Normal bacim normal, bunların her yaptigi normal.Kizlar ya bi sorum olcak. Bizim kiz aglarken artik yumruklari sikip ciglik atiyor hani sinir krixine girer insan da bagirir ya bende oyle oluyor mesela basardim ciglik ciglik ciglik oyle. Herkes bize bakiyor hep her aglama ciglik atmaya donuyor arrik normal mi
canım bebim de tasvip ettiğim bişey degil 8 gün olup gece uyumayıbca acaba ondan mı diye hafif pamuklu çubugu zeytinyagına iyice batırıp yumuşatnaya çalıştım çok da denemedim korkarım zaten bu söylediğib iyi oldu yapmam bi daha teşekkürler canımCanım ben fitil taktığım gibi ya ıkınıp çıkarıyordu yada hiç eritmeden çıkıyordu.bende sürekli uyarıyordum poposunu fitille ama nekadar yanlış biseymis. Erkek çocuklarında asla uyarma ve fitil kullanılmaması gerekiyormus çünkü çünkü hormonlarda bozukluğa neden oluyor.bir makalede okumuştum yurtdışında erkek bebeklerde fitil kullanması yasakmış ablamın doktor arkadaşıda onaylamış fitil kullqnilmmasini
canım dün eve geldik akşam yaptı bilmiyorum zeytinyaglı kulak çöpüyle uyarmışrım hafif ikindi vakti o mu etkiledi yoksa zaten yapacak mıydı bilmiyorum benimki önce gğnde 3 4 kez yapıyprdu 1 aya yakın da 3 -4fünde bir yapmaya başlado huysuzluk etmediköe çok takmadım ama gece baya mızırdanınca acaba sancılanıyor mu diye endişelendim toksa 10 güne kadar normal deniyor anne sütü alanlarda sen mama veritor musun ondan mı kabız oluyor ki rahatsız olursa tabi zor canım insan ne yapacagını şaşıryorI ISIK27 Canım ne yaptınız oğlusun kakasını yaptı mı ?
Biz bir ay boyunca fitille yaptık haftada bir. İki gün önce ilk kez kendisi yaptı sekizinci gun. Keşke fitil vermeseydim diyorum onlarda da kendi yapardı belki. Hiç sekiz gün beklemedik çok huzursuz belki yapınca rahatlar diye beklesek onları da kendi yapabilirdi bence. Çok huzursuz değilse bir iki gün daha bekle istersen.
Erkek kız fitil en son çare canım her yolu denersin olmazsa fitil ben kızımdada oğlumda da hiç kullanmadım bana çok rahatsız edici geliyorCanım ben fitil taktığım gibi ya ıkınıp çıkarıyordu yada hiç eritmeden çıkıyordu.bende sürekli uyarıyordum poposunu fitille ama nekadar yanlış biseymis. Erkek çocuklarında asla uyarma ve fitil kullanılmaması gerekiyormus çünkü çünkü hormonlarda bozukluğa neden oluyor.bir makalede okumuştum yurtdışında erkek bebeklerde fitil kullanması yasakmış ablamın doktor arkadaşıda onaylamış fitil kullqnilmmasini
Bizde tatilegittik ucgunlugune cocuk evde nasilsa ordada oykeydi hatta ben yolda giderken dururbattaniye ile sallar geri kalan yolu tamamlariz dile planliyordum hicte oyle olmadı pusette uyudu uyandiginda kucaga aldimHerkese merhaba, 8 saat cok yorucu yolculuktan sonra Bodrum'a ulastik. Aslinda tatil planimiz yoktu ama cekilisten cikinca cok sevinmistik. Ama nerden bileyim bu kadar zor ilacagini. Bebekle tatil cok zormus. Halbuki 6 aylik yegenimle egeyi bastan basa dolasmistim hic problem olmamisti. Butun yol boyunca araba koltuguna oturtamadim. Cocuk kucagimda harab oldu. Yol kenerlarindaki benzin istasyonlarinin bebek degistirme uniteleri cok cok pis. Ben hep arabada degistirdim. Termosa sicak su koymustum. Islattim islattim pamuklari sildum poposunu. Kakasini yapinca imkansiz durmadi arabada yol kenarina cek temizle resmen pis gezmiyor asla.Otelde yemek bile yedirmiyor oyle bir ciglik atiyorki utancimdan odaya kosuyorum. Etrafa bakiyorum karsilastirmak icin en kucuk bebek bizimki. Bir daha yalniz asla tatile gelmem. Kalabalik gelmek lazim. Gece hic uyumadi bir dis kasiyici verdim 3 saat oyle uyudu sonra entersan birsekilde uyumayi red etti. Bende sabah 5 te plaja yuruyus yaptim bebekle. Disarida sadece gorevlilerle ve plaja havlu atan 1 uyanik turist cift gordum. Gece uykularini sallayacagim tatilde. Tatile gideceklere tavsiye olsun yalniz asla !
Benimki normal gelmisti, sadece daha yogun gibiydi.Ben adet oldum sanirim ama bi sorun var galiba siyah geliyor aranizda adet olup siyah gelen varmi bildiginiz siyah geliyor kahverengi degilbu durumda olan varmiydi
Ilk oluyorsan dengesiz geliyor. Rengi kahve olabilir, kara olabilir, gunu uzayabilir. Bitti sanarsin iki gun sonra tekrar gelebilir, normal.Ben adet oldum sanirim ama bi sorun var galiba siyah geliyor aranizda adet olup siyah gelen varmi bildiginiz siyah geliyor kahverengi degilbu durumda olan varmiydi
Biz daha almadik kuzum koltuk kraft fit puseti vardi Bende durmaz diye dusunuyordum bir saatlik koye giderken bile havalara ziplata ziplata goturuyordum son ses muzik actinmi uyuyor bizimki ses hastasiT tanem-tane20 sizin araba koltugunuzun markasi modeli nedir ?Belki benim kiz rahat etmiyor o yuzden durmuyordur. Gercektende icinde su gibi oluyor terliyor uykuya gecemiyor.
Dusuk yapiyom sandimIlk oluyorsan dengesiz geliyor. Rengi kahve olabilir, kara olabilir, gunu uzayabilir. Bitti sanarsin iki gun sonra tekrar gelebilir, normal.
Vazgecme aa cabuk pes ettinO kadar yoruldum ki ikinciyi dusunmekten vazgectim
İyi geceler anneler...
Kızımızı uyutup üstünü örtüyoruz ve kızım üstüne örttüğümüz örtüyü yüzüne doğru toplayıp ağzına alıyor dişliyor.
Bu durum normal midir? Sizinkiler yapıyor mu? Resmen savaş halindeyiz. Üzerini örtmesek olmaz. Ne yapmalıyım?
Kizlar ya bi sorum olcak. Bizim kiz aglarken artik yumruklari sikip ciglik atiyor hani sinir krixine girer insan da bagirir ya bende oyle oluyor mesela basardim ciglik ciglik ciglik oyle. Herkes bize bakiyor hep her aglama ciglik atmaya donuyor arrik normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?