2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizimkide yapiyor onu eger gogus kismindaysa pikesi. Genelde göbekten asagi ortuyorum, bu seferde ayagina degdi diye tepikliyor atiyor üstünden
Uyku tulumu giydiriyorlar boyle ustunde ortu tutmayan bebelere ama bilemedim. Bir arastirmak lazim.

Ay bide bizimki ayaklarini sabaha kadar havaya dikip patpat vuruyor bazen battaniye yuzunu kapatiyor nefes alamiyor gibi oluyor korkuyorum bende bazen agzina sokmak icin kapatiyor yuzunu

Ay bide bizimki ayaklarini sabaha kadar havaya dikip patpat vuruyor bazen battaniye yuzunu kapatiyor nefes alamiyor gibi oluyor korkuyorum bende bazen agzina sokmak icin kapatiyor yuzunu
Anlaşılan herkes aynı dertten muzdarip. Nedir bu çocukların derdi? Ne yapmaya çalışıyorlar?

T tanem-tane20 S Sss33301 Bizimde bozuldu. Dis kasiyici granul veriyorum daha duzeldi. Bebek uyurken bir saga bir sola donuyor eli kulagina gidiyor ayaklarini havaya kaldirip indiriyor hizli hizli.Kasiyici veriyorum rahatliyor donmeleri bitiyor
Kızlar bizim gece uykumuz hepten bozuldu. Çok sık kalkıyor ağzında meme duruyor öyle.
Beni koltuğa bebeği de bana bağlasalar uyuruz öyle

T tanem-tane20 kız valla olaylara bu şekilde yaklaşmazsan hayat daha zor sana yani espriyle anlatman. Tabi için daha farklıdırAnnen daha ilk defa mı gördü eşinin bu halini ki şükür anlamış senin arkanda durırsa değişir belki çoğu şey diyeceğim ama yine zor tuvalet temizle stres atmaya devam

İlk ilk cuma gunu gitmicem burda kalacam dedimde yazik eli yuzu degisti mahcup oldu uzuldu git canim yandı diyodu esim icin dun aksam kız o neymis öyle saldircak kopek gibi konusuyor insanin ustune ustune geliyor senin konusmana hic firsat vermiyor topla esyalari diyor

eve gelince banyo yaptırmadan önce zeytinyağlı pamukla hafif uyarmıştım bilmiyorum ondsn mı yoksa evine geldi diye mi yaptı bayaa sagolun kızlar
Canım ben fitil taktığım gibi ya ıkınıp çıkarıyordu yada hiç eritmeden çıkıyordu.bende sürekli uyarıyordum poposunu fitille ama nekadar yanlış biseymis. Erkek çocuklarında asla uyarma ve fitil kullanılmaması gerekiyormus çünkü çünkü hormonlarda bozukluğa neden oluyor.bir makalede okumuştum yurtdışında erkek bebeklerde fitil kullanması yasakmış ablamın doktor arkadaşıda onaylamış fitil kullqnilmmasini

CANIM AZRAMM yazını okuyunca paylaşmak istedim canımEki Görüntüle 2276717
Bayıldım bu söze. Değişik cümlelerle aynısını eşim söyler sürekli. Bizde de evlat ayrımı var. Anneme babama özellikle anneme bazen çok kırılıyorum kızıyorum. Elinden gelse bizden alacak oğluna yedirecek. Beş kardeşiz iki erkek üç kiz. Abimin biri, onun karısı ve çocuğu el üstünde tutulur diğerleri gelse de olur gelmese de hesabı. Çocukken de farklı tutardı onu annem büyüdük bir de karısı çocuğu eklendi. Babam öyle değildi annem onun da beynini işlemiş yıllardır o da aynı olmuş.
Ben annem babam diye hiç eleştirmezdim eşim de yukarıdaki söze benzer şeyler söylerdi. Şimdi cekinmiyorum yüzlerine karşı ne dusunuyorsam söylüyorum. Sevgiyi de saygıyı da hak edene vereceksin yoksa seni enayi görüyorlar.

Ya alerjiyi tetikliyor diyolar kimi doktorda öyle bi etkisi yok yaptır diyor napcamı şaşırdım 2. Doz vakti geliyor az kaldı. Hiç yaptırasımda yok bilemedim
Büyük oğlumda bilmiyorduk ilk dozunu yaptırmıştık sonra alerjiyi öğrendik prof gastroentoloji doktorumiza sorrmustuk yaptırın demişti ama biz pimpiriklenip yaptirmamistik. Birçok doktor yaptırin diyor ama karar size kalmış tabi.

Kizlar ya bi sorum olcak. Bizim kiz aglarken artik yumruklari sikip ciglik atiyor hani sinir krixine girer insan da bagirir ya bende oyle oluyor mesela basardim ciglik ciglik ciglik oyle. Herkes bize bakiyor hep her aglama ciglik atmaya donuyor arrik normal mi

I ISIK27 Canım ne yaptınız oğlusun kakasını yaptı mı ?
Biz bir ay boyunca fitille yaptık haftada bir. İki gün önce ilk kez kendisi yaptı sekizinci gun. Keşke fitil vermeseydim diyorum onlarda da kendi yapardı belki. Hiç sekiz gün beklemedik çok huzursuz belki yapınca rahatlar diye beklesek onları da kendi yapabilirdi bence. Çok huzursuz değilse bir iki gün daha bekle istersen.

Kuzum çığlık atmayı öğreniyorlar :) Bizimki iki haftadır falan öyle bağırıyor çığlık atıyor. Yeni bir şey ya hep yapmak istiyorlar durup dururken de.

Beş ay beş gunluguz uykusunda emiyor nadiren uyanikken. Sütüm artık yetmiyor diye düşünüyorum o yüzden pek emmek istemiyor galiba. Ek gıdaya girizgah yaptık havuç ve kabak verdim araya bayram girdi eve dönünce sebze çorbası yapacağım. Gelecek ay yoğurt ve yumurta sarısı sonra meyve.
Şimdi bazen kaşık maması veriyorum açsa doysun diye ama yemiyor .

Aynı durumdayız arkadaşım. Bizde ilk dozu yaptırdık alerji durumu ortaya çıktı ikinci dozuda 4 doktora sordum yaptır dediler ama hiç yaptırmak istemiyorum. Ankaradaki ünlü alerji doktoru ki kendisi türk alerji derneği başkanı alerjili çocuklara rotayı önermiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…