- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Kız ben hamileyken buraya da yazmıştım hatta kadın 18 haftalık hamileymiş ama haberi yokmuş hamile olduğundan çok şişkinlikten doktora gitmiş hamile olduğunu bebeğinin cinsiyetini falan öğrenip geliyor nasıl anlamaz ya diye dalga geçiyordum sonum o kadın gibi olacak diye korkuyorumKacamazsin varsa nezamana kadar kacacan ben millet yirmi otuz sene hamile kalmamayi nasil becermis hayret ediyorumdogm yapali kac ay oldu burdaki muhabbetler hep ya hamileysem
Doktor sutu hic icmez verme dedi azicik midesi var doluyor hemen yiyemiyo hic bisey cok zor isimizcnim sende azardan meyve purelerine basla derim.saglikli o lsunlarda az çok almaları çok önemli değil ben artık hiç takmiyorum.
Anlanilmiyormus baksana dort aylik hamile olsam sasirmamKız ben hamileyken buraya da yazmıştım hatta kadın 18 haftalık hamileymiş ama haberi yokmuş hamile olduğundan çok şişkinlikten doktora gitmiş hamile olduğunu bebeğinin cinsiyetini falan öğrenip geliyor nasıl anlamaz ya diye dalga geçiyordum sonum o kadın gibi olacak diye korkuyorum
İnsallah alirsiniz kilo bizimki sut var icmiyo biseyler yemiyor sen ek gıdada be veriyorsun nekadar veriyorsun yiyebiliyormubenimki de aynıydı. doktor takibini düzenli yaptır. doktorun bir sorun varsa önlem alacaktır. benim sütüm yetmediğinden ek gıdaya başlattırdı. bakalım bu ay alacak mı kilo?
Kız öyle şeyle dalga geçilir miKız ben hamileyken buraya da yazmıştım hatta kadın 18 haftalık hamileymiş ama haberi yokmuş hamile olduğundan çok şişkinlikten doktora gitmiş hamile olduğunu bebeğinin cinsiyetini falan öğrenip geliyor nasıl anlamaz ya diye dalga geçiyordum sonum o kadın gibi olacak diye korkuyorum
E hadi bakalim nasi gidiyoosağol Cnim sizden bi kac gun kucuguz 16haziran 5aylim olucagiz.
Kiiz ne konservesii dur heleBabasının birşey yerken çocuğuma da uzatıp dudağına değdirmesini saymazsak başlamadık cnmne gibi hazırlık yapmak gerekiyor ki.. tabak kaşık falan eksiklerimiz var daha ama ben yiyecek olarak ne yapmam gerek onu bilemiyorum taze taze pişirip veririz herhalde demi şimdiden konserveye falan gerek olmaz galiba mevsimi geldikçe de meyvelerden kış için hazırlarız bir şeyler
Afiyet olsun kuzuyaTadımlarcaaane geldiğini görsün diye uzun dilimleri hafif pişirdim dokunmak ister belki diye
Cnm ana kucağı kısmı genellkikle 1 yaşa kadar kullanılır yazıyor ama bazı modellerinki küçük oluyor bebekte iriyse o kadar kullanılmıyor.. eğer arabada oto koltuğu olarak kullanmayacaksan baston tarzı birşey alsan daha kullanışlı olur 1 kaç ay yatar pozisyonda kullanırsın sonra oturmak istiyorlar zaten..
Bu modelin yorumları çok güzeldi bende beğenmiştim ama aynı sebepten bende istemedimbizimkinin puseti iki türlüde takılıyor oturma ünitesiylede katlanabiliyor ama ben daha normal kısmını takmadım..
Ben ileriyi de düşünüyorum kuzumKiiz ne konservesii dur helezaten biseyler yemeye başlayana kdr zaten 8 aylik olurlar ben blw gidecegim icin ona gore baslicam bakalim ne kdr uyarim ne kdr gider bilemem ama hevesliyim bu konuda , mama sandalyesi aldim ikea oioi tabak aldim birde onluk alicam , sebzeleri buharda haslamak icin bi aparat alicam birde pazardak yarim kilo kabak
Acaba kadınlarda saç ekimi yapılıyor mu ya da erkeklerdeki kadar başarılı sonuç veriyor mu? Benim genetik olarak zaten seyrek saçlarım vardı ama şimdi doğumdan sonra korkunç derecede açılma oldu. Çok üzülüyorum. Ekim işini düşüneceğim ciddi ciddi.Benimde çok dökülüyor canım bir nebzede olsa şu şampuan azalttı.
Marc Anthony Dökülen Saçlar İçin 12 Saniyede Mucizevi Canlandırıcı Şampuan 250 Ml
Canım ben çok uzun yıllar prp yi araştırdım süreç uzun ve kalıcı değil maalesef boşuna para yatırıyorsun. 2 çok güvendiğim Prof Dr dan da aynı bilgiyi aldım. Vitamin eksikliğin varsa onla çözmeye çalış yoksa diğer ürünler mucizeyi aramaya benziyor. En iyi ihtimal saç ektirme varbenim sonum ektirme görünüyor
Kız öyle şeyle dalga geçilir miben 12. Haftamda öğrendim zorlasak ilk kontrolde cinsiyetide öğrenirdik valla benimde 1 buçuk ay olmak üzere normalde de düzensizdi inşallah hala öyledir değilse gidip 2020 ocak annelerini bulmam gerekecek
Valla iyi mi kotu mu anlayamadim. Sen çok pimpiriksin, kocan da cok rahat :)Evet ev sıcak ama cereyanda kalmamasına ben dikkat ediyorum ama eşim asla ya, saçı ıslak işte uyurken çok terlemiş dimi açmayıver hemen her yeri ama yok kendi gibi büyük insan gibi düşünüyor öyle balkona çıkarıyor hava alsın çocuk diyor
Ben denize bile soktum beline kadar. Korktum biraz üşurmü diye ama hiç kötü bir tepki vermedi.Günaydın güzel anneler
Bir soruda bende varbebeklerinizi yıkarken suyun sıcaklığı kaç derece oluyor:)) ben hala 37ye yakın bir sıcaklıkta yıkıyordum dün akşam eşime sen yıkamaya başla ben eşyalarını hazırlayıp geleyim dedim.
Sonra o yıkarken su dökecektim suyun sıcaklığına bakayım dedim ve şok oldum buz gibiden az halliceydiben kesin yıkanamam o suyla birşey olmaz dedi baktım çocukta üşüme belirtisi göstermiyor devam ettim şimdide hastalık belirtisi falan yok gerçekten birşey olmamış galiba artık düşüreyim sıcaklığı diyorum bende yıkarken:)
Boğulma riski klasik beslenme de daha fazla kuzum. Hatta denemiş anneler bunu öğürüp çıkarıo bebekler. İlk yardım bilgimiz olmali ama her ihtimale karşıCanım blw konusunda açıkçası ben biraz korkuyorum şimdi yedirdim havucu şerit olanları da eline verdim tabiki refleks olarak direk ağzına götürdü ama ben ısırır boğazına kaçar korkumdan izin vermedim
Bende var valla. Bakalım beklediğim kadar iştahlı olacakmı. Bizim kız vitamin verirken bile kaşığa saldırıyor.Kizlar ek gida hazirliklarina basladinizmiheyecan var mi
Kuzum migrosta var tatli patatesha her zamn yer mu bilinmez ama besin degeri cok yuksek faydali bi sebze imisBen ileriyi de düşünüyorum kuzumbende blw klasik ortaya karışık birşeyler deneyeceğim bakalım bizde mama sandalyesi yok hala o aparattanda alacağım kabak şart zaten de bu tadım listelerinde tatlı patates yazıyor ben hiç rastlamadım pazarda hangi markette varki görmedim ben hiç bir yerde
Bnmki kaciyorBende var valla. Bakalım beklediğim kadar iştahlı olacakmı. Bizim kız vitamin verirken bile kaşığa saldırıyor.
Kızlar ben dünden beri ek gıda startını açtım.ilk kayısı suyu birazcikta puresini verdim birazcık ağzında dolandirdi sonrada yedi.en azından memeden daha çok istekli cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?