2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende yavaş yavaş başladım 2 çocuğuna da 6 ayı bekledim bunda erken başlayacağım kuzenim başla dedi ilk çocuğu halen yemek seciyormus oğlu 1 yaşıdane bulsa yiyor dedi Bende hafif yoğurt meyve başladım artik

Ben erken başlamanın yemek seçmemekte veya iştahlı olmakta etkisi olduğunu sanmıyorum, mesela bende çok yemek seçerim ve Emin’im ki annemler ben daha 3 aylıkken bile yemek sularını tattırmışlardır ailenin 6. Çocuğu olarak,

Günaydın kızlar, bu gece cam açık bi şekilde yattık yatak odamızda biraz daha iyiydi 3 kez kalktı güneş en azından şimdi biraz zor uyudu ama bakalım, bu arada 74 kilo olmuşum millet emzirdikçe gidiyor emzirdikçe gidiyor kilolalar der ben emzirdikçe kilo alıyorum anlamadım gitti ya

Günaydın Dün kızıma teyzem resmen kahvaltı yaptırdı Salatalık, beyaz peynir ve kaşla göz arası reçel yalatmış. Yapma, etme dememe fırsat kalmadan.. İşin enteresan tarafı ne verse yedi, vermeyi kesince de homurdanıp devamını istedi ama tabi sonu süt oldu Ben hiç iştahlı bir bebek değilmişim halen daha çok yemek seçerim umarım bizim kız babası gibi homini gırtlak olur ne bulsa yer Ne ara 5 aylık oldular, şaka gibi geliyor insana.. Önümüzdeki ay işe başlıyorum artık nasipse. Zaman hiç geçsin istemiyorum

benim sıpa da biz bişey yiyip içerken bi bakıyor agzımıza düşecek sanki istiyor belli

Haklısınız belki ama iki çocuğum da yemek yemiyor maalesef bu belki yer diye umut ediyorum akranlarından geride ikiside ve bu beni çok üzüyor. Hatta bayram ziyaretinde dengesizin biri çocukları bırakıp kendine bakmışsın dedi

Ne gereksiz insanlar var ya herşeye karışmayınca içleri rahat etmiyor galiba.. cnm önemli olan sağlıkları boyu kilosu sadece beslenmekle olmuyor ki.. üzme kendini..

Papatyamaviss sünnetiniz bugün değilmiydi kuzum.. aç tutabildin mi kuzuyu
Kuzuk lokal oldugu icin emebiliyormus , salak sekreter standart herkese 1 den sonra bisey yemesin demis cocuk sabah 5 de kalkti aglaya aglaya geri uyuttu esim bende meme istiyodu 8bucuga kdr da kaldi ac sordum hemşirelere sen emzir dedi senin aclikla bi isin yok nasi sinirlendim cocuk ac kaldi haybe

Allahım ya herkes işini bir düzgün yapsa keşke.. oldunuz mu şimdi sünnetinizi hadi geçmiş olsun.. damatda olsun inşallah:))

Mamayı benimkide iştahla almıyor meme ise eskiye göre daha iyi maşallah deyim ama kiloya bakınca arife günü Dr gitmiştik o günden bu güne kilo alımı yok

Gunaydin hanımlar, normalde hiç dondurma yemem dün arabada çok bunaldim cnim dondurma istedi yedim ve çok kötü boğaz enfeksiyonu şuan geçiriyorum ALLAH verede oğlana geçmesin yoksa iyi kötü şükür bi emmesi var yoksa oda gider önerilerinizi bekliyorum.

Mal ya.
Ben sana dün diyecektim ama yanlis yönlendiririm de birsey olur diye demedim bu durumu.

Gecmis olsun. Ilerletmeden dr a git bence
Ben hatirlarsin belki hem igne, gecmedi hap kullandim anca duzeldum.

El kadar pamuğu ikiye böl içine karabiber ek üstüne kolonya dök ensene kapat tülbentle boğazını sar yakacak ama geçirecek boğazını

canım benimki memeden ayrılmak istemiyor çünkü dişin hıncını sancısını ordan çıkarıyor 2 saat beklemeye calışıyordum ama bu hafta cok hıysuz saat bası istiyor vermeyince kıyameti koparıyor benimki de kakayı düzensiz yapıyor en son pazar yaptı ondan önce 8 gün yapmadı ama kabız degil ben de senin gibi doymuyor mu tapmıyor dşye düşündüm ama emiyor şükür izleme gidşnce sorucam bunu yazarım sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…