Yok kız artık zamanı geldi bizimkinin 10 gun sonra 6 aylık oluyoruz biz ondan başladım, sebzeli değil canım şimdilik sadece havuç buharda haşladım blender yaptım ama çok püre yapmadım biraz pütürlü bıraktım, 2 çay kaşığı hemen hemen verdim daha versem yerdi ama ben vermedim henüz erken birden çok olmasın diye
Gerçekten hiç başından ayrılmadığım için oldu böyle şimdi yanında olsam da yetmiyor kucağımda olmak istiyor kucağımda olmak yetmiyor gezmek istiyor kafayı yiycem artık
Zzet193
bugün aile hekimine sordum menenjit aşılarını. Geç kalmadınız yaptırmak için dedi. 6 haftalıktan itibaren herhangi bir zamanda yaptırılabilirmiş. Bexsero ve Nimenrix yazdı. Bexsero sordurdum yokmuş depolarda. Bulunca yaptırıcam ilk dozlarını
Zzet193
bugün aile hekimine sordum menenjit aşılarını. Geç kalmadınız yaptırmak için dedi. 6 haftalıktan itibaren herhangi bir zamanda yaptırılabilirmiş. Bexsero ve Nimenrix yazdı. Bexsero sordurdum yokmuş depolarda. Bulunca yaptırıcam ilk dozlarını
Ben yeni Dra geçtim o geç kalmışsin bile dedi ne kadar erken o kadar az risk diye. 5 7ve 12de nemenrix bizim bunlar bitince öbürünü düzenleyecek senin ki nasıl kuzum