2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnim kizimda geç basladim alışamadı rezil etti beni zilli

bizede verdi bitmedi daha dolu yerinde duruyor yilda bikere verse yetecek
İyi kiz adamlarda anlayisli arada laf sokar bizimki bes aydan bes aya daha var vaktimiz diye
Valla bu kadar az birlikte olmaya korunmaya rağmen hamile kalırsam kendimi tebrik edeceğim Türk filmlerinde vardı ya hani ceketimi atsam hamile kalıyor diye bi replik ona dönerim herhalde

biz sizden once basladik nasil arttıracak havucu?
Kız bana kalsa 10 sene başlamam emsin sütünü çekilsin kenara bi tane havuç buharda pişireceğim diye 1 saat bekledim pişmiyor buharda ya buharda haşladım canım içine bi yemek kaşığı kadar anne sütü ekledim blender yaptım ama çok geçirmedim püre olmadı yani yanında uzun havuçlar bıraktım görsün dokunsun rengini vs tanısın ne yediğini bilsin diye

Eklentiler

• C9D531B5-778A-40DD-85A4-644D7FAC10F2.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 30
Kizlar hastaneden aradılar beni yarin sunnet olacakmisiz 1 den sonra beslemeyin dedi 8bucukta olcakmis , sizinkiler ac mi girdi taktik verin
Biz de 18inde olacağız 4 saatlik açlık dedi maske ile çok çok az uyuyacak dedi bakalım nasıl olacak. Ankara dayız biz.

Bence hic girme mama isine canim zaten ek gida baslicak sutun le idare eder, kilo pek etken degik gelisimi iyiyse boyu kafasi benimki 8600 du en son 10 gun once 5 ayligiz bizde
Biz 7000 kg o yüzden başlayım diyorum az gibi. Kızım var 4 buçuk yaşında O da 3 5 aylıktı emmeyi bırakmıştı çok üzülüyorum ama ilk yaşa kadar büyüdüklerini kilo ile anlarız . Kafam çok karışık sütüm de çok ama Emmiyor işte, azaldı bşle 2 günde emmeyince

Ek gıda başlayacağız ama ek gıda yeteri besini içermiyor ki anne sütü ya da mama ek gıdadan çok farklı şey, temel besin, bilemedim. Şu diş sıkıntısı ateş-i geçsin böyle devam ederse alacağım en azından kaşık mama

Vatsap grup kursak kızlar özelden numara atındaha sğalıklı görüşürüz ben buradan yetişemiyorum 2. Çocuğum ve kızımda da 5 sene önce grup vardı bilgi paylaşımı daha anlık ve güzeldi. Yüne güzel ama kaçırıyorum ben çoğu konuya

Boy kilodan daha önemli bi kriter gelişimi iyiyse kiloya takılma bence, onlar da yetiskinler gibi irisi var minyonu var. benimki de yaklasik 1 ay bu kiloda kaldi kilosu iyi ama hic almamisti doktor boy daha onemli demisti

Boy kilodan daha önemli bi kriter gelişimi iyiyse kiloya takılma bence, onlar da yetiskinler gibi irisi var minyonu var. benimki de yaklasik 1 ay bu kiloda kaldi kilosu iyi ama hic almamisti doktor boy daha onemli demisti
O da doğru sağlık önemli zaten kşlo değil ama insan emmeyince stres yapıyor. İlk 3 ay 5 kez mastit oldum antibiyotik hastanelerde sağma makinesi neler çektim, süt olup emmemesi gıcık, neysr bakalım götevepşz bekleyip

180 gun dolmadan ek gidaya baslamanin bi faydasi olmuyor. Grafik vardi bulursam buraya da atarim, 6 ay bitene kadar hic bir gida bebegin ihtiyaci olan vitamin mineral ve besin degerlerini anne sutu kadar karsilamiyor. 6 aydan sonra anne sütünün içeriği (miktarı değil) yetmediği için ek gıdaya geçiliyor yavaş yavaş

Sağlıkla büyüsün evlatların.
İnsanın içinde bir istek olabilir bunu takıntı yapmak hastalık.

O kadar emin diyorlarki birde 2.si erkek olsaymış doğurmazmışım bir daha

Nasıl bakıyorsun 4 çocuğu :)
Ben 2 tanesiyle dağılıyorum :)

Biz de 18inde olacağız 4 saatlik açlık dedi maske ile çok çok az uyuyacak dedi bakalım nasıl olacak. Ankara dayız biz.
Ay sizede bisey kalmamis bende gece aglarsa veririm en son 3 4 gibi fln zaten 7 civarlsrinda kalkiyo sonrada idare ederiz artik biraz zor olacak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…