2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
5. Ayda saglik ocagi aşısi yok diye biliyorum bizi 6. Aya cagirdilar 4te gittigimizde. Ozel asilardan da her doktor kafasina gore yapiyor bence
3.ayda ve 5. Ay diye aklımda kalmış rota ve menenjit yaptırdık sadece

S Sss33301 arkadasımız demişti emekliyor diye benimki de dönüyor emeklemeye niyetli lakin kucaktan inmek istemiyor 24 saat kucakta gezsin o
Evet. Geri geri. Dün bir baktım dizlerini iyice büküp destek alarak öne de atıyor kendini. Emekler gibi değil öne doğru, daha çok sıçrama tarzında. Bugün 5.nci ay bitiyor allahın izniyle

Kizlar bebekleriniz sesli agizdan gaz cikariyormu bizimki surekli gark gark agizdan ses geliyor koca insan gibi

Evet haklısın sadece eski nesilde yok.
Ben hamileyken kızımla parka gittiğimde bir benzeri başıma geldi
Bir hanım 2 oğlu var cinsiyet sordu kız dedim.
Verdiği cevap “ erkek olsaydı üçüncüyü doğurmazdın”
O arkadaşının da umarım oğlu olmez.
Sonra ilerde bu kişiler kim oluyor biliyor musun
Oğlu über kıymetli olan gelinlerin burnundan getiren kvler
Hepsinin saçını başını yolarım

Evet. Geri geri. Dün bir baktım dizlerini iyice büküp destek alarak öne de atıyor kendini. Emekler gibi değil öne doğru, daha çok sıçrama tarzında. Bugün 5.nci ay bitiyor allahın izniyle
Canım arkadaşımın kızıda öyle zıplar gibi yapıyordu emekledi sonra 6 buçuk aylık falandı maşallah fındığa

Cnm ben avmlerde bile değiştirmiyorum mikrop kapar diye uzun yolda da aynen senin gibi arabada değiştiriyorum.benimkide her yolculukta mutlaka yapar kakasını dur koltuğu çıkar bez değiştir koltuğu geri getir biraz uğraştırıyor ama en azından içim rahat ediyor.
Ben adet oldum sanirim ama bi sorun var galiba siyah geliyor aranizda adet olup siyah gelen varmi bildiginiz siyah geliyor kahverengi degil bu durumda olan varmiydi
Kuzum ben geçen sene olmuştum öyle bitince doktora gittim anlattım durumu vajinal ultrasonla muayene etti herşey normal adetin 3. Günü gel testlerini yapalım dedi bebek istiyorum diye.. 15-20 gün sonra 4-5 gün süren kanamam oldu ben gidemedim o ara sonra aradan zaman geçti biraz ve ben hamileliğimi öğrendim ki o siyah renkli kanamada 5buçuk haftalıkmış doktorda anlamamış nasıl olduysa bnm kız iyi gizlenmiş bende derim hep acaba o ilk kanamada Linamın ikizini mi düşürdüm diye birde Minam olurdu tek taşla 2 kız
Emekleme baslamadi bizimki solucan modda popo kaldirip devrilip ilerleme de daha seninki agir abi kusum
Aynen bizde böyleyiz popoyu kaldırıp ayaklarıyla itiyor öne kendini sonra hemen yoruluveriyor kafayı gömüp birşeyler söylüyor ama bilmek istemiyorum ne diyor

olabilir ikizlerden biri uysal biri tam bi baş belasi olurmus basin tatli belasi gitti galiba i

Canım biliyorsun benim dördüncü oğlum oldu. Herkes erkek olduğunu söylediğimde vah vah dedi. Şöyle bir gerçek var ki erkek çocuklar genellikle daha haraketli ve asi oluyor. O yüzden iki oğlu olan üçüncüyü istemez. Zor çünkü.
Başka bir sebep insan hem kızı hem oğlu olsun istiyor. Beni anlayacak bir kızım olsun isterdim. Hayırlısı böyleymiş.
Boşverin iyiki biz seçmiyoruz.

Yok canım sadece anne sütü alıyor kabız da değil aslında. Yaptığı zaman cıvık yapıyor. Beslenme azlığına bağlıyorum ben. Huzursuzluğunu da o şekilde. Kakasını yapsa da huzursuzluğu devam etti hep. bir aydır memeyi çek bırak yapıyor pek fazla emmiyor.

Ablamında bir arkadaşının oğlu vardı ben oğlan anasıyım oğluşumda oğluşum diye ortalıkta dolanıp dururmuş. Ablama da demiş bir tanede oğlan yap diye siparişle oluyormuş gibi o da ben kızlarımdan memnunum demiş sonra onunda kızı olmuş hala kızımıda seviyorum ama ben oğlan anası olmak için doğmuşum diyormuş Allahım kızlarımızı böyle kv.den korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…