2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim göğüsler de fora minnak göğüslerim oldular 90 belki 95 beden hatta çatladı bile benim göğüslerim çok şiştiler çünkü, kilo da bugün tartıldım 1 kilo vermiş gibi görünüyorum 67 olmuşum

Gerçekten benim de midem bulanmıyor ve bulanması sağlıklı gebelik diye yazildikca geriliyorum biraz. Ister istemez endiseleniyoruz.

masallah canim amin gozunaydin

Gözün aydın:)

Gerçekten benim de midem bulanmıyor ve bulanması sağlıklı gebelik diye yazildikca geriliyorum biraz. Ister istemez endiseleniyoruz.

ayy benin kayınvalideminde anneminde midesi hiç bulanmamış çok şükür hiç sorunda yaşamamışlar. İnsanların bünyelerine göre değişiyor bence. Senin bünyen daha kuvvetli belki de? Hiç canını sıkma canım, hurafe gibi geliyor bunlar bana bilmiyorum. Doktor demedikçe bir kanıya varamayız ki...

Hiç korkma canım bulantı yaşayanların yarısının ki psikolojik ve yüzde 20 sinin de bulanmıyor, bazen genetik de olabiliyormuş anne ve ablanlarda bulantı olmamışsa sende de olmazmış gebeliklere göre bile farkediyormuş kimisi ilk gebelikte hiç bulantı yaşamazken sonraki gebeliğinde çok bulantı yaşayabiliyormuş, velhasıl benim ilk gebeliğimde yaptığım hatayı yapma canım stres olma bende aşırı gergin oluyordum her sabah uyandığımda uf gene bulanmıyor işte midem diye kızarak uyanıyordum, sakin ol doktorun sağlıklı dediği sürece korkma

Ben 95'le başlamıştım 2 haftada 93,2 oldum. kuzenim tüm hamileliği boyunca mide sorunu yaşamıştı 7 kilo vermişti doğuma kadar, umarım öyle olmam ya. Çok sorunlu sürekli mide bulantısı
Evet cok sorunlu ya. Bende 3kilo gitti aslinda. O hamile olmadigimi bildigim 1ayda. Yiyemiyordum ama ben hamilelige vurmuyordum.
80 ile.basladim dedim bakalim hayirlisi hakkimizda. Ama dikkat edelm lutfen

bende 60.5 simdi 60.2 olmusum gderek dusuyorum dikkat et canim kepek ekmegi yiyebilirsin hem bebege cok faydalii

Kepeklo ekmek tuketiyorum oyle cok yiyen bir insan değilim. Hamile degilken ciko uemek sıkıntı idi. Sukur.onu da zaten yiyemiyorum. Sekrrli seyleri almiyor bunye

O ekranda ki pit pit atisi gormek bile rahatlatiyor degil mi
Masallah masallah icin ferah ilsun. Dualarim hepinizle

Benim oglumda bulanti asermem hic olmamisti. Korkma her hamilelik bir degilmis. Bu bebeğimde anladim. 2.aydir baya sikintidayim. Oglusumda 9.ayligima kadar normal bi insand8m sadece.karnim sismisti

O sis goguslere eksi gormek. Bende 2gune kadar eksi goruyordum yemiyordm ama 2.gundur iyi yiyorrum. Ama dikkat etmeliyim artik. Akşamları hafif kapatiyorum.

Kizlar iyi yedim oglen. Şuan kalbim kut kut atiyor. Cok geldi sanırsam. Eee neydem gunlerdir canim istiyordu. Sizde de oluyor mu. Yemek yedikten sonra cok yemişsiniz gibi tansyion dusuyor mu ya da kalp atmasi. Ya da.rahatsizluk oluyor mu sizde de

Benim oglumda bulanti asermem hic olmamisti. Korkma her hamilelik bir degilmis. Bu bebeğimde anladim. 2.aydir baya sikintidayim. Oglusumda 9.ayligima kadar normal bi insand8m sadece.karnim sismisti

Merhaba. Benim de aklıma takılan bir şey var. Bugün 5+6 yım. Mide bulantım hafif hafif var sanki ama şuan hiç yok. AğZımın tadı hafif değişti. Önceki gebeliklerimde bulanmıştı 12.haftaya kadar. Beni inletiyordu. Bu böyle olunca tedirgin oldum. Ya yeni başlayacak bulantılar. Ya da ilk gebelikler bulantılı olup sonraki bulantısız olur mu sizce? Böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu, kendisi ya da etrafında??

Maşallah canım darısı tekmelerini görmeye :)
Ben 64 ile kaldım , boyum 1.58 , 1.5 almışım simdiden, yedigime dikkat etmeye çalışıyorum ama bir yerlerde yanlış yaptım demek ki , normalde ilk üç ay en çok bu kadar olmalıyms, daha üç hafta var üç ayin dolmasna

Benim ilk gebeliğimde hiç midem bulanmadı şuanda da hiç bulanmıyor ekstra iştahım var :)

Canım erken sanki, çünkü bende böyle düşünürken 7. Haftaya girince hafiften nasladi, halada hafif seyrediyor

En iyi ornek kendimden iste.
Oglum 5yasinda. Inan 9ay bi ilk aylar midem kazinirdi son aylar midem ekşirdi. Baska birseyi yasamadim. Ne aserdim ne bulanti ne kusma.

Bu hamilelgmde 2ay bulanti da gecti ama.kusma ogurme degil senin bahsettigin gibi hafif hafif. Simdilerde.o bulanti kalmadi. Sorun yok yani. Her insan bir degil onu gec her hamilelik bir degilmis.

O sis goguslere eksi gormek. Bende 2gune kadar eksi goruyordum yemiyordm ama 2.gundur iyi yiyorrum. Ama dikkat etmeliyim artik. Akşamları hafif kapatiyorum.
Aynen aslında kendimi kilo almış gibi hissediyordum aksine bir kilo gitmiş oruçlu değilim ama neredeyse sadece iftardan iftara duzgun bişiy yiyebiliyorum gün içinde su kraker falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…