- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Herkesde ayni sorun baksana benmkide en azindan bi uykusu 4 saat olurdu simdi oda yok birak 5 6 saatleri saymiyorum bile raziyim 4 saateEn azından geceleri 5-6 saat kesintisiz uykumuz olurdu şimdi son 1 haftadır o da yok ha bu gece uyuruz belki Ya yarın gece uyuruz belki diye diye uykusuzluktan gözlerim yanıyor artık 1-1,5 saatte bir sürekli kalktık eşimin inadı çocuğu her yer açıkken tutuyor hiç terlemiş vs aman dikkat edeyim dediği yok sabaha kadar da çocuk gazdan uyuyamıyor sabah 5.30 da bana hadi sen yat biraz işe gidene kadar ben bakarım dedş soymuş çocuğu zıbınla uyutmuş donmuş bacakları cam açık bi de
Canım pencere daha tehlikeli klima kullanmanız konusunda ısrar ediyorum ben yine =) Allah korusun minnak güneş hasta olmasınEn azından geceleri 5-6 saat kesintisiz uykumuz olurdu şimdi son 1 haftadır o da yok ha bu gece uyuruz belki Ya yarın gece uyuruz belki diye diye uykusuzluktan gözlerim yanıyor artık 1-1,5 saatte bir sürekli kalktık eşimin inadı çocuğu her yer açıkken tutuyor hiç terlemiş vs aman dikkat edeyim dediği yok sabaha kadar da çocuk gazdan uyuyamıyor sabah 5.30 da bana hadi sen yat biraz işe gidene kadar ben bakarım dedş soymuş çocuğu zıbınla uyutmuş donmuş bacakları cam açık bi de
Canım aslınds bacaklarının üşümesi çok sıkıntı değil diye biliyorum sadece ayakkarına çorap giydirsen bile etkilenmez bence.. gazını çıkartamadığı için mi uyuyamıyor sıcaktan mıEn azından geceleri 5-6 saat kesintisiz uykumuz olurdu şimdi son 1 haftadır o da yok ha bu gece uyuruz belki Ya yarın gece uyuruz belki diye diye uykusuzluktan gözlerim yanıyor artık 1-1,5 saatte bir sürekli kalktık eşimin inadı çocuğu her yer açıkken tutuyor hiç terlemiş vs aman dikkat edeyim dediği yok sabaha kadar da çocuk gazdan uyuyamıyor sabah 5.30 da bana hadi sen yat biraz işe gidene kadar ben bakarım dedş soymuş çocuğu zıbınla uyutmuş donmuş bacakları cam açık bi de
Gel sarilalimmmPamuk Panda ahh emeklemek mii? Benim ki anca bacaklarini kaldirip saga sola yatiyor. Donmeyi beceremedi ki emeklesin
Direk dus baslgindan ne akiyorsa o birde su derecesi mi ayarlicammGünaydın güzel anneler
Bir soruda bende varbebeklerinizi yıkarken suyun sıcaklığı kaç derece oluyor:)) ben hala 37ye yakın bir sıcaklıkta yıkıyordum dün akşam eşime sen yıkamaya başla ben eşyalarını hazırlayıp geleyim dedim.
Sonra o yıkarken su dökecektim suyun sıcaklığına bakayım dedim ve şok oldum buz gibiden az halliceydiben kesin yıkanamam o suyla birşey olmaz dedi baktım çocukta üşüme belirtisi göstermiyor devam ettim şimdide hastalık belirtisi falan yok gerçekten birşey olmamış galiba artık düşüreyim sıcaklığı diyorum bende yıkarken:)
Ben cozemedim ne dertleri oldugunu keske biizimkide emse sonrada biberonla versem bolbol icse cocuk cakildi kaldı ayni kiloda 100 grM gozukuyor tartida aldigi 1300 alan cocuk 100 grama dustuOnun da etkisi var ses duyduğu anda bırakıyor etrafı dinliyor bakmak istiyor. Ama ben benim sütüm azaldi diye düşünüyorum o yüzden böyle yapıyor diyorum emin olamasam da. Çünkü emzirdikten sonra süt verince içiyor demek ki tam doymuyor. Bazen de diyorum bi zamandan sonra çocuklar sütten memeden bikiyor tiksiniyor mu napiyor
Terliyken dikkat etmemesi kötü gerçekten ama, terli degilse kiyafetlerini inceltmesi iyi olmus canim.En azından geceleri 5-6 saat kesintisiz uykumuz olurdu şimdi son 1 haftadır o da yok ha bu gece uyuruz belki Ya yarın gece uyuruz belki diye diye uykusuzluktan gözlerim yanıyor artık 1-1,5 saatte bir sürekli kalktık eşimin inadı çocuğu her yer açıkken tutuyor hiç terlemiş vs aman dikkat edeyim dediği yok sabaha kadar da çocuk gazdan uyuyamıyor sabah 5.30 da bana hadi sen yat biraz işe gidene kadar ben bakarım dedş soymuş çocuğu zıbınla uyutmuş donmuş bacakları cam açık bi de
Ciglik ata ata gulesim geldiEn azından geceleri 5-6 saat kesintisiz uykumuz olurdu şimdi son 1 haftadır o da yok ha bu gece uyuruz belki Ya yarın gece uyuruz belki diye diye uykusuzluktan gözlerim yanıyor artık 1-1,5 saatte bir sürekli kalktık eşimin inadı çocuğu her yer açıkken tutuyor hiç terlemiş vs aman dikkat edeyim dediği yok sabaha kadar da çocuk gazdan uyuyamıyor sabah 5.30 da bana hadi sen yat biraz işe gidene kadar ben bakarım dedş soymuş çocuğu zıbınla uyutmuş donmuş bacakları cam açık bi de
Olabilemem herhalde biz iliski islerine ara verdikbunun tip baba uysallığı ben onunda cadılığı baba olunca tipi ben gibi mi olurdu acep cnm aslında bir önceki mesajımda hamile olabilir misin demek istedim
Biz küvette yıkıyoruz kuzum o yüzden kovaya hazırlıyoruz suyunu birde bizim duş başlığından sabit sıcaklıkta akmıyor bir ısınıyor bir soğuyor değişik birşeyDirek dus baslgindan ne akiyorsa o birde su derecesi mi ayarlicammaciyorum tutuyorum ayagima yakmiyorsa devam havalar sicakladigindann beri az daha iliklastirdim bile
Ben güvenmiyorum artık hiç bir korunmayaOlabilemem herhalde biz iliski islerine ara verdikeger hamile isem kocam benden degil der kesin uc kere kondm kullandik iki kerede geri cekilme besayda bu
Biz Iyiyiz sen nasilsin, nerelerdesin.Günaydın kızlarEpeydir uğrayamadım buralara. Umarım herkes iyidir
Memleketteyim hala canım, eşim gelmişti malum. Bayram için benim memleketime gelmiştik. Burda hayat yoğun geçiyor eş dost akraba gezmeleri bitmiyorBiz Iyiyiz sen nasilsin, nerelerdesin.
Bnde kuvette yikiyorum da dusa sigiyor allahtanBiz küvette yıkıyoruz kuzum o yüzden kovaya hazırlıyoruz suyunu birde bizim duş başlığından sabit sıcaklıkta akmıyor bir ısınıyor bir soğuyor değişik birşeybende kolumda ölçüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?