- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ben böyle sinirli tahammülsüz bir insan değildim bugün çok üzüldüm bağırdım korktu diye ama dayanamadım artık bazen o kadar istiyorum ki keşke yakınlarımda biri olsaydı da bi 10 dk hava alacak fırsatım olsaydı, sabretmeye çalışıyorum kuzum napayım başka eşim gene şehir dışına gidecek Çarşamba günü pazar akşamına kadar olmayacak kafayı yemezsem iyidir diyorumBenimkie aynı oldu donemsel mi diye dusunuyorum. Aglarken yirtinircasina çığlık atıyor birde bunu öğrendi seni en iyi ben anlıyorum kuzum sabir..
Pamuk Panda ahh emeklemek mii? Benim ki anca bacaklarini kaldirip saga sola yatiyor. Donmeyi beceremedi ki emeklesin
Günaydın güzel anneler
Bir soruda bende varbebeklerinizi yıkarken suyun sıcaklığı kaç derece oluyor:)) ben hala 37ye yakın bir sıcaklıkta yıkıyordum dün akşam eşime sen yıkamaya başla ben eşyalarını hazırlayıp geleyim dedim.
Sonra o yıkarken su dökecektim suyun sıcaklığına bakayım dedim ve şok oldum buz gibiden az halliceydiben kesin yıkanamam o suyla birşey olmaz dedi baktım çocukta üşüme belirtisi göstermiyor devam ettim şimdide hastalık belirtisi falan yok gerçekten birşey olmamış galiba artık düşüreyim sıcaklığı diyorum bende yıkarken:)
Acaba kadınlarda saç ekimi yapılıyor mu ya da erkeklerdeki kadar başarılı sonuç veriyor mu? Benim genetik olarak zaten seyrek saçlarım vardı ama şimdi doğumdan sonra korkunç derecede açılma oldu. Çok üzülüyorum. Ekim işini düşüneceğim ciddi ciddi.
Ya b3n gördüm ki tost makin yaoiyolarmis yagli kagidin arasina koyup basiyolarmis oglan ayaklariyla tekmeleyw tekmeleye ne guzel yazdim amabu arada bugun yan donduk yarin 5 ay umudum var halaa
Merhaba bayanlar benim kızım ayın 14 de 5 ayı bitiriyor. Ama meme reddi yaşıyoruz. Ek gıdaya geçenler var mı
Ay donse bi dertt donmese bi derrtt benimki de yakindir artık 6 aylikken fln anca donerKız benim bebem en miniği grubun kilo olarak tembel işte kiloda yokla dönemesin
Valla elimle bakıyorumşu aralar ılıkla yıkamaya başladım sesi çıkmıyor garibimin demekle sıkıntı yok ben bir kaç kez derece ile ölçmüştüm gerisi allah ne veriyse
Evet canım yapılıyor ama başarı oranı hakkında bilgim yok bende üzülüyorum hatta kalan 2-3 tutamında kızım yoluyor kesin kel kalacağım
Benimki bi kez Kayseri’de döndü veeeee bugün 4-5 sefer oyun halısında döndü ama sıkıntı sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönemiyor basıyor yaygarayı allahım çığlık çığlığadönmesi mi dönmemesi mi iyiydi onu düşünüyorum şimdi
Üffff bu bebeler tam sopalık dertleri hiç bitmiyor bizimkinin de sağı solu belli olmuyor bi emiyor bir istemiyor. 14 Haziran’da 5 aylık kontrolümüz var doktor bu ay için tadım yapacağız dedi.
Arkadaşım üzülme biz beş aylıkken 6.900 duk. Benimki de az emiyor. Bazen benim de canım sıkılıyor ama Canları sağ olsun sağlam olsunlar inşallah napalim.Biz 5 ayız 7 kg☹
yok canım düşünmüyorum zayen kuzularımı layıkıyla yeriştirp büyütme telaşındayım gerisi kader ne yazdıysa oAmin insallah saglikli olmalari en onemlisi hic belli olmaz nasipre varsa naparsan yao olur yoksada nasipte naparsan yap olmaz o yuzden hic dusunme gitsin
canım Güneş büyüsün biraz zaten ilk çocugun tuvalet egitimi bitmeden 2. olması anneyi daha cok yorar yıpratır. şu an şikayet ettiğimiz şeyleri zamanları bile özlüyoruz büyüdüklerinde aslnda bakıyorum büyük oğluma süt emmeyi bilmeyen bi bebeydin ne ara büyüdün diyorum bana çen çen laf yetiştirince falan evlat başka bişey gerçekten ama biz dr beden ve ruhen iyi olalım ki onlara iyi anne olabilelim yoksa dogurmak kolay.bazen aman biriyle ilgilenirken diğerini çok mu ihmal ettim ki diye tereddüte düşüyorum böyle de ince çizgiler var umursayana hakkında hayırlısı olsun nasiote varsa bi bakmışsın senin 2 numara gelmişSon bir haftadır beni bayağı zorluyor benimki de gece uykumuz iyiydi çok nadir oyle uykusu kaçardı falan şimdi son bir haftadır 1 saatten fazla uykumuz yok, bi de böğüre böğüre ağlamayı öğrendi ama boğazını yırtarcasına ağlıyor sonra öksürmeye kusmaya başlıyor, bende şey diyorum normal Doğum olmuş olsaydı ve güneş de beni bu kadar zorlamasaydı ben şimdi bile 2. Yi yapardım birlikte büyürler derdim ama şimdi çok yorgun olduğumdan dolayı muhtemelen yok istemiyorum diyorum
Biz 5.ayda 6,920 idikBiz 5 ayız 7 kg☹
Kız keşke annenlerde kalsaydın gitmişken okullar bitti ya. Ana oğul gelselerdi doktora. Kazasız belasız tez zamanda gitseler bari.
Çocuklar iyidir inşallah. Tatilin güzel geçtiğine sevindim. Ben kös kös oturdum.
Oyy kuzumm❤❤ valla o kadar kucaga alistirdilar ki azrayi kv gorumce kayinbirader vs su an olsalar isime geliyor cunku kucaksiz durmuyor o derece. Ne dr gorunmeye geldi ki oraya
İlk gördüğümde bende öyle sandım mutfaktaydım eşim geldi zannettim baktım yok kimsePamuk Panda benimki de kilolu degil kiz. Dedigin gibi tamamen tembellikten. Bi kere yere biraktim tuvalete gittim bi dondum yuz ustuydu. Ondan sora bi daha hic gormedim birileri girip dondurdu diye dusunuyorum
Pamuk Panda benimki de kilolu degil kiz. Dedigin gibi tamamen tembellikten. Bi kere yere biraktim tuvalete gittim bi dondum yuz ustuydu. Ondan sora bi daha hic gormedim birileri girip dondurdu diye dusunuyorum
Kızlar ya bebekleriniz nasıl emiyor yani mesela kaç saatte bir kaç dakika vs.
Bizimki azıcık emiyor sonra çekiliyor ağlıyor.
Ben bilemiyorum bu çocuğun karnı doyuyor mu..
Kaka da yapmıyor anca bir hafta sekiz günde (kabız değil ama ).
Mama deniyorum içmiyor hatta uykusunda bile itiyor çocuk bir gram yutmuyor. Ama süt verirsem içiyor. Sütüm mu az aç mı kalıyor niye emmiyor aç olsa mamayı neden almıyor .. düşün düşün çıkamıyorum
İlk gördüğümde bende öyle sandım mutfaktaydım eşim geldi zannettim baktım yok kimsesonra 1 hafta 10 gün kadar ara verdi gücünü topladı galiba 2 gün önce 1 kere yüzüstü 1 kerede sırtüstü döndü bugünde yüzüstü dönüyor kolunu kurtaramayınca geri eski haline geliyor yerinde durmayacağı vakitler yakın gibi korktum burda yazılanlardan
Yaaa masallaah gozumde canlandi bebeklerinizz. Cok tatlilarrrdirr. Bekliorum sabirsizliklaa:))Üzülme canım benim sıpa geçen hafta Kayseri’de bir kez döndü bugün oyun halısına koydum oooo 4-5 sefer döndü yani aniden oldu herşeyşimdide sırt üstü dönemiyor diye çığlık çığlığa seninki de aniden başlar bence canım ama sanki dönmemesi daha iyiymiş gibi ikide bir çevirmek gerekiyor
Bu bücürlerin bi ayari yok vallaBu dönme işini hiç sormayın on gündür delirtti beni uyku uyuyamaz olduk sürekli dönüyor yüz üstü sonra ağlıyor çeviriyorum on dk sonra tekrar nasıl çözecem by durumu çok hareketli bi sn.durmuyor ya sıpa emekleme ye çalışıyor daha 4 ay 13 günlük çok erken değilmi bu arada bugün kaşık maması verdim üç kaşık kadar sanki bu gün az kustu gibi acaba midesini tuttuda ondanmı? Emme işide hiç bir zaman beş dk geçmedi hemşire yağlı kısmı veremiyorsun diyor ama çok takılmıyorum zaten günde bir defa mama da istiyor illaki günler böyle ehır gür geçiyor vallahi
Bu dönme işini hiç sormayın on gündür delirtti beni uyku uyuyamaz olduk sürekli dönüyor yüz üstü sonra ağlıyor çeviriyorum on dk sonra tekrar nasıl çözecem by durumu çok hareketli bi sn.durmuyor ya sıpa emekleme ye çalışıyor daha 4 ay 13 günlük çok erken değilmi bu arada bugün kaşık maması verdim üç kaşık kadar sanki bu gün az kustu gibi acaba midesini tuttuda ondanmı? Emme işide hiç bir zaman beş dk geçmedi hemşire yağlı kısmı veremiyorsun diyor ama çok takılmıyorum zaten günde bir defa mama da istiyor illaki günler böyle ehır gür geçiyor vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?