2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben küçük model alacağım
Acaba küçük modeller kaç yasa kadar girebiliyor varmı bi fikrin hiç sormak aklıma gelmedi.

Acaba küçük modeller kaç yasa kadar girebiliyor varmı bi fikrin hiç sormak aklıma gelmedi.

Canım joie litetrax 4 model hem travel sistem hem de parçası çıkmadan katlanabiliyor almadık biz ama alırken çalışan tanıtmıştı ben puseti ayrı ve tek takılsın istediğim için farklı aldım.

En azından geceleri 5-6 saat kesintisiz uykumuz olurdu şimdi son 1 haftadır o da yok ha bu gece uyuruz belki Ya yarın gece uyuruz belki diye diye uykusuzluktan gözlerim yanıyor artık 1-1,5 saatte bir sürekli kalktık eşimin inadı çocuğu her yer açıkken tutuyor hiç terlemiş vs aman dikkat edeyim dediği yok sabaha kadar da çocuk gazdan uyuyamıyor sabah 5.30 da bana hadi sen yat biraz işe gidene kadar ben bakarım dedş soymuş çocuğu zıbınla uyutmuş donmuş bacakları cam açık bi de

cnim sicaklardan dolayı uyumiyorlae oglum gece iki saate bi kalkıyor uyumuyor ve hala uyanık.
mevsiminegore sağol cnim cvp icin

Acaba bu cocuklar oyuna taddigi icinmi boyle oluyor bizimkide kucukken tek nefeste 60cc icerdi simi cek birak on dk sonra tekrar enfazla ac birak saatlerce 30cc iciyor artik cisli bezde cıkmiyor bucun 690 icemedi biberon dibinde var azdaha
Onun da etkisi var ses duyduğu anda bırakıyor etrafı dinliyor bakmak istiyor. Ama ben benim sütüm azaldi diye düşünüyorum o yüzden böyle yapıyor diyorum emin olamasam da. Çünkü emzirdikten sonra süt verince içiyor demek ki tam doymuyor. Bazen de diyorum bi zamandan sonra çocuklar sütten memeden bikiyor tiksiniyor mu napiyor

İlerliyor ama sipalar yatagin 4tarafina gidiyor yani benimkinde yorulmak pes etmek denen sey yok dev devam devam

Bizde de var aynı muhabbet kendi sıcakladığı için bebeği de sıcaklıyor sanıp badisiyle bırakıyor eller ayaklar buz kesmiş hala diyor ki bünyesi güçlü olsun alıştırma sıcağa.. alışmıyor zaten gazlanıyor sadece dedikçe hala diretiyor sonra o gaz sancısından yatamıyoruz

15 gün oldu
Teşekkür ederim
Bitik haldeydim
Meme harici hep ağlıyor
Enzik 4 tane denedim almadı
Dediğinizi de denedim almadı onu da:)
8 den beri mememde
Uyuyor ama yerine yatırınca basıyor yaygarayı
Benimkide emzik almiyor 5aylik olduk neredeyse. Ben tam uykuya dalmadan birakiyorum besige gozler yari acik besiginde tam uykuya gecsin diye. Uyanirsa bi daha alip ayni sekilde birakiyorum. Eskiden 6 7saat kesintisiz uyurdu simdi daha sik uyaniyor cogunlukla. Benim kizim dogdugundan beri 3aya dek ayakta sallamayla uyudu sonrasinda onda uyumadi ve memede uyumaya basladi. Hayirli olsun sizinde daha cok kucuk size ihtiyaci var cok ondandir ❤

ee travel.sistem katlanmiyirmu? bende yarin alacaktım.kızıma almıştım ama o hiç sevmedi araba hiç kullanmadım. karan karıştı simdi
Baston daha hafif daha rahat diyor herkes katlaniyor. Benim travel hafif tek basima arabaya katla indir bindir yapiyorum pusetle cok rahat. Ama portbebe ile de bu kadar kolay olacak mi bilmiyorum. Bir de tatil vs icin baston alicam sart o da

Kuzum biz bi haftadir zibinla yatiyoruz cam da acik yoksa ben bile uyuyamiyorum birak cocugu

Teyzeleri benim oğlum çok akıllı bir çocuk oldu maşallah uyanıyor annesine kiyamiyor uyandırmadan kendi kendine oynuyor
Oynamasına agu sesine uyanıyorum
Masallah onaaa ❤❤ benunkide icer emmeden sonra ama sonra hepsini kusar hic hayir demiyor ama kusuyor benimki bence aclik tokluk bilmiyorlar

Gunaaydiiibn❤❤ hani cisli bezlerimiz cok cok azaldi demistim ya kizlar Amasra baya serin aksam ve sabah baya baya. Ben bile usurdum. Dopdolu orda bezler ne zaman ki arabaya bin buraya gel yine cis yok ve orada daha iyi uyudu sanki ki 3muz yatakta yan yatarak sikistik kiza minnak bi yatak almistim odada baska yer yoj diye bizim yatakta yatiyirdu. Bir gun aksam 7de uykuya gecti kendi

Yok yahu direk emekliyor demişti. Benim ki tembel 1 kez döndü bi daha yok
Emekleme baslamadi bizimki solucan modda popo kaldirip devrilip ilerleme de daha seninki agir abi kusum
Papatyamaviss canımmm bırak donmesin diyorum bak sana dönünce zaptedemiyoruz yere koymuyorum artık bıktım döndürmekten kara da yüzüyor benimki balık gibi çırpınıyor
Merhaba
Memede uyumak durumunu nasıl çözdünğz
Cozmedik hala memede uyuyoruz ama devamli degil artik 1 2 aylardaki gibi yyuyoruz emiyoruz yarim saat civari yatiyoruz, ilk aylarda sadece memede uyuyordu

Cnm ana kucağı kısmı genellkikle 1 yaşa kadar kullanılır yazıyor ama bazı modellerinki küçük oluyor bebekte iriyse o kadar kullanılmıyor.. eğer arabada oto koltuğu olarak kullanmayacaksan baston tarzı birşey alsan daha kullanışlı olur 1 kaç ay yatar pozisyonda kullanırsın sonra oturmak istiyorlar zaten..
Bu modelin yorumları çok güzeldi bende beğenmiştim ama aynı sebepten bende istemedim bizimkinin puseti iki türlüde takılıyor oturma ünitesiylede katlanabiliyor ama ben daha normal kısmını takmadım..

Ben de joie nin muze lx i var. Travel degil. Puseti ustune takiveriyprsun ayri parca takmana gerek kalmiyor. Ben memnunum cok kullanisli sadece tekeri kucuk, bir ust modeli var iki tekeri olan tavsiye ederim :)
Hic 5-6 saat kesintisiz uyudugumu bilmiyorum ama en azindan 3-3.5 saat deliksiz uyurdum su son 1 haftadir 2 saati bile bulmuyor uyaniyor dis kasiyor uyaniyor sicak gelmis oluyor kafasini kasiyor... cami aciyorum cereyamda kaliyor kapatiyorum aicak oluyor ne yapacagiz bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…