2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Musluktan ilik su ayarkiyorum soguga yakin hava cok sicak cunkuk rahatlasin coccuuum

Ben cozemedim ne dertleri oldugunu keske biizimkide emse sonrada biberonla versem bolbol icse cocuk cakildi kaldı ayni kiloda 100 grM gozukuyor tartida aldigi 1300 alan cocuk 100 grama dustu
benimki de aynıydı. doktor takibini düzenli yaptır. doktorun bir sorun varsa önlem alacaktır. benim sütüm yetmediğinden ek gıdaya başlattırdı. bakalım bu ay alacak mı kilo?

Aynı beni yazmışsın
Evet ben de düşünüyorum bunları sabrediyorum

neyse ek gıdaya yaklaştık umarım iştahlı olur kuzucuklar da havalar ısındı ya terle de sıvı cok atıyorlar belki ondan da yapmıyor olabilielee

CANIM AZRAMM canım artık pusetli model alma 7 aylık olunca puset ihtiyacı kalmıyor direk oto koltuğuna geçiş yapılıyor baston al canım traveller çok ağır
yok yok posetli almıyorum.puseti ayriyetten var.okadar aglayan bir bebektiki hiç araba alma ihtiyacı duymamistik. kizimda hiç binmedu hep kucaktaydi.ya bende baston tercih ettim ama esim çok nefret ediyr sanki kendisi kullanacak

Kızlar ben dünden beri ek gıda startını açtım.ilk kayısı suyu birazcikta puresini verdim birazcık ağzında dolandirdi sonrada yedi.en azından memeden daha çok istekli cikti

Aynısı ya işte hiç böyle bi derdimiz yoktu bayram tatilinden dolayı eşim evdeydi Ya 1 haftadır menopozlu kadın gibi eşim yanıp yanıp durdu kendi yandıkça kızı da soydu zıbınla durdu tamam hadi zıbınla dursun da oyun halısını koyuyoruz yere camlar yere kadar ve hepsini birden açıp çoçuğu da ortasına koyuyor Ya bari birini kapat da ruzgarlanmasın çocuk ama nerde benim kocada o akıl gece kaldırdım ama o baktı oh Canıma değsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…