2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Herkesde ayni sorun baksana benmkide en azindan bi uykusu 4 saat olurdu simdi oda yok birak 5 6 saatleri saymiyorum bile raziyim 4 saate

Canım pencere daha tehlikeli klima kullanmanız konusunda ısrar ediyorum ben yine =) Allah korusun minnak güneş hasta olmasın

victoryvivi canim bebgn sanirim daha kucuk , biraz sabredersen hersey gecicek bende bu grupta cok yakindim forumlarda gecermi diye cok araştırdım herseyi denedim kundak emzik ne varsa , bi gun emzirme akademesnde bi soz gordum yeni doğmuş bebek annenin yaka ignesidir. Sütum az zannettim mama vermek istedim vs ebem birak herseyu dedi 3 4 saat kalkmak istiyosa bile kalsin dedi sabret gececek. Suan o seni ac oldugu icin istemiyor belki korkuyor belki sicakligini istiyor belki usudu belki tedirgin belki daha alisamadi bu dünyaya tek bildigi sen senin kalp atisinin sesi tek güvendiği rahat hissettigi yer senin kollarin. Ben artik beni bu cocuga bantlayin dayananiyorum diye diye 2 ay bitirdim koccaa 2 ay , geceleei yerine yatirana kdr rahatc2 3 saat memede birlikte yatiyoduk , bi diziye baaliyoduk memede dizi bitene kdr gunduz oyle alt al gaz cikar ust degis memede devam insan icine cikamiyodum misafircagiramiyodum goguslerim hic kapanmiyodu desem yeridir.2 aylik oldu agulanmalar gulmeler etrafa bakmalar derken 1 ayda bu meme durumu eppeey azaldi. Ha hala memeye düşkün ama şimdi karnini doyurup yuzune bile bakmıyor red bile ediyor bak dusun uykusu geldimi hala sit geliyo sa kendi cekeleyerek cikartiyo fln filan sabrett yani baska caren yok

CANIM AZRAMM canım artık pusetli model alma 7 aylık olunca puset ihtiyacı kalmıyor direk oto koltuğuna geçiş yapılıyor baston al canım traveller çok ağır

Canım aslınds bacaklarının üşümesi çok sıkıntı değil diye biliyorum sadece ayakkarına çorap giydirsen bile etkilenmez bence.. gazını çıkartamadığı için mi uyuyamıyor sıcaktan mı

Günaydın güzel anneler
Bir soruda bende var bebeklerinizi yıkarken suyun sıcaklığı kaç derece oluyor:)) ben hala 37ye yakın bir sıcaklıkta yıkıyordum dün akşam eşime sen yıkamaya başla ben eşyalarını hazırlayıp geleyim dedim.
Sonra o yıkarken su dökecektim suyun sıcaklığına bakayım dedim ve şok oldum buz gibiden az halliceydi ben kesin yıkanamam o suyla birşey olmaz dedi baktım çocukta üşüme belirtisi göstermiyor devam ettim şimdide hastalık belirtisi falan yok gerçekten birşey olmamış galiba artık düşüreyim sıcaklığı diyorum bende yıkarken:)

Direk dus baslgindan ne akiyorsa o birde su derecesi mi ayarlicamm aciyorum tutuyorum ayagima yakmiyorsa devam havalar sicakladigindann beri az daha iliklastirdim bile

Ben cozemedim ne dertleri oldugunu keske biizimkide emse sonrada biberonla versem bolbol icse cocuk cakildi kaldı ayni kiloda 100 grM gozukuyor tartida aldigi 1300 alan cocuk 100 grama dustu

Terliyken dikkat etmemesi kötü gerçekten ama, terli degilse kiyafetlerini inceltmesi iyi olmus canim.
Senin ev cok sicak, bir kiyafet sistemi oturtup oyle yap bence giydir cikar daha cok daralir cocuk.
Sıcaktan uyuyamayabilir.

Ciglik ata ata gulesim geldi kurda kuzu emanet ettinmi boyle oluyor

bunun tip baba uysallığı ben onunda cadılığı baba olunca tipi ben gibi mi olurdu acep cnm aslında bir önceki mesajımda hamile olabilir misin demek istedim
Olabilemem herhalde biz iliski islerine ara verdik eger hamile isem kocam benden degil der kesin uc kere kondm kullandik iki kerede geri cekilme besayda bu

Direk dus baslgindan ne akiyorsa o birde su derecesi mi ayarlicamm aciyorum tutuyorum ayagima yakmiyorsa devam havalar sicakladigindann beri az daha iliklastirdim bile
Biz küvette yıkıyoruz kuzum o yüzden kovaya hazırlıyoruz suyunu birde bizim duş başlığından sabit sıcaklıkta akmıyor bir ısınıyor bir soğuyor değişik birşey bende kolumda ölçüyordum

Olabilemem herhalde biz iliski islerine ara verdik eger hamile isem kocam benden degil der kesin uc kere kondm kullandik iki kerede geri cekilme besayda bu
Ben güvenmiyorum artık hiç bir korunmaya kaç gündür midem bir değişik hal içinde kendimden korkuyorum korkudan test bile yapmıyorum varsada öğrenmiyeyim diye

Biz Iyiyiz sen nasilsin, nerelerdesin.
Memleketteyim hala canım, eşim gelmişti malum. Bayram için benim memleketime gelmiştik. Burda hayat yoğun geçiyor eş dost akraba gezmeleri bitmiyor Çarşamba günü gidiyor ne yazık ki. Tekrar bebeğimle 2 kişilik yalnız hayatıma döneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…