İnş kolay geçer bebeklere ve bşze ❤Ay sizede bisey kalmamis bende gece aglarsa veririm en son 3 4 gibi fln zaten 7 civarlsrinda kalkiyo sonrada idare ederiz artik biraz zor olacak sanirim
Canim vi derdi varsir sicak siye istemiyordur ara ara olabiliyo boyle venimkinin bi kez atesi cikti 3 gun memeye yaklastikca agliyodu, atak donemlerinde ara ara istemez oldu isirip oynuyordu sadece sabret bence mama vs verrsen ek gidala birlikte oyoce memeden uzaklasir bence , emzirmekistediğini düşündüğüm icin boyle diyorum kizin az emmis diye canimBiz 7000 kg o yüzden başlayım diyorum az gibi. Kızım var 4 buçuk yaşında O da 3 5 aylıktı emmeyi bırakmıştı çok üzülüyorum ama ilk yaşa kadar büyüdüklerini kilo ile anlarız . Kafam çok karışık sütüm de çok ama Emmiyor işte, azaldı bşle 2 günde emmeyince
Çok doğru da Emmiyor ki işte insan da arada kalıyor, ek gıda heveslenşypruz ama erken başlamak iyi değil sindirim gelişmemiş oluyor ekgıda hazır olmadığından reddedince de daha büyük sıkıntı. Yoğurt ver dedi doktor şimdilik günde 1 kez 2 çay kaşığı vereceğim ana öğün değil de tadımlık bakalım180 gun dolmadan ek gidaya baslamanin bi faydasi olmuyor. Grafik vardi bulursam buraya da atarim, 6 ay bitene kadar hic bir gida bebegin ihtiyaci olan vitamin mineral ve besin degerlerini anne sutu kadar karsilamiyor. 6 aydan sonra anne sütünün içeriği (miktarı değil) yetmediği için ek gıdaya geçiliyor yavaş yavaş
Aminnnn canım:)Ablamında bir arkadaşının oğlu vardı ben oğlan anasıyım oğluşumda oğluşum diye ortalıkta dolanıp dururmuş. Ablama da demiş bir tanede oğlan yap diye siparişle oluyormuş gibio da ben kızlarımdan memnunum demiş sonra onunda kızı olmuş hala kızımıda seviyorum ama ben oğlan anası olmak için doğmuşum diyormuş Allahım kızlarımızı böyle kv.den korusun
Evet biraz daha sabir o zamanCanim vi derdi varsir sicak siye istemiyordur ara ara olabiliyo boyle venimkinin bi kez atesi cikti 3 gun memeye yaklastikca agliyodu, atak donemlerinde ara ara istemez oldu isirip oynuyordu sadece sabret bence mama vs verrsen ek gidala birlikte oyoce memeden uzaklasir bence , emzirmekistediğini düşündüğüm icin boyle diyorum kizin az emmis diye canim
Hangi mamayı kullanıyorsun canımBiz de başladık dr tavsiyesiyle meyvelerin sularını ver sadece dedi. İlk elma ile başladım 3 gün pek sevmedi, sonra şeftali onu sevdi dün de karpuz suyu kaşığı yiyecek nerdeysemamayı da değiştirdik kilo alıyor toplandı baya ya da memleket havası iyi geldi
hayırlı evlat önemli cinsiyetçi benim dr var etrafımda gözlemim özellikle erkek anneleri bi bağımlı bebeği de öyle yapıyorlar. Öğretmenim ben ilkokulda da aynı şey erkek anneleri. Hepsi değil tabi ki çoğu. Kızım 4.5 yaşında oğlum 5 aylık ikisinin yeri de ayrı, ilk olduğu için mi kız olduğu için mi bilmem ama kızımın yeri ayrı, sevgi asla değil farklı olan ikisi de canım . Klasik beş parmak örneğiAminnnn canım:)
Anneannem eski insan eleştirmiyorum ama bütün işlerine annem ve teyzem koşar.
Ama hamile olduğumu duyunca demişti oğlun olsun
Benim bakış açımda evladın cinsiyeti olmaz
Ama çevremde çok var malesef
Kesinlikle katılıyorum ilk evlat bence başka olan şey, bende oyle diyorum başka çocuğum olsa da güneşin yeri bende bambaşka olacak ben anneliği onunla öğrendim onunla büyüyorum onunla zorlanıyorum acemi anneliğimin bebeği ama 2. Olan hazıra konacak biraz daha fazlahayırlı evlat önemli cinsiyetçi benim dr var etrafımda gözlemim özellikle erkek anneleri bi bağımlı bebeği de öyle yapıyorlar. Öğretmenim ben ilkokulda da aynı şey erkek anneleri. Hepsi değil tabi ki çoğu. Kızım 4.5 yaşında oğlum 5 aylık ikisinin yeri de ayrı, ilk olduğu için mi kız olduğu için mi bilmem ama kızımın yeri ayrı, sevgi asla değil farklı olan ikisi de canım . Klasik beş parmak örneği
Bende zoru basarabilirmiyiz acabaValla bu kadar az birlikte olmaya korunmaya rağmen hamile kalırsam kendimi tebrik edeceğimTürk filmlerinde vardı ya hani ceketimi atsam hamile kalıyor diye bi replik ona dönerim herhalde
Cam rendeyle varmi kuzum renden neden meyve suyunu veriyorsun posasini yedirmicenmi bizimki muzu cok sevdi baska be veriyorsun guneseKatı meyve sıkacağım yok benim kızlar meyvelerin suyunu nasıl çıkarabilirim ?
Kız yok benim güneş korunmayı bıraktığımız ay olduBende zoru basarabilirmiyiz acabaaylarca ugras olmasin
Ben de tutumlu anneden 4 ürün sattim çok kolaySen nerden buluyorsun boyle 2. Elleri ya
Dolapta satanda sendin sanirim :)
Benim oğlumdan kalan astronot, kundak falan var onlari verecek yer yok pahaliydi da satsam mi bende acaba, becerebilir miyim ki
Cam rende aldım canım var denemedim hiç henüz, ben daha bugün başladım canım öncesinde silikon meyvelik var ya onun içine bir dilim şeftali ve bir dilim muz denedik yiyor onlarda sıkıntı yok bugün havuçla sebzelere başladık havuç kabak patates vs diye gidiyor listem 3 gun 3 gunCam rendeyle varmi kuzum renden neden meyve suyunu veriyorsun posasini yedirmicenmi bizimki muzu cok sevdi baska be veriyorsun gunese
Söylemek istemedim ama benim de gözlemim o yönde oğlu olan kadınlarda oğullarına abartılı bir bağımlılık var heleki sadece oğlu var birde eşi hayatta değilse ilişki hastalık boyutuna ulaşıyor ( bakınız benim kv )hayırlı evlat önemli cinsiyetçi benim dr var etrafımda gözlemim özellikle erkek anneleri bi bağımlı bebeği de öyle yapıyorlar. Öğretmenim ben ilkokulda da aynı şey erkek anneleri. Hepsi değil tabi ki çoğu. Kızım 4.5 yaşında oğlum 5 aylık ikisinin yeri de ayrı, ilk olduğu için mi kız olduğu için mi bilmem ama kızımın yeri ayrı, sevgi asla değil farklı olan ikisi de canım . Klasik beş parmak örneği
Sen daha deneyimlisin bide bizi dusunEvet biraz daha sabir o zaman
Aynen biberin bi kez versem beni tamamen bırakacak gibi emmeyi sevmiyor , deliler, mis gibi hazır süt cuk cuk çek işte
Ben 8. Aya hamile kalmiştim kuzm ondan bahsetKız yok benim güneş korunmayı bıraktığımız ay olduöncesinde bir kaybım oldu onda Doğum kontrol hapı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalmıştım onu kaybettim kürtaj oldum sonra 2 ay korun dedi doktor korunduk bıraktım nasılsa 6 ay olmaz dedim hemen o ay oldu
Simdi sut yetmedigi icinmi ek gıda yoks yemege alısmasi icinmi yaptigin sebzeli pureyi nekadar verdin ackarnina miktar nekadarCam rende aldım canım var denemedim hiç henüz, ben daha bugün başladım canım öncesinde silikon meyvelik var ya onun içine bir dilim şeftali ve bir dilim muz denedik yiyor onlarda sıkıntı yok bugün havuçla sebzelere başladık havuç kabak patates vs diye gidiyor listem 3 gun 3 gun
ben
Yok kız artık zamanı geldi bizimkinin 10 gun sonra 6 aylık oluyoruz biz ondan başladım, sebzeli değil canım şimdilik sadece havuç buharda haşladım blender yaptım ama çok püre yapmadım biraz pütürlü bıraktım, 2 çay kaşığı hemen hemen verdim daha versem yerdi ama ben vermedim henüz erken birden çok olmasın diyeBen 8. Aya hamile kalmiştim kuzm ondan bahset
Simdi sut yetmedigi icinmi ek gıda yoks yemege alısmasi icinmi yaptigin sebzeli pureyi nekadar verdin ackarnina miktar nekadar
Oysa kızlarla bağ daha özel farklı hem erkek hem kız annesi olarak sesleniyorum, lütfen erkek bebeklerimizi bağımlı değil kendi işlerini kendisi yapan anneye eşe kardeşe ve herkese saygılı bireyler yetiştirelim. Eskileri anlıyorum. Düşünsene erkek çocuğun var eve gelin getiriyor yani bi nevi hizmetçi. Üstelik ailesi ile oturuyor para da getiriyor. Ama kızı besle büyüt başkasına ver Gelin olsun onların işine yarasın. torun da senin değil sanki kız da elin. Hastane işleri balım işleri hep etkek ve gelinde. Şimdi öyle mi kadınlar da ailelerle bakıyor hem de erkeklerden güzel. Kendi ayaklar üstünde duruyor araba sürüyor okuma biliyor vs vs .Söylemek istemedim ama benim de gözlemim o yönde oğlu olan kadınlarda oğullarına abartılı bir bağımlılık var heleki sadece oğlu var birde eşi hayatta değilse ilişki hastalık boyutuna ulaşıyor ( bakınız benim kv )
İilaki farklı olanda vardır
Kızı olan annelerde pek bağımlı bir ilişki göremiyorum
Ben de lisede öğretmenim canım
İki cay kasigi icinmi ugrastinYok kız artık zamanı geldi bizimkinin 10 gun sonra 6 aylık oluyoruz biz ondan başladım, sebzeli değil canım şimdilik sadece havuç buharda haşladım blender yaptım ama çok püre yapmadım biraz pütürlü bıraktım, 2 çay kaşığı hemen hemen verdim daha versem yerdi ama ben vermedim henüz erken birden çok olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?