2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Oluyor canım hiiiçç yalnız değilsin :)

savaş kıtlık vb ekstrem durumlarda bile bebek anneden beslenirmiş ve doğacağı kilonun maksimum yarım kilo altında doğarmış. anne çoooook aşırııı dengeliii beslense de maksimum yarım kilo fazla doğarmış. bebek rahme düştüğünde ortalama kilosu ve boyu belli olurmuş.

önemli olan bizim sağlığımız bizim psikolojimiz. biz iyi olursak bebeklerimizde hatta tüm ailemizde iyi olur.

Canım hiç alakası Yok hele ilk aylarda zaten küçücük anneden besleniyor herşeyiyle bir de çoçuğun Doğum kilosu genetik oluyor Zaten Benim kızım 2750 doğdu ama drun ilk sorduğu anne babanın Doğum ağırlığı VE eşimde bende o kilolarda doğmuşuz dr çok normal dedi sağlıklı olduktan sonra en son kafaya takılacak şey kilosu olduğunu uzun zaman aldı ama öğrendim bende kızım 4 yaşında :)

son düzenlemeden haberim yoktu teşekkürler bilgiler için

Çok teşekkürler canımm
Rica ederim ama kesin net bilgi icin size yarın yazacagim sefimiz cikmis bulamadim kendisini sabah gorur gormez soracagim cunku ben tup bebek yaptiriken bana hamile kaldigim an nobetten cikartiyorum seni demişti sonra bir daha birilerine sordu kendi istegimle tutabilirsin dedi ama simdi kesin bilgi onda.

İçiniz nasıl rahat edicekse öyle yapın canım eşinle senin kararın önemli bi karara varırsnız elbet. Biz de hislerimiz doğrultusunda karar verdik yani içimden gelen yaptırmamak. tabi çok araştırdık bunun da etkeni oldu yaptırmama kararımızda. Çevremde var işte çok örnek hatta bir profesör demiş arkadaşımın annesine yüzde yüz down sendrom diye bütün tetkikler yapılmış kadın aylarca per perişan ama doğunca mucize.. şuan 11yasında maşşallah sapasağlam yanlış pozitif ihtimali bunda da var o riske gırmeyecegız tevekküldeyız:)

Canım sevimli panduf yazıyı okumamış o yuzden öyle yazmış orda midesi bulanmayan sağlıksız gebelik yazmıyor :)
Ben yazıyla ilgili bir şey demedim zaten. Burda çok çok kez okudum bulantı sağlıklı hamilelik belirtisidir yazanları. Hatta burda öğrendim böyle bir şeyi

Canım tabii Allah bilir ama ben bu mucizelerde tevekkül eden anne babalara hediye olduğunu düşünüyorum yani belki gerçekten bebek dedikleri gibi ama anne baba Allah'a tevekkül edip sığındıkları için Rabbim o bebekleri sapasağlam yapıveriyor Herşey Onun bir ol demesine bakar. Bu tabii sadece benim düşüncem kimse yanlış anlasın istemem herkes kaderinde yazılanı Yaşar özel çocukları büyütenler bakanlarda muhakkak Allah katında çok değerli Rabbim kimseye vermesin verdiklerine de sabır VE cennetini versin

Aynen öyle de her şeyden tedirgin oluyoruz sonuçta. Böyle araştırmak çok okumak iyi değil sanırım. Burda okuyup yemeğin karşısında midemi bulundurmaya çalıştığım olmadı değil sonuç yine okuz gibi yedim

Öyle zaten canım. Yalnız benim doktor da 2'li test yapacağız, 3'lüye gerek yok dedi. Halbuki eskiden biz ikisini de isterdik hastadan

Ben yazıyla ilgili bir şey demedim zaten. Burda çok çok kez okudum bulantı sağlıklı hamilelik belirtisidir yazanları. Hatta burda öğrendim böyle bir şeyi
Evet canım bende şaşırıyorum öyle söylenince bağlantısı Yok etrafımda o kadar çok kişi var ki hiç bulantı yaşamadan sapasağlam evlatları olan ne güzel şanslı anneler :) ben biraz önce arkadaşların yazdıkların da hamilelerin bulantılarının psikolojik olduğunu yazan bir yere denk geldim ona takıldım sadece

Annem hamileliğinde bir deri bir kemik kalmış, babamdan tiksinmiş ki eve girdiği anı görmese de anlıyormuş öğürerek ve tukurugunu bile yutamamış, elinde bez hep silermiş yutamazmis. Sadece domates, kola, poğaça sonuç ben psikolojik olamaz da vallahi anneme çekmedim diye sevinirken burda öyle okuyunca sevincim bi kursağımda kalmadı değil :) benim kocam babam kadar melek bi adam da değil yanardık

Çok hoşsun :))) kalmasın kalmasın hamileliğini bir hastalık hali yerine mutlu mesut geçirmenin tadına bak aman maşallah diyeyim şu anda nazar değdirebilecek potansiyelim var

Amin canım tabiki Allah ol derse olur herşey yaradanın elinde ama dr.lar da söylüyor zaten mesela 2lı testi yapan 3.lu 4.lu yatırmamalı diye. Yanlış risk artıyor diye bu var yani yanlış tespitler malesef var keşke olmasa.:/

Kızlar neden tartışıyorsunuz ki bu konuyu mide toksinleri atamayınca bulantı devam eder bulantı yaşayıp istifra edıyosa anne adayı midesi toksinleri atıyor bunda yanlış birşey yok iyi birsey bu demekki yaşamayanlar in bünyesi daha güçlü ya da baska bısey. bu da güzel birşeye işaret tabiki bulantı yaşamayan kötü demek değil benim de bulantım olmuyor hiç şükür direkt istifra ediyorum sabahları sadece. bu da toksinleri atmamı sağlıyor ıyı bısey benim için aksi halde 1gram yıyemıyorum ama bulantım da yok hıc de olmadı. Yani her ikisi güzelll. Sabit bir kural olsaydı herkes aynı kiloyu alırdı yahu

Kesinlikle cnm 2 li üçlü bunlar hep ihtimal ama ileri tetkikleri yaptırdıkları halde amniyosentez nifty gibi ve bunlarda bebek sağlıksız çıktığı halde Allahın lütfuyla sapasağlam doğan bebekler var onlar için demiştim Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

eşim ve ben koç burcuyuz oğlum oğlak ve bu bebeğimde oğlak olcak Allah bize ailecek sabır versin

Doğru ama. Bulantın varsa beta hcg değerin yükseliyor demektir. Ama bukantısı olmayana sağlıksız denmiyor ki. Bulantısı olup bulantısı devam edenler içim doğru bir tespit. Şimdi benim midem bulanıyor her gün kusuyorum bi anda dursa endişe ederim beta değerlerim mi düşüyor diye sağlıksız bir durum olabilir çünkü.

Maşallah :) Ben 4.5 kilo doğmuşum eşimde 4 kilo doğmuş. İnşallah benim yavruceyzim de öyle olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…