- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Benim göğüsler de fora minnak göğüslerim oldular 90 belki 95 beden hatta çatladı bile benim göğüslerim çok şiştiler çünkü, kilo da bugün tartıldım 1 kilo vermiş gibi görünüyorum 67 olmuşumCanim arkadasim tesekkur ederim. Cok sukur. Ekrandan gordum. Ne guzel atiyordu. Yani isik yanar soner gibi. O kalp atisi ya.
Oyy allahim kolay atlatsin hepimizi..
Bu arada benim gogusler sismeye. Kahverengi kisim ve ucu büyümeye basladi. Sanirim 4. Haftada sonra baslamisti.
Bu arada kilolar.ne alemde kizlar...
Ben 80.0 ile hamile kaldim. Boyum 1.75 ayiptur soylemesi ondan kilo balik etli kismina giriyor.
Sabah 81.7 yi gordum. Bulanti seysi gecti. Almaya basladim. Dengeli beslenemedim. Dikkat etmem gerekiyor.
Gerçekten benim de midem bulanmıyor ve bulanması sağlıklı gebelik diye yazildikca geriliyorum biraz. Ister istemez endiseleniyoruz.Canım beni yanlış anlamanı istemem ama mide bulantısı olan gebelik sağlıklı gebeliktir cümlelerini bence söylemeyelim çünkü hamilelerin yüzde 20 sinin hiç midesi bulanmadan da sağlıklı bebekleri oluyor, şimdi benimde mide bulantım var yok değil ama hiç bir zaman AA sağlıklı gebelik benimki demedim, çünkü burada midesi bulanmayan arkadaşlarımız o zaman stres oluyorlar bizim neden bulanmıyor diye, direk doktoruma sordum 9 ay kusan da var 9 ay hiç midesi bulanmayan da var ama çok şiddetli mide bulantıları yaşayıp birden ertesi gün kesiliyorsa mide bulantısı o zaman bi muayene olmakta yarar var diye soyledi, bir önceki gebeliğimde hiç midem bulanmadı ve yine grubumuzda surekli mide bulantısı olmalı AA bu iyi bişiy diye konuşuldukça ben gerildim stres oldum sonra bebeğimi kaybettim doktora ilk sorduğum benim midem bulanmadı bebeği ondan mı kaybettim oldu o kadar beynime kazınmış demek ki.
Yanlış anlamanı istemem tabiki mide bulantımız varsa yazıyoruz yazmayalım demiyorum ama aa bizim ki iyi midemiz bulanıyor demeyelim
masallah canim amin gozunaydinDua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun kızlar.allahıma bin şükür bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim.bebek 7mm olmuş doktor fasulye kadar dedi.dakikada 130 atıyor kalbi.o ekranda pıt pıt pıt atan kalbi gördüğüm anı asla unutmayacağım.ağladım zaten izlerken.boşuna stres yapmışım kaç gündür.her şey yolunda çok şükür.darısı duymayanların başına.allah hepimizin evlatlarını sağlıkla büyütsün bize kavuştursun inşallah.
Gözün aydın:)Dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun kızlar.allahıma bin şükür bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim.bebek 7mm olmuş doktor fasulye kadar dedi.dakikada 130 atıyor kalbi.o ekranda pıt pıt pıt atan kalbi gördüğüm anı asla unutmayacağım.ağladım zaten izlerken.boşuna stres yapmışım kaç gündür.her şey yolunda çok şükür.darısı duymayanların başına.allah hepimizin evlatlarını sağlıkla büyütsün bize kavuştursun inşallah.
Gerçekten benim de midem bulanmıyor ve bulanması sağlıklı gebelik diye yazildikca geriliyorum biraz. Ister istemez endiseleniyoruz.
Hiç korkma canım bulantı yaşayanların yarısının ki psikolojik ve yüzde 20 sinin de bulanmıyor, bazen genetik de olabiliyormuş anne ve ablanlarda bulantı olmamışsa sende de olmazmış gebeliklere göre bile farkediyormuş kimisi ilk gebelikte hiç bulantı yaşamazken sonraki gebeliğinde çok bulantı yaşayabiliyormuş, velhasıl benim ilk gebeliğimde yaptığım hatayı yapma canım stres olma bende aşırı gergin oluyordum her sabah uyandığımda uf gene bulanmıyor işte midem diye kızarak uyanıyordum, sakin ol doktorun sağlıklı dediği sürece korkmaGerçekten benim de midem bulanmıyor ve bulanması sağlıklı gebelik diye yazildikca geriliyorum biraz. Ister istemez endiseleniyoruz.
Evet cok sorunlu ya. Bende 3kilo gitti aslinda. O hamile olmadigimi bildigim 1ayda. Yiyemiyordum ama ben hamilelige vurmuyordum.Ben 95'le başlamıştım 2 haftada 93,2 oldum. kuzenim tüm hamileliği boyunca mide sorunu yaşamıştı 7 kilo vermişti doğuma kadar, umarım öyle olmam ya. Çok sorunlu sürekli mide bulantısı
bende 60.5 simdi 60.2 olmusum gderek dusuyorum dikkat et canim kepek ekmegi yiyebilirsin hem bebege cok faydalii
Dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun kızlar.allahıma bin şükür bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim.bebek 7mm olmuş doktor fasulye kadar dedi.dakikada 130 atıyor kalbi.o ekranda pıt pıt pıt atan kalbi gördüğüm anı asla unutmayacağım.ağladım zaten izlerken.boşuna stres yapmışım kaç gündür.her şey yolunda çok şükür.darısı duymayanların başına.allah hepimizin evlatlarını sağlıkla büyütsün bize kavuştursun inşallah.
Hiç korkma canım bulantı yaşayanların yarısının ki psikolojik ve yüzde 20 sinin de bulanmıyor, bazen genetik de olabiliyormuş anne ve ablanlarda bulantı olmamışsa sende de olmazmış gebeliklere göre bile farkediyormuş kimisi ilk gebelikte hiç bulantı yaşamazken sonraki gebeliğinde çok bulantı yaşayabiliyormuş, velhasıl benim ilk gebeliğimde yaptığım hatayı yapma canım stres olma bende aşırı gergin oluyordum her sabah uyandığımda uf gene bulanmıyor işte midem diye kızarak uyanıyordum, sakin ol doktorun sağlıklı dediği sürece korkma
Benim göğüsler de fora minnak göğüslerim oldular 90 belki 95 beden hatta çatladı bile benim göğüslerim çok şiştiler çünkü, kilo da bugün tartıldım 1 kilo vermiş gibi görünüyorum 67 olmuşum
Benim oglumda bulanti asermem hic olmamisti. Korkma her hamilelik bir degilmis. Bu bebeğimde anladim. 2.aydir baya sikintidayim. Oglusumda 9.ayligima kadar normal bi insand8m sadece.karnim sismisti
Maşallah canım darısı tekmelerini görmeye :)Canim arkadasim tesekkur ederim. Cok sukur. Ekrandan gordum. Ne guzel atiyordu. Yani isik yanar soner gibi. O kalp atisi ya.
Oyy allahim kolay atlatsin hepimizi..
Bu arada benim gogusler sismeye. Kahverengi kisim ve ucu büyümeye basladi. Sanirim 4. Haftada sonra baslamisti.
Bu arada kilolar.ne alemde kizlar...
Ben 80.0 ile hamile kaldim. Boyum 1.75 ayiptur soylemesi ondan kilo balik etli kismina giriyor.
Sabah 81.7 yi gordum. Bulanti seysi gecti. Almaya basladim. Dengeli beslenemedim. Dikkat etmem gerekiyor.
Benim ilk gebeliğimde hiç midem bulanmadı şuanda da hiç bulanmıyor ekstra iştahım var :)Canım beni yanlış anlamanı istemem ama mide bulantısı olan gebelik sağlıklı gebeliktir cümlelerini bence söylemeyelim çünkü hamilelerin yüzde 20 sinin hiç midesi bulanmadan da sağlıklı bebekleri oluyor, şimdi benimde mide bulantım var yok değil ama hiç bir zaman AA sağlıklı gebelik benimki demedim, çünkü burada midesi bulanmayan arkadaşlarımız o zaman stres oluyorlar bizim neden bulanmıyor diye, direk doktoruma sordum 9 ay kusan da var 9 ay hiç midesi bulanmayan da var ama çok şiddetli mide bulantıları yaşayıp birden ertesi gün kesiliyorsa mide bulantısı o zaman bi muayene olmakta yarar var diye soyledi, bir önceki gebeliğimde hiç midem bulanmadı ve yine grubumuzda surekli mide bulantısı olmalı AA bu iyi bişiy diye konuşuldukça ben gerildim stres oldum sonra bebeğimi kaybettim doktora ilk sorduğum benim midem bulanmadı bebeği ondan mı kaybettim oldu o kadar beynime kazınmış demek ki.
Yanlış anlamanı istemem tabiki mide bulantımız varsa yazıyoruz yazmayalım demiyorum ama aa bizim ki iyi midemiz bulanıyor demeyelim
Canım erken sanki, çünkü bende böyle düşünürken 7. Haftaya girince hafiften nasladi, halada hafif seyrediyorMerhaba. Benim de aklıma takılan bir şey var. Bugün 5+6 yım. Mide bulantım hafif hafif var sanki ama şuan hiç yok. AğZımın tadı hafif değişti. Önceki gebeliklerimde bulanmıştı 12.haftaya kadar. Beni inletiyordu. Bu böyle olunca tedirgin oldum. Ya yeni başlayacak bulantılar. Ya da ilk gebelikler bulantılı olup sonraki bulantısız olur mu sizce? Böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu, kendisi ya da etrafında??
Merhaba. Benim de aklıma takılan bir şey var. Bugün 5+6 yım. Mide bulantım hafif hafif var sanki ama şuan hiç yok. AğZımın tadı hafif değişti. Önceki gebeliklerimde bulanmıştı 12.haftaya kadar. Beni inletiyordu. Bu böyle olunca tedirgin oldum. Ya yeni başlayacak bulantılar. Ya da ilk gebelikler bulantılı olup sonraki bulantısız olur mu sizce? Böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu, kendisi ya da etrafında??
Aynen aslında kendimi kilo almış gibi hissediyordum aksine bir kilo gitmiş oruçlu değilim ama neredeyse sadece iftardan iftara duzgun bişiy yiyebiliyorum gün içinde su kraker falanO sis goguslere eksi gormek. Bende 2gune kadar eksi goruyordum yemiyordm ama 2.gundur iyi yiyorrum. Ama dikkat etmeliyim artik. Akşamları hafif kapatiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?