Bebeğimi gördükk. :) 9+4'üm bugün. Haftasıyla uyumlu, kalbi gümbür gümbür atıyor eskisine göre maşallah. :) 20 gün önce hiçbir şey belli olmuyorken şimdi elleri, kolları, kafası... Doktor 2 hafta sonra 2'li test için çağırdı.
Kızlar bende bir çekingenlik var ya, normalde rahat biriyimdir, son zamanlarda birine birşey demeye istemeye çekiniyorum çok garibime gidiyor bu durum acaba kız mı olacak benimkisi, huyum degisti
Kaç mm bilmiyorum kii 6+0 da gittik en son işte kan sulandırıcı iğne,corasprin, D vit, folik asit, magnezyum verdi dr. Daha önceki dr kiloma bakarak "oo sen iyi besleniyosundur sana bişeye gerek yok" demişti. Ay inşallah bende senin gibi görebilirim bebeğimi
Coraspinle folik alıyorum ben sadecw kendi Dr uma henüz gitmedim bi oraya bi oraya gidiyorum kan verdim aslında ama vitaminler falan güzel çıktı demir magnezyum bakılmadı onla rı da kendi Dr uma gidince baktırcam artk bayram sonrası
Günaydın kızlar ben de hamile pantolonuna terfi edenlerdenim. Terfi diyorum çünkü gerçekten acayip rahatmış benim karnım da erkenden şişti. Akşamları daha çok şişiyor ama sabah da ben burdayım diyor artık
Kızlar günaydın 9.haftamdayım şu an. en son 6+6 da bebişi gördük kalbini duyduk. doktor bazı testler istedi sonuçları için gel dedi. yalnız yaptırdığım rubella toksoplazma vs testleri 10günde çıkar dediler hala alamadım sonuçları. ama şimdi 3 4 gündür gögüs hassasiyetimin ve acısının azaldığını hatta biraz küçüldüğünü fark ediyorum. sizce bebeğin kalbi durmuş olabilir mi ? alt karın şişliğim aynen devam ediyor kanamam vs de yok. zaten pek mide bulantılarımda olmadı hiç. testlerin çıkıp doktora gidebilmeyi sabırsızlıkla bekliyorum..
Bebeğimi gördükk. :) 9+4'üm bugün. Haftasıyla uyumlu, kalbi gümbür gümbür atıyor eskisine göre maşallah. :) 20 gün önce hiçbir şey belli olmuyorken şimdi elleri, kolları, kafası... Doktor 2 hafta sonra 2'li test için çağırdı.
Kizlar hastaneden ciktim. Bebeğimi gordum. Kalbi atiyor. Cok sukur coook. Folik asite devam et. Ayda.bir.kontrole gel dedi.
Foto verdi ama buraya yukleyemiyorum.
Bide bisey sorabilir miyim? Bende kamuda calisiyorum ilk gebelik bu pek bilgim yok. Bayramda calisabilir miyim ben yoksa gebelikten dolayi calisamaz miyiz var mi boyle bi yonetmelik vs acaba
Merhaba kızlar bulantıdan başımı kaldıramıyorum. Bir taraftan kanamam devam ediyor içerde galiba direk çamaşırıma gelmiyor ama kullandığım jel topak halinde geri gelince hep kan pıhtısı var içinde inşallah yavrularıma bir zararı yoktur Çarşamba tekrar kontrole gidicem herkesle birlikte hayırlı haberler alırım inşallah
Bu arada bulantıdan bunalanlar için bir yazı belki biraz olsun içinizi rahatlatır iyi okumalar :) https://vitamingiller.com/hamilelik-bulantisinin-faydalari/
Bide bisey sorabilir miyim? Bende kamuda calisiyorum ilk gebelik bu pek bilgim yok. Bayramda calisabilir miyim ben yoksa gebelikten dolayi calisamaz miyiz var mi boyle bi yonetmelik vs acaba