2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gözün aydın canım maşallah yaa nasıl güzel annesinin karnında

Kızlar bende bir çekingenlik var ya, normalde rahat biriyimdir, son zamanlarda birine birşey demeye istemeye çekiniyorum çok garibime gidiyor bu durum acaba kız mı olacak benimkisi, huyum degisti

Coraspinle folik alıyorum ben sadecw kendi Dr uma henüz gitmedim bi oraya bi oraya gidiyorum kan verdim aslında ama vitaminler falan güzel çıktı demir magnezyum bakılmadı onla rı da kendi Dr uma gidince baktırcam artk bayram sonrası

hayırlı olsun cicin canım ben 2 hafta önce aldım vee çok rahat gerçekten

canım göğüs hassasiyeti bende de azaldı bence rahat ol bir sıkıntı yoktur kuzunda

maşallah miniğine arkadaşım sağlıkla gelsin kuzun inşallah

Kizlar hastaneden ciktim. Bebeğimi gordum. Kalbi atiyor. Cok sukur coook. Folik asite devam et. Ayda.bir.kontrole gel dedi.
Foto verdi ama buraya yukleyemiyorum.

gözün aydın arkadaşım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza göstersin kuzularımızı

B
canım göğüs hassasiyeti bende de azaldı bence rahat ol bir sıkıntı yoktur kuzunda
Bide bisey sorabilir miyim? Bende kamuda calisiyorum ilk gebelik bu pek bilgim yok. Bayramda calisabilir miyim ben yoksa gebelikten dolayi calisamaz miyiz var mi boyle bi yonetmelik vs acaba

Merhaba kızlar bulantıdan başımı kaldıramıyorum. Bir taraftan kanamam devam ediyor içerde galiba direk çamaşırıma gelmiyor ama kullandığım jel topak halinde geri gelince hep kan pıhtısı var içinde inşallah yavrularıma bir zararı yoktur Çarşamba tekrar kontrole gidicem herkesle birlikte hayırlı haberler alırım inşallah
Bu arada bulantıdan bunalanlar için bir yazı belki biraz olsun içinizi rahatlatır iyi okumalar :)
https://vitamingiller.com/hamilelik-bulantisinin-faydalari/

B

Bide bisey sorabilir miyim? Bende kamuda calisiyorum ilk gebelik bu pek bilgim yok. Bayramda calisabilir miyim ben yoksa gebelikten dolayi calisamaz miyiz var mi boyle bi yonetmelik vs acaba
canım hamileleğin 24 haftasından sonra hamile kadına kamuda nöbet ve gece çalışma yazılamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…