2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Merhaba hanımlar çok güzel birde o kadar yorucu bayram tatili geçirdim kyvde de geçmeyen günler annemlerde nasıl geçti bilemedim

Hepinizin geçmiş ramazan bayramı mübarek olsun

kurkcu dükkanına döndük hemde kyvdeler ile birlikte burda dra görünecek bakalım bir hafta nasıl geçecek

Kız keşke annenlerde kalsaydın gitmişken okullar bitti ya. Ana oğul gelselerdi doktora. Kazasız belasız tez zamanda gitseler bari.
Çocuklar iyidir inşallah. Tatilin güzel geçtiğine sevindim. Ben kös kös oturdum.

Ne guzel hava degisimi olmuştur. Bende oturdum evde anca bir iki biryere gittik o kadar. 1 hafta su gibi gecsin insallah, uzamasinda bir hafta gecer oyle boyle :)

Buharda pişmiyor bebeğim Ya ben koycam suya haşlayacağım yarın
Ya b3n gördüm ki tost makin yaoiyolarmis yagli kagidin arasina koyup basiyolarmis oglan ayaklariyla tekmeleyw tekmeleye ne guzel yazdim ama bu arada bugun yan donduk yarin 5 ay umudum var halaa

Oyy kuzumm❤❤ valla o kadar kucaga alistirdilar ki azrayi kv gorumce kayinbirader vs su an olsalar isime geliyor cunku kucaksiz durmuyor o derece. Ne dr gorunmeye geldi ki oraya

bana da öyle dediler kendi annem bile 2. kız olsa sıralı olurdu diyor ne sırasıysa eşim bile hala belki 3. kız olur diye şimdiden onu düşünüyor Rabbim saglıklı hayırlı versin H hayrunnisa_ 4 erkek çocuk zordur ama vardır elbet bir sebebi bir hayrı Allah saglıklı hayırlı bir ömür nasip etsin evlatlarımıza

Ben yeni Dra geçtim o geç kalmışsin bile dedi ne kadar erken o kadar az risk diye. 5 7ve 12de nemenrix bizim bunlar bitince öbürünü düzenleyecek senin ki nasıl kuzum

Bizim çocuk doktorumuz yok canım hala. Aile hekimi de epey bilgili bu konuda diye ona güvendim onunla ilerleyecegiz şimdilik. O da ne kadar erken o kadar iyi dedi. Bana bi takvim çıkarmadı, ilkini yapmaya geldiğinde çıkarıcam dedi. İlki yapıldıktan 2 ay sonra ikinci doz, 12. ayda pekiştirme dozu. İkisini birarada yapıcaz dedi

3. Mü.

Merhaba bayanlar benim kızım ayın 14 de 5 ayı bitiriyor. Ama meme reddi yaşıyoruz. Ek gıdaya geçenler var mı

Ya b3n gördüm ki tost makin yaoiyolarmis yagli kagidin arasina koyup basiyolarmis oglan ayaklariyla tekmeleyw tekmeleye ne guzel yazdim ama bu arada bugun yan donduk yarin 5 ay umudum var halaa
Benim kız da beş ay bir günlük oldu , ancak bir haftadır arada yan dönüyor , yattığı yerde düz durmuyor ama öyle tam döneceği yok

hee ya cıldırmış hiç korkmuyor hamileliklerim zor geçiyor 2.de 5 ay ilaç kullandım yediğim midemde kalsın diye ,mutfagımdan tiksindim 3 ay yemek yapamadım,2 çocugumu da erken dpgurdum benim yapım bu demek yani 2. oğlanda düşük de olsa anomali riski var dedi doktor dogana kadar biz 9 dogurduk 33 yaşına gircem ve 35 ten sonra onca risk var hala belki kız olur diyor

Insan istiyo sanirim

Valla ben cesaret edip 2. Yi bile yapabileceğimden emin değilim henüz bi diyorum olsun tabi kardeşi ama güneş beni öyle çileden çıkarıyor ki bazen bugün mesela cinnet geçirmeme ramak kalmıştı bi daha istemiyorum diyorum bu büyüsün kendini kurtarsın oh şükür bana yeter diyorum

2. doğum ve gebeliğimden önce ben de 3 diyordum ama bu beni çok yıprattı büyük konuşmayayım ama bence 2 paşam bana yeter Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömür versin
Gelinlerini kızın yerine koyarsın ya

benim 1 numaralı paşam çok akıllıydı canım sütünü içer yatardı aglamazdı bile ıg vıg derdi o kadar saatli uyurdu düzeni vardı ama bu küçük bey ondan sonra zorladı hoş eltime göre esas bebek 2. oğlum gibi olıyormuş

2. doğum ve gebeliğimden önce ben de 3 diyordum ama bu beni çok yıprattı büyük konuşmayayım ama bence 2 paşam bana yeter Rabbim saglıklı hayırlı uzun ömür versin
Amin insallah saglikli olmalari en onemlisi hic belli olmaz nasipre varsa naparsan yao olur yoksada nasipte naparsan yap olmaz o yuzden hic dusunme gitsin

Son bir haftadır beni bayağı zorluyor benimki de gece uykumuz iyiydi çok nadir oyle uykusu kaçardı falan şimdi son bir haftadır 1 saatten fazla uykumuz yok, bi de böğüre böğüre ağlamayı öğrendi ama boğazını yırtarcasına ağlıyor sonra öksürmeye kusmaya başlıyor, bende şey diyorum normal Doğum olmuş olsaydı ve güneş de beni bu kadar zorlamasaydı ben şimdi bile 2. Yi yapardım birlikte büyürler derdim ama şimdi çok yorgun olduğumdan dolayı muhtemelen yok istemiyorum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…