2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Normal bacim normal, bunların her yaptigi normal.
Bizimkide 4 5 gundur oyuncagi dusursun veya yalnız kalsin ciglik atarak söyleniyor :)))
Cok komik geliyor bana, sesini kesfediyor sanki

canım bebim de tasvip ettiğim bişey degil 8 gün olup gece uyumayıbca acaba ondan mı diye hafif pamuklu çubugu zeytinyagına iyice batırıp yumuşatnaya çalıştım çok da denemedim korkarım zaten bu söylediğib iyi oldu yapmam bi daha teşekkürler canım
canım dün eve geldik akşam yaptı bilmiyorum zeytinyaglı kulak çöpüyle uyarmışrım hafif ikindi vakti o mu etkiledi yoksa zaten yapacak mıydı bilmiyorum benimki önce gğnde 3 4 kez yapıyprdu 1 aya yakın da 3 -4fünde bir yapmaya başlado huysuzluk etmediköe çok takmadım ama gece baya mızırdanınca acaba sancılanıyor mu diye endişelendim toksa 10 güne kadar normal deniyor anne sütü alanlarda sen mama veritor musun ondan mı kabız oluyor ki rahatsız olursa tabi zor canım insan ne yapacagını şaşıryor

Erkek kız fitil en son çare canım her yolu denersin olmazsa fitil ben kızımdada oğlumda da hiç kullanmadım bana çok rahatsız edici geliyor

Okuduğum mesajlara toplu cevap olsun.
Çığlık normal, 4.aydan itibaren seslerini tanıyorlar. Bizim ev savaş alanı gibi, becerebilse Allah Allah nidalarıyla üstümüze atlayacak hırsından. Tek dertleri gezdirilmek çünkü dünyayı keşfetmeye başladılar. En ufacık ses, görüntü dikkatlerini dağıtıyor.
Ellerini kullanmayı öğrendikçe etrafta ne varsa çekiştirirler,ağızlarına sokarlar. Terlik yalayacaklar emeklemeyi öğrenince daha durun siz.
Rota içinse eğer süt alerjisi ihtimali varsa önermiyorlar. Diğerlerine yaptırın diyorlar. Çünkü rota ishali çok fena. Arkadaşım yaptırmamıştı, sonra oğlu rota ishali oldu 1 hafta hastanede yattı kuzucuk.

Evlilik kendisi bir muammayken eş ailesi işin içine girince demir leblebi oluyor. Hele ki eşimizle anlaşmazlıklarımız varsa hiç çekilmez oluyor.
Mutsuz evlilikte çocuk büyütmek en kötüsü.
Evine ana-babasına güvensiz büyüyor çocuk.

Bu arada kaka yapmayan bebişler için fitil en son çare derdi ilk çocuğumda doktorumuz. Zeytinyağı içirmek, ek gıdaya geçmişse yediklerine zeytinyağı eklemek güzel bir çözüm olabilir.

Herkese merhaba, 8 saat cok yorucu yolculuktan sonra Bodrum'a ulastik. Aslinda tatil planimiz yoktu ama cekilisten cikinca cok sevinmistik. Ama nerden bileyim bu kadar zor ilacagini. Bebekle tatil cok zormus. Halbuki 6 aylik yegenimle egeyi bastan basa dolasmistim hic problem olmamisti. Butun yol boyunca araba koltuguna oturtamadim. Cocuk kucagimda harab oldu. Yol kenerlarindaki benzin istasyonlarinin bebek degistirme uniteleri cok cok pis. Ben hep arabada degistirdim. Termosa sicak su koymustum. Islattim islattim pamuklari sildum poposunu. Kakasini yapinca imkansiz durmadi arabada yol kenarina cek temizle resmen pis gezmiyor asla.Otelde yemek bile yedirmiyor oyle bir ciglik atiyorki utancimdan odaya kosuyorum. Etrafa bakiyorum karsilastirmak icin en kucuk bebek bizimki. Bir daha yalniz asla tatile gelmem. Kalabalik gelmek lazim. Gece hic uyumadi bir dis kasiyici verdim 3 saat oyle uyudu sonra entersan birsekilde uyumayi red etti. Bende sabah 5 te plaja yuruyus yaptim bebekle. Disarida sadece gorevlilerle ve plaja havlu atan 1 uyanik turist cift gordum. Gece uykularini sallayacagim tatilde. Tatile gideceklere tavsiye olsun yalniz asla !

Bizde tatilegittik ucgunlugune cocuk evde nasilsa ordada oykeydi hatta ben yolda giderken dururbattaniye ile sallar geri kalan yolu tamamlariz dile planliyordum hicte oyle olmadı pusette uyudu uyandiginda kucaga aldim
Orda uyudu geri yatirdimbence her cocuk farkli gece uykumuzda ayniydi degisiklik yoktu huysuz gununuze denk gelmis galiba

Ben adet oldum sanirim ama bi sorun var galiba siyah geliyor aranizda adet olup siyah gelen varmi bildiginiz siyah geliyor kahverengi degil bu durumda olan varmiydi

Ben adet oldum sanirim ama bi sorun var galiba siyah geliyor aranizda adet olup siyah gelen varmi bildiginiz siyah geliyor kahverengi degil bu durumda olan varmiydi
Ilk oluyorsan dengesiz geliyor. Rengi kahve olabilir, kara olabilir, gunu uzayabilir. Bitti sanarsin iki gun sonra tekrar gelebilir, normal.

T tanem-tane20 sizin araba koltugunuzun markasi modeli nedir ? Belki benim kiz rahat etmiyor o yuzden durmuyordur. Gercektende icinde su gibi oluyor terliyor uykuya gecemiyor.
Biz daha almadik kuzum koltuk kraft fit puseti vardi Bende durmaz diye dusunuyordum bir saatlik koye giderken bile havalara ziplata ziplata goturuyordum son ses muzik actinmi uyuyor bizimki ses hastasi

Benim ki de aynı öyle uyku tulumu alacağım müslinlerden

Bizimki normalde çığlık atıyor hoşuna gidiyor sanırım sonra da gülüyor kafa bi milyon kızım teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…