- 20 Mayıs 2019
- 66
- 133
- 8
- 34
3.ayda ve 5. Ay diye aklımda kalmış rota ve menenjit yaptırdık sadece5. Ayda saglik ocagi aşısi yok diye biliyorum bizi 6. Aya cagirdilar 4te gittigimizde. Ozel asilardan da her doktor kafasina gore yapiyor bence
Evet. Geri geri. Dün bir baktım dizlerini iyice büküp destek alarak öne de atıyor kendini. Emekler gibi değil öne doğru, daha çok sıçrama tarzında. Bugün 5.nci ay bitiyor allahın izniyle
Çarşamba günü rota var biz deKızlar 5. Ayda hangi aşılar var birde dozları önemlimi
Kizlar bebekleriniz sesli agizdan gaz cikariyormu bizimki surekli gark gark agizdan ses geliyor koca insan gibi
3.ayda ve 5. Ay diye aklımda kalmış rota ve menenjit yaptırdık sadece
Çıkarmaz mı kız babasıyla yarışıyor bizimkiKizlar bebekleriniz sesli agizdan gaz cikariyormu bizimki surekli gark gark agizdan ses geliyor koca insan gibi
Benim Dr degisti ya kuzumm denemek için 4 buçuk gibi gitmiştim 1 ay sonra gel dedi o da. Sen ne yaptın ❤bsebse canım 5 aylık kontrolü için randevu aldın mı
Evet haklısın sadece eski nesilde yok.Keşke eski nesilde kalsaydı ama ben günümüzde hem de okumuş etmiş insanlarda bile erkek çocuk sevdasını biliyorum hatta direk arkadaşım tarih öğretmeni 2 kızı var 2. Kızı benim kızla 5.5 aylık çıldırdı nasıl erkek değil ya diye bebek doğana kadar belki erkektir diye hala umudu vardı, ultrasondan çıkınca kız dediler çok üzüldüm diye msj attı ve erkek olursa daha çok seveceğim demişti bende Allah bunh bildiği için vermedi sana erkek çocuk dedim daha 5.5 aylık işte bebeği 3. Bebeği de yapacağım bu kez erkek olacak diyor, piknikteyiz bizim kız biraz erkeğe benziyor toka vs takmayınca yan masamızda oturan gayette genç bir kadın sevmeye geldi ay çok yakışıklısın sen falan dedi bende kız olduğunu söyledim aa öyle mi olsun ya napcan bi dahakine erkek olur üzülme dedi, kadının bu kör zihniyeti beni benden alıyor
İş mi o da ne :)Selam arkadaşlar nasılsıniz. Ben iyice koptum sayfadanpazartesi işe başlıyorum iki çocuk ve iş nasıl olacak korkuyorum
Canım arkadaşımın kızıda öyle zıplar gibi yapıyordu emekledi sonra 6 buçuk aylık falandı maşallah fındığaEvet. Geri geri. Dün bir baktım dizlerini iyice büküp destek alarak öne de atıyor kendini. Emekler gibi değil öne doğru, daha çok sıçrama tarzında. Bugün 5.nci ay bitiyor allahın izniyle
Profil fotonu gormesem dicem bu merinde kimSelam arkadaşlar nasılsıniz. Ben iyice koptum sayfadanpazartesi işe başlıyorum iki çocuk ve iş nasıl olacak korkuyorum
Cnm ben avmlerde bile değiştirmiyorum mikrop kapar diye uzun yolda da aynen senin gibi arabada değiştiriyorum.benimkide her yolculukta mutlaka yapar kakasınıHerkese merhaba, 8 saat cok yorucu yolculuktan sonra Bodrum'a ulastik. Aslinda tatil planimiz yoktu ama cekilisten cikinca cok sevinmistik. Ama nerden bileyim bu kadar zor ilacagini. Bebekle tatil cok zormus. Halbuki 6 aylik yegenimle egeyi bastan basa dolasmistim hic problem olmamisti. Butun yol boyunca araba koltuguna oturtamadim. Cocuk kucagimda harab oldu. Yol kenerlarindaki benzin istasyonlarinin bebek degistirme uniteleri cok cok pis. Ben hep arabada degistirdim. Termosa sicak su koymustum. Islattim islattim pamuklari sildum poposunu. Kakasini yapinca imkansiz durmadi arabada yol kenarina cek temizle resmen pis gezmiyor asla.Otelde yemek bile yedirmiyor oyle bir ciglik atiyorki utancimdan odaya kosuyorum. Etrafa bakiyorum karsilastirmak icin en kucuk bebek bizimki. Bir daha yalniz asla tatile gelmem. Kalabalik gelmek lazim. Gece hic uyumadi bir dis kasiyici verdim 3 saat oyle uyudu sonra entersan birsekilde uyumayi red etti. Bende sabah 5 te plaja yuruyus yaptim bebekle. Disarida sadece gorevlilerle ve plaja havlu atan 1 uyanik turist cift gordum. Gece uykularini sallayacagim tatilde. Tatile gideceklere tavsiye olsun yalniz asla !
Kuzum ben geçen sene olmuştum öyle bitince doktora gittim anlattım durumu vajinal ultrasonla muayene etti herşey normal adetin 3. Günü gel testlerini yapalım dedi bebek istiyorum diye.. 15-20 gün sonra 4-5 gün süren kanamam oldu ben gidemedim o ara sonra aradan zaman geçti biraz ve ben hamileliğimi öğrendim ki o siyah renkli kanamada 5buçuk haftalıkmışBen adet oldum sanirim ama bi sorun var galiba siyah geliyor aranizda adet olup siyah gelen varmi bildiginiz siyah geliyor kahverengi degilbu durumda olan varmiydi
Aynen bizde böyleyiz popoyu kaldırıp ayaklarıyla itiyor öne kendini sonra hemen yoruluveriyor kafayı gömüp birşeyler söylüyorEmekleme baslamadi bizimki solucan modda popo kaldirip devrilip ilerleme de dahaseninki agir abi kusum
Benim Dr degisti ya kuzumm denemek için 4 buçuk gibi gitmiştim 1 ay sonra gel dedi o da. Sen ne yaptın ❤
Cnm ben avmlerde bile değiştirmiyorum mikrop kapar diye uzun yolda da aynen senin gibi arabada değiştiriyorum.benimkide her yolculukta mutlaka yapar kakasınıdur koltuğu çıkar bez değiştir koltuğu geri getir biraz uğraştırıyor ama en azından içim rahat ediyor.
Kuzum ben geçen sene olmuştum öyle bitince doktora gittim anlattım durumu vajinal ultrasonla muayene etti herşey normal adetin 3. Günü gel testlerini yapalım dedi bebek istiyorum diye.. 15-20 gün sonra 4-5 gün süren kanamam oldu ben gidemedim o ara sonra aradan zaman geçti biraz ve ben hamileliğimi öğrendim ki o siyah renkli kanamada 5buçuk haftalıkmışdoktorda anlamamış nasıl olduysa bnm kız iyi gizlenmiş bende derim hep acaba o ilk kanamada Linamın ikizini mi düşürdüm diye birde Minam olurdu tek taşla 2 kız
Aynen bizde böyleyiz popoyu kaldırıp ayaklarıyla itiyor öne kendini sonra hemen yoruluveriyor kafayı gömüp birşeyler söylüyorama bilmek istemiyorum ne diyor
Canım biliyorsun benim dördüncü oğlum oldu. Herkes erkek olduğunu söylediğimde vah vah dedi. Şöyle bir gerçek var ki erkek çocuklar genellikle daha haraketli ve asi oluyor. O yüzden iki oğlu olan üçüncüyü istemez. Zor çünkü.Evet haklısın sadece eski nesilde yok.
Ben hamileyken kızımla parka gittiğimde bir benzeri başıma geldi
Bir hanım 2 oğlu var cinsiyet sordu kız dedim.
Verdiği cevap “ erkek olsaydı üçüncüyü doğurmazdın”
O arkadaşının da umarım oğlu olmez.
Sonra ilerde bu kişiler kim oluyor biliyor musun
Oğlu über kıymetli olan gelinlerin burnundan getiren kvler
Hepsinin saçını başını yolarım
Yok canım sadece anne sütü alıyor kabız da değil aslında. Yaptığı zaman cıvık yapıyor. Beslenme azlığına bağlıyorum ben. Huzursuzluğunu da o şekilde. Kakasını yapsa da huzursuzluğu devam etti hep. bir aydır memeyi çek bırak yapıyor pek fazla emmiyor.canım bebim de tasvip ettiğim bişey degil 8 gün olup gece uyumayıbca acaba ondan mı diye hafif pamuklu çubugu zeytinyagına iyice batırıp yumuşatnaya çalıştım çok da denemedim korkarım zaten bu söylediğib iyi oldu yapmam bi daha teşekkürler canım
canım dün eve geldik akşam yaptı bilmiyorum zeytinyaglı kulak çöpüyle uyarmışrım hafif ikindi vakti o mu etkiledi yoksa zaten yapacak mıydı bilmiyorum benimki önce gğnde 3 4 kez yapıyprdu 1 aya yakın da 3 -4fünde bir yapmaya başlado huysuzluk etmediköe çok takmadım ama gece baya mızırdanınca acaba sancılanıyor mu diye endişelendim toksa 10 güne kadar normal deniyor anne sütü alanlarda sen mama veritor musun ondan mı kabız oluyor ki rahatsız olursa tabi zor canım insan ne yapacagını şaşıryor
Ablamında bir arkadaşının oğlu vardı ben oğlan anasıyım oğluşumda oğluşum diye ortalıkta dolanıp dururmuş. Ablama da demiş bir tanede oğlan yap diye siparişle oluyormuş gibiEvet haklısın sadece eski nesilde yok.
Ben hamileyken kızımla parka gittiğimde bir benzeri başıma geldi
Bir hanım 2 oğlu var cinsiyet sordu kız dedim.
Verdiği cevap “ erkek olsaydı üçüncüyü doğurmazdın”
O arkadaşının da umarım oğlu olmez.
Sonra ilerde bu kişiler kim oluyor biliyor musun
Oğlu über kıymetli olan gelinlerin burnundan getiren kvler
Hepsinin saçını başını yolarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?