2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Acaba bu cocuklar oyuna taddigi icinmi boyle oluyor bizimkide kucukken tek nefeste 60cc icerdi simi cek birak on dk sonra tekrar enfazla ac birak saatlerce 30cc iciyor artik cisli bezde cıkmiyor bucun 690 icemedi biberon dibinde var azdaha

Heryerde var bu modellerden....
Evladın ne demek olduğunu bilince anladım ki cinsiyeti yok bu sevginin. Kızımı o kadar çok seviyorum ki.... Hayatımda hiç kimseyi bu denli seveceğimi tahmin bile etmezdim.
Açıkçası ben kızıma bir kız kardeş daha istiyorum. Mevlam duysun sesimi
Kaç çocuğum olur Allah bilir tabii ama ben çok çocuk istiyorum. Erkek te olsun, onu da yaşayalım inşallah. Ama kızıma da bir bacı gelsin inşallah...
Hele bir dillensinler.... Bıcır bıcır... Susturabilene aşk olsun

Kızlar benato bebek arabası kullanan varmı aranizda memnun musunuz? Travel olması artı biseymi acaba?

Kızlar benato bebek arabası kullanan varmı aranizda memnun musunuz? Travel olması artı biseymi acaba?
O marka yok ama traveller biyere sıgmiyor demirini ayrı katla uzerini ayrı cıkar tam bi eziyet canim eski modeller
Ne iyiydi ikiye kapat koy parcalara ayırmak yoktu gorunus olarak kullanis rahat ama dedim gibi arabaya yerlestirMesi
Cok zor

Merhaba
Memede uyumak durumunu nasıl çözdünğz
Olabildigince farkli emzik denemeye çalışın. Benim kizim baby& plus yari damakli emzigi sevdi onu emiyor uyurken, hem hafif hem anne memesini sündürmüş gibi bir yapısı var. Yeni dogum yaptiniz sanirim,bebeginizi saglicakla büyütün.
cok zor ilk baslarda saatlerce kaliyorlar memede ama dunyaya adaptasyon sorunundan da kaynakli bu durum.
Zamanla geciyor sanki.

15 gün oldu
Teşekkür ederim
Bitik haldeydim
Meme harici hep ağlıyor
Enzik 4 tane denedim almadı
Dediğinizi de denedim almadı onu da:)
8 den beri mememde
Uyuyor ama yerine yatırınca basıyor yaygarayı

Nasıl oluyor gece nasıl uyuyorsun ?
Gece emerken kendisi uyuyakalıyor yatağına koyunca da uyanmıyor genelde. Bu akşam yatırırken 3 kere uyandı üçünde de emzirerek geri döndürdüm uykuya. Benimki de hiç emzik tutmadı. Daha çok yeni ama 15 günlük bebeğe zaten emzik verme bence emzirebildiğin kadar emzir. Çok iyi anlıyorum İlk zamanlar uyumamıştım ben de çok zor geçmişti Hala günde 6 saatten fazla uyuyamıyorum ama dayan her geçen gün daha iyi olacak

15 gün oldu
Teşekkür ederim
Bitik haldeydim
Meme harici hep ağlıyor
Enzik 4 tane denedim almadı
Dediğinizi de denedim almadı onu da:)
8 den beri mememde
Uyuyor ama yerine yatırınca basıyor yaygarayı
Bu sicaklarda ne kadar olur bilmem ama en kötü muslin battaniyeyle soyle cok sıkmadan kundak yapsan.
belki ise yarar,sıkışık kaldiginda annr karnindaki gibi
Inan ki insan deneme yanilmayla birseyler çözümlemeye çalışıyor.
Ama bizim bebelerde bastan oyleydi, büyüdükçe az bucuk oturuyor duzenleri.

Gümde bir saat anca uyuyorum 15 gündür
6 saat uyusam daha ne isterim
İnsallah teşekkür ederim

Ne kadar büyüdükçe oturur
Sanki o günler hiç gelmeyecek gibi
Kundağı düşündüm ama evet çok sıcak
O bakımdan yapmadım

ee travel.sistem katlanmiyirmu? bende yarin alacaktım.kızıma almıştım ama o hiç sevmedi araba hiç kullanmadım. karan karıştı simdi

Gümde bir saat anca uyuyorum 15 gündür
6 saat uyusam daha ne isterim
İnsallah teşekkür ederim
İnan bu gruptaki bir çok kişi öyleydi ama zaman geçtikçe daha iyiye gidiyor. Sonrasında zaten tempoya alışıyorsunkesintisiz 6 saat nadiren oluyor zaten ama bu kadarına da şükür uykusuzluğa hiç dayanamayan biriysen annen ya da kayınvaldenden yardım istemeni öneririm, kimse yoksa da sütünü sağ eşin versin 1-2 saat uyumaya çalış öyle öyle atlatırsın

olabilir ikizlerden biri uysal biri tam bi baş belasi olurmus basin tatli belasi gitti galiba i
bunun tip baba uysallığı ben onunda cadılığı baba olunca tipi ben gibi mi olurdu acep cnm aslında bir önceki mesajımda hamile olabilir misin demek istedim

ee travel.sistem katlanmiyirmu? bende yarin alacaktım.kızıma almıştım ama o hiç sevmedi araba hiç kullanmadım. karan karıştı simdi
Katlanır kuzum ama ana kucağını çıkarıp öyle katlıyorsun ya birde bazılarında normal oturma bölümü takılıykende katlanmıyor hep 2 parçaya ayırıyorsun.. modelide büyük olanlardansa bagajada zor sığar ama daha küçük katlanabilen travellerda var alacağın modele bağlı biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…