup siyah gelen varmi bildiginiz siyah geliyor kahverengi degil bu durumda olan varmiydi
Koyudan açığa doğru gider canım ilk adet olduğumuz gibi

Yok yahu direk emekliyor demişti. Benim ki tembel 1 kez döndü bi daha yok

Emekleme baslamadi bizimki solucan modda popo kaldirip devrilip ilerleme de daha seninki agir abi kusum

Evlat ayrımı yapan ebeveynler var. Hiç anlayamayacağım şeyler.
İnsan toyken ailesine birşey diyemiyor olgunlaştıkça konuşuyorsun.
Akrabam diye kimseyi sevmek zorunda değilim evet

Evlat ayrımı yapan ebeveynler var. Hiç anlayamayacağım şeyler.
İnsan toyken ailesine birşey diyemiyor olgunlaştıkça konuşuyorsun.
Akrabam diye kimseyi sevmek zorunda değilim evet
Annem hep kalpsiz der bana varlarını yoklarını oğullarına bağışladılar hasta olur koşarlar ben eşşek başıyım burda hakkımı yiyorsunuz diyince zoruna gidiyormuş zoruna gideceğine eşit davransanıza dediğin gibi 30 sonrası kendime bile tahammül edemiyorum ki başkasını çeksem

Kızlar nasılsımız 2 gündür teyzemin kızının düğünü var ordaydık dün kjnaydı bugün düğün maşallah kızım hiç yormadı bzi büyüğü oğlumu yengeme bıraktım bn kızım ve babası gttk kınaya bugünde bı yakınımıza bırakacağım oğlanı öyle gdeceğim düğüne daha kuaför varr kuaför zamanı kızıda bırakacağım oraya bayramdada tatile gdeceğiz inşallah

Kızlar 5. Ayda hangi aşılar var birde dozları önemlimi

Yardım beklediğini ve gelmediğini daha önce de çok dile getirmiştin
Anlamak neden bu kadar zor ya da işlerine gelmiyor diyelim
Malesef eski nesilde erkek çocuk sevdası var

Yardım beklediğini ve gelmediğini daha önce de çok dile getirmiştin
Anlamak neden bu kadar zor ya da işlerine gelmiyor diyelim
Malesef eski nesilde erkek çocuk sevdası var
Keşke eski nesilde kalsaydı ama ben günümüzde hem de okumuş etmiş insanlarda bile erkek çocuk sevdasını biliyorum hatta direk arkadaşım tarih öğretmeni 2 kızı var 2. Kızı benim kızla 5.5 aylık çıldırdı nasıl erkek değil ya diye bebek doğana kadar belki erkektir diye hala umudu vardı, ultrasondan çıkınca kız dediler çok üzüldüm diye msj attı ve erkek olursa daha çok seveceğim demişti bende Allah bunh bildiği için vermedi sana erkek çocuk dedim daha 5.5 aylık işte bebeği 3. Bebeği de yapacağım bu kez erkek olacak diyor, piknikteyiz bizim kız biraz erkeğe benziyor toka vs takmayınca yan masamızda oturan gayette genç bir kadın sevmeye geldi ay çok yakışıklısın sen falan dedi bende kız olduğunu söyledim aa öyle mi olsun ya napcan bi dahakine erkek olur üzülme dedi, kadının bu kör zihniyeti beni benden alıyor

Erkek doguranlar altın doguruyor sanki sukurki eli ayagi duzgun sagligi sıhati yerinde gonul illaki birsey istiyor ama bunu isyana baglamamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…