2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhabalar kızlar. Oğlum tam 5 ay 4 günlük. Kilomuz düşük bşraz sadece anne sütü ama 1 aydır sadece uykuda alıyor, dış sanırım hafif ateşli dünden beri hiç emmedi mama başlayacağım gibi . Sizin erkek bebeklerinşz kaç kilo kızlar ile aralarında fark oluyor o yüzden erkek annelerine sordum

Bizimki 4 ayda tam 7 kiloydu

Bence hic girme mama isine canim zaten ek gida baslicak sutun le idare eder, kilo pek etken degik gelisimi iyiyse boyu kafasi benimki 8600 du en son 10 gun once 5 ayligiz bizde

Kuzum migrosta var tatli patatesha her zamn yer mu bilinmez ama besin degeri cok yuksek faydali bi sebze imis bnde 2.elden temizbi sandalye aliverdim
Baktımda göremedim tekrar bakayım evet bir çok şeye faydası varmış kuzum değilse heves etmezdim bende biz tatlı patatesle mi büyüdük

S Sevimlipanduf yedi mi canim havucu
Aslinda havuç kis sebzesi, yanlis anlamazsan mevsime uygun baslasan daha uygun sanki
Gerci suan tadımlık yiyorlar ama
Ayse onerin sitesinde ornek menuler vardi,yazlik kışlık falan
Valla canım yazı kışı yokki artık sebzenin meyvenin napalım, havuçla başladık biz sonra kabak sonra patates ..

Kuzum migrosta var tatli patatesha her zamn yer mu bilinmez ama besin degeri cok yuksek faydali bi sebze imis bnde 2.elden temizbi sandalye aliverdim
Sen nerden buluyorsun boyle 2. Elleri ya
Dolapta satanda sendin sanirim :)
Benim oğlumdan kalan astronot, kundak falan var onlari verecek yer yok pahaliydi da satsam mi bende acaba, becerebilir miyim ki

Kızlar delirdim Ya delirtti bu kız beni gene cinnet geçirmeme ramak kaldı herhalde ilk kez bu raddeye geldim Boğaz’ı yırtılırcasına böğürüyor ağlamak değil bu yani başka bi boyut artık böğürüp böğürüp sonra da kusuyor batırdı küçük beşiğini kendi üzerini başını kullanılacak durumda değil söküp yıkamam gerek yani o derece, tamam dedim sinirlenmedim getirdim suyunu küvetini önce güneşi yıkadım giydirdim yatak odasındaki park yatağa koydum ki salonu toparlayıp buradaki beşiğini temizleyeyim ama nasıl ağlıyor gene piş piş açtım telefondan koydum yanına gene böğürüp böğürüp öksürüyor boğazını yırtıyor başına gittim sallıyım beşiğini uyusun diye emziğini veriyorum emziğini almıyor atıyor daha çok bağırıyor artık dayanamadım sabahtan beri yeter artık deyip bende fırlattım emziğini cama doğru benim sesimden korkup daha çok ağladı sabrım tükendi artık emzireyim sussun yeter ki dedim ağlaya ağlaya emerken uyudu şimdi de vicdan azabı.. benim gibi sakin bir insan bile sinir hastası olacak moda geldim 5.5 ayda

Cok simariklar ya, ilgi manyaklari resmen
Sakin ol canim uyur biraz insallah, toparlarsınız ikinizde kendinizi

Cok simariklar ya, ilgi manyaklari resmen
Sakin ol canim uyur biraz insallah, toparlarsınız ikinizde kendinizi
Gerçekten hiç başından ayrılmadığım için oldu böyle şimdi yanında olsam da yetmiyor kucağımda olmak istiyor kucağımda olmak yetmiyor gezmek istiyor kafayı yiycem artık

Sen nerden buluyorsun boyle 2. Elleri ya
Dolapta satanda sendin sanirim :)
Benim oğlumdan kalan astronot, kundak falan var onlari verecek yer yok pahaliydi da satsam mi bende acaba, becerebilir miyim ki
Koy gitsin ta fiyatda ucuz tuttunmu gidiyo bu aksam yuzde 50 indirim festivali var mesela

Kizlar hastaneden aradılar beni yarin sunnet olacakmisiz 1 den sonra beslemeyin dedi 8bucukta olcakmis , sizinkiler ac mi girdi taktik verin

Olabilemem herhalde biz iliski islerine ara verdik eger hamile isem kocam benden degil der kesin uc kere kondm kullandik iki kerede geri cekilme besayda bu
Al benden de o kadar
Beş ayda beş kere olmadı
Geçen gün sağlık ocağında ebemiz prezervatif veriyordu almadım niye almıyorsun dedi lazım olmuyor ki dedim güldü kadın

Al benden de o kadar
Beş ayda beş kere olmadı
Geçen gün sağlık ocağında ebemiz prezervatif veriyordu almadım niye almıyorsun dedi lazım olmuyor ki dedim güldü kadın
bizede verdi bitmedi daha dolu yerinde duruyor yilda bikere verse yetecek
İyi kiz adamlarda anlayisli arada laf sokar bizimki bes aydan bes aya daha var vaktimiz diye

Maşallah maşallah emiyirmu kizcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…