2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben cozemedim ne dertleri oldugunu keske biizimkide emse sonrada biberonla versem bolbol icse cocuk cakildi kaldı ayni kiloda 100 grM gozukuyor tartida aldigi 1300 alan cocuk 100 grama dustu
cnim sende azardan meyve purelerine basla derim.saglikli o lsunlarda az çok almaları çok önemli değil ben artık hiç takmiyorum.

Bence gazını çıkaramıyor yani sağa dönüyor pırt sola dönüyor pırt diyor ama demekki tam boşaltamıyor gazını, şort tişört yatırıyorum çoğunlukla cam da açık oluyor

Terliyken dikkat etmemesi kötü gerçekten ama, terli degilse kiyafetlerini inceltmesi iyi olmus canim.
Senin ev cok sicak, bir kiyafet sistemi oturtup oyle yap bence giydir cikar daha cok daralir cocuk.
Sıcaktan uyuyamayabilir.
Evet ev sıcak ama cereyanda kalmamasına ben dikkat ediyorum ama eşim asla ya, saçı ıslak işte uyurken çok terlemiş dimi açmayıver hemen her yeri ama yok kendi gibi büyük insan gibi düşünüyor öyle balkona çıkarıyor hava alsın çocuk diyor

Canım pencere daha tehlikeli klima kullanmanız konusunda ısrar ediyorum ben yine =) Allah korusun minnak güneş hasta olmasın
Canım klima hiç açmadık daha açsak da yatak odasında yokki salondan yatak odasına hava gelmez ki

Ben cozemedim ne dertleri oldugunu keske biizimkide emse sonrada biberonla versem bolbol icse cocuk cakildi kaldı ayni kiloda 100 grM gozukuyor tartida aldigi 1300 alan cocuk 100 grama dustu
Üzülme canım herkesin bir başka sıkıntısı var işte çocuk olsa içecek ama yeterli süt yok ben de. sende de tam tersi. Artık iyice az almaya başladılar hem.
Yanlış hatırlamıyorsam oğlun sekiz kiloyu geçmişti maşallah. Biz beş aylıkken yedi kiloyu bile göremedik. Canları sağ olsun ek gıdayı severler inşaallah.

Bence gazını çıkaramıyor yani sağa dönüyor pırt sola dönüyor pırt diyor ama demekki tam boşaltamıyor gazını, şort tişört yatırıyorum çoğunlukla cam da açık oluyor
Rahatsız ettikçe boşaltıyordur o bence.. içinde zıbın oluyor mu cnm üstünün 2 kat olması çok terletiyor benimkini kısakol zıbın altına da pijama giydiriyorum serinse üstünüde açıyor çünkü bazende tek zıbınla yatıyor ama bacaklarda ayaklarda hiç soğukluk olmuyor..

Kizlar ek gida hazirliklarina basladinizmi heyecan var mi
Babasının birşey yerken çocuğuma da uzatıp dudağına değdirmesini saymazsak başlamadık cnm ne gibi hazırlık yapmak gerekiyor ki.. tabak kaşık falan eksiklerimiz var daha ama ben yiyecek olarak ne yapmam gerek onu bilemiyorum taze taze pişirip veririz herhalde demi şimdiden konserveye falan gerek olmaz galiba mevsimi geldikçe de meyvelerden kış için hazırlarız bir şeyler

yok yok posetli almıyorum.puseti ayriyetten var.okadar aglayan bir bebektiki hiç araba alma ihtiyacı duymamistik. kizimda hiç binmedu hep kucaktaydi.ya bende baston tercih ettim ama esim çok nefret ediyr sanki kendisi kullanacak
Herşeye karışmasalar olmaz =)

Kizlar bana mantikli geldi blw neden derseniz. 6ay sadece sut icen cocuj bi anda muhallebi pureler vs oldugunda nasil sindirsin diyor alissin vucudu. Bizim doktorlar ek gidayi kilo alsin diye veriyorlar ama aslinda ilk 10ay hatta 1yil doyurucu olan anne sutu adi ustunde ek gida doyurucu degil yaninda ek olarak sunulmali seklinde gorus var. Bende bunu uygulamak istiyorun. Kilomuz cok degil ama coo sukur sagligimiz yerinde. Eski dojtorun blw desteklerfi yenisi normal ek gidaci sanirim. Bakalim ne olcak

Canım blw konusunda açıkçası ben biraz korkuyorum şimdi yedirdim havucu şerit olanları da eline verdim tabiki refleks olarak direk ağzına götürdü ama ben ısırır boğazına kaçar korkumdan izin vermedim

Ben güvenmiyorum artık hiç bir korunmaya kaç gündür midem bir değişik hal içinde kendimden korkuyorum korkudan test bile yapmıyorum varsada öğrenmiyeyim diye
Kacamazsin varsa nezamana kadar kacacan ben millet yirmi otuz sene hamile kalmamayi nasil becermis hayret ediyorum dogm yapali kac ay oldu burdaki muhabbetler hep ya hamileysem

Ben güvenmiyorum artık hiç bir korunmaya kaç gündür midem bir değişik hal içinde kendimden korkuyorum korkudan test bile yapmıyorum varsada öğrenmiyeyim diye
Valla ben de öyleyim hiç bir koruma yöntemine güvenmiyorum şu ara geçen akşam karnımda bir hareketlilik diyorum sanki bebek var kımıldıyor içimde adet oldum mu olmadım mı anlamadım bi daha gelen giden olmadı 1,5 ay oldu,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…