2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tabak cok guzel gozkuyodu bnm bile yiyesim geldi ya bn bu blw clileri izledim 5 6 dk haslama yeter dioolaaa nasil 1saat surdu anlamadim

Kizlar hastaneden aradılar beni yarin sunnet olacakmisiz 1 den sonra beslemeyin dedi 8bucukta olcakmis , sizinkiler ac mi girdi taktik verin
Yok kujum bişey demediler hatta iğne yaptılar uyuşsun diye git emzir dedi doktor o arada

Sen seninkine 1.5 porsiyon iskender söyle anca olur
Kiz daha yeni başladığında kac kasik vermeyi dusunuyorsun :)
Bi çanak yerdiye dusunmustum kiz evelde ben bizimkine kiziyordum yemiyor diye kasik mama verdim kavanozu bitiremedi diye kafasini kiracaktim

Gerçekten hiç başından ayrılmadığım için oldu böyle şimdi yanında olsam da yetmiyor kucağımda olmak istiyor kucağımda olmak yetmiyor gezmek istiyor kafayı yiycem artık
Benimkie aynı oldu donemsel mi diye dusunuyorum. Aglarken yirtinircasina çığlık atıyor birde bunu öğrendi seni en iyi ben anlıyorum kuzum sabir..

Z zet193 bugün aile hekimine sordum menenjit aşılarını. Geç kalmadınız yaptırmak için dedi. 6 haftalıktan itibaren herhangi bir zamanda yaptırılabilirmiş. Bexsero ve Nimenrix yazdı. Bexsero sordurdum yokmuş depolarda. Bulunca yaptırıcam ilk dozlarını

Ben de nimenrix ile bu ay Baslicagim 3 doz sonra bexsero 3doz

Bende dağılıyorum merak etme iki tanesi büyük neyse ki ama 2 küçük bana yetiyor

İkisi birarada da yapılabilir dedi doktor. Ama ağır mı gelir bilemedim. Sizin doktor nasıl bi takvim çıkardı kuzum kaç ay arayla vs
Ben yeni Dra geçtim o geç kalmışsin bile dedi ne kadar erken o kadar az risk diye. 5 7ve 12de nemenrix bizim bunlar bitince öbürünü düzenleyecek senin ki nasıl kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…