2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kacamazsin varsa nezamana kadar kacacan ben millet yirmi otuz sene hamile kalmamayi nasil becermis hayret ediyorum dogm yapali kac ay oldu burdaki muhabbetler hep ya hamileysem
Kız ben hamileyken buraya da yazmıştım hatta kadın 18 haftalık hamileymiş ama haberi yokmuş hamile olduğundan çok şişkinlikten doktora gitmiş hamile olduğunu bebeğinin cinsiyetini falan öğrenip geliyor nasıl anlamaz ya diye dalga geçiyordum sonum o kadın gibi olacak diye korkuyorum

Anlanilmiyormus baksana dort aylik hamile olsam sasirmam

benimki de aynıydı. doktor takibini düzenli yaptır. doktorun bir sorun varsa önlem alacaktır. benim sütüm yetmediğinden ek gıdaya başlattırdı. bakalım bu ay alacak mı kilo?
İnsallah alirsiniz kilo bizimki sut var icmiyo biseyler yemiyor sen ek gıdada be veriyorsun nekadar veriyorsun yiyebiliyormu

Kız öyle şeyle dalga geçilir mi ben 12. Haftamda öğrendim zorlasak ilk kontrolde cinsiyetide öğrenirdik valla benimde 1 buçuk ay olmak üzere normalde de düzensizdi inşallah hala öyledir değilse gidip 2020 ocak annelerini bulmam gerekecek

Kiiz ne konservesii dur hele zaten biseyler yemeye başlayana kdr zaten 8 aylik olurlar ben blw gidecegim icin ona gore baslicam bakalim ne kdr uyarim ne kdr gider bilemem ama hevesliyim bu konuda , mama sandalyesi aldim ikea oioi tabak aldim birde onluk alicam , sebzeleri buharda haslamak icin bi aparat alicam birde pazardak yarim kilo kabak

Normale bende geçmedim hala puset kullanıyorum rahat oluyor

Ben ileriyi de düşünüyorum kuzum bende blw klasik ortaya karışık birşeyler deneyeceğim bakalım bizde mama sandalyesi yok hala o aparattanda alacağım kabak şart zaten de bu tadım listelerinde tatlı patates yazıyor ben hiç rastlamadım pazarda hangi markette varki görmedim ben hiç bir yerde

Acaba kadınlarda saç ekimi yapılıyor mu ya da erkeklerdeki kadar başarılı sonuç veriyor mu? Benim genetik olarak zaten seyrek saçlarım vardı ama şimdi doğumdan sonra korkunç derecede açılma oldu. Çok üzülüyorum. Ekim işini düşüneceğim ciddi ciddi.

Valla iyi mi kotu mu anlayamadim. Sen çok pimpiriksin, kocan da cok rahat :)

Ben denize bile soktum beline kadar. Korktum biraz üşurmü diye ama hiç kötü bir tepki vermedi.

Boğulma riski klasik beslenme de daha fazla kuzum. Hatta denemiş anneler bunu öğürüp çıkarıo bebekler. İlk yardım bilgimiz olmali ama her ihtimale karşı

Kuzum migrosta var tatli patatesha her zamn yer mu bilinmez ama besin degeri cok yuksek faydali bi sebze imis bnde 2.elden temizbi sandalye aliverdim

Kızlar ben dünden beri ek gıda startını açtım.ilk kayısı suyu birazcikta puresini verdim birazcık ağzında dolandirdi sonrada yedi.en azından memeden daha çok istekli cikti

Biz de başladık dr tavsiyesiyle meyvelerin sularını ver sadece dedi. İlk elma ile başladım 3 gün pek sevmedi, sonra şeftali onu sevdi dün de karpuz suyu kaşığı yiyecek nerdeyse mamayı da değiştirdik kilo alıyor toplandı baya ya da memleket havası iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…