Benimde gittiğimde tam 7 haftam dolmuş olcak şuan 6+1 ama ultrasonda geçen hafta bana göre 5+2 iken 5+6 gözüküyordu keseye göre ilerde aslında 4 gün
Bana verdiği ultrason kağıdında yazıyorAllah allah ya bana dr lar hiç demiyor şu haftadasın şu gündesin diyeBu c.tesi hepsini sorucam.
Merhaba kızlar bulantıdan başımı kaldıramıyorum. Bir taraftan kanamam devam ediyor içerde galiba direk çamaşırıma gelmiyor ama kullandığım jel topak halinde geri gelince hep kan pıhtısı var içinde inşallah yavrularıma bir zararı yoktur Çarşamba tekrar kontrole gidicem herkesle birlikte hayırlı haberler alırım inşallah
Bu arada bulantıdan bunalanlar için bir yazı belki biraz olsun içinizi rahatlatır iyi okumalar :)
https://vitamingiller.com/hamilelik-bulantisinin-faydalari/
saat 10 da gttm hastaneye 5 cm acilmam vardi 8 saat sanci cektim kesi tabiki oldu 2 tane dikisim oldu sadece aci tarif efilemez yasanir diyim cok kotu derecede degil korkmayin rabbim yardim ediyor bol bol dua edin sadece dogum hikayelerimde var hilayem okuyabilirsinizBizleri bilgilendirir misiniz, kaç saat sancı çektiniz,kesi oldu mu? Acı düzeyi ne durumda. Filmlerde çok kötü görünüyor. Epidural yaptırmamışsınız
Yani su anda calismak durumundayiz oyle micanım hamileleğin 24 haftasından sonra hamile kadına kamuda nöbet ve gece çalışma yazılamaz
Canım beni yanlış anlamanı istemem ama mide bulantısı olan gebelik sağlıklı gebeliktir cümlelerini bence söylemeyelim çünkü hamilelerin yüzde 20 sinin hiç midesi bulanmadan da sağlıklı bebekleri oluyor, şimdi benimde mide bulantım var yok değil ama hiç bir zaman AA sağlıklı gebelik benimki demedim, çünkü burada midesi bulanmayan arkadaşlarımız o zaman stres oluyorlar bizim neden bulanmıyor diye, direk doktoruma sordum 9 ay kusan da var 9 ay hiç midesi bulanmayan da var ama çok şiddetli mide bulantıları yaşayıp birden ertesi gün kesiliyorsa mide bulantısı o zaman bi muayene olmakta yarar var diye soyledi, bir önceki gebeliğimde hiç midem bulanmadı ve yine grubumuzda surekli mide bulantısı olmalı AA bu iyi bişiy diye konuşuldukça ben gerildim stres oldum sonra bebeğimi kaybettim doktora ilk sorduğum benim midem bulanmadı bebeği ondan mı kaybettim oldu o kadar beynime kazınmış demek ki.Merhaba kızlar bulantıdan başımı kaldıramıyorum. Bir taraftan kanamam devam ediyor içerde galiba direk çamaşırıma gelmiyor ama kullandığım jel topak halinde geri gelince hep kan pıhtısı var içinde inşallah yavrularıma bir zararı yoktur Çarşamba tekrar kontrole gidicem herkesle birlikte hayırlı haberler alırım inşallah
Bu arada bulantıdan bunalanlar için bir yazı belki biraz olsun içinizi rahatlatır iyi okumalar :)
https://vitamingiller.com/hamilelik-bulantisinin-faydalari/
Aynı cnm bnmde 6+2 de bomboştu dün 6+5 de gördük seninde gözün aydın sağlıkla devam etsin şalgam.Darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsunKızlar 6+2 de gittiğimde sadece kese vardi doktor olumsuz konuşmuştu moralim bozulmuştu haftaya gel demişti ben o kadar bekleyemedn 3 gun sonra bugün başka doktora geldim çok şükür bebegimide gördük kalp atışını da gördük coook şükür tarabbime,darısı bekleyen herkese inşallah
Peki sağlıksız denilen çoğu bebek gayet sağlıklı doğuyor. O zaman giden o canlara yazık olmuyor mu?En korktuğum test. Çok dua ediyorum sorunsuz çıksın diye
Risk çıkarsa amniyo sentez testi yapılır üniv. Hastanesinde. Kesin sonuç verilir . Durum vahimse heyet kararıyla gebeliğe son verilir. Anne baba biz devam edeceğiz derse gebelik devam edilir. Dünyaya özürlü bir can getirmek... Buna hakkımız var mı? Yazık değil mi o cana
Allahım hepimizin sorunsuz çıksın . Hep birlikte dua edelim lütfennnn
Ya benim de azalmıyor aksine daha da şişiyor hassaslasıyor şimdiden değiştircem sutyenlerıHayır canım, bebeğinde bi şey yok merak etme :)
Tam 9. haftama girdiğimde benim de azaldı. Benden daha öndeki bütün hamile arkadaşlarımın neredeyse şu an hiç yokmuş hassasiyeti. Herkes geçiyor zamanla demişti, gerçekten de öyle oluyor :) Çünkü vücudumuz hamileliğe uyum sağlıyor
Ya benim de azalmıyor aksine daha da şişiyor hassaslasıyor şimdiden değiştircem sutyenlerıyatamıyorum yanlışlıkla değsem biyere cıglık atıyorum kötü bisey yoktur değil mı başka bir sorun?
Canım ben yaptırmama kararı aldım eşimle. Bu testi aldırmayı düşünenlere öneriyorlar genelde buyuzden bana dr.um randevu vermemiş ikili test için. Gerek duymamış cunkü riskleri bilyorlar Ayrıca her yapılan testte risk artıyormuş yanlış çıkma riski. Ve dediğin gibi başka topıcte yazdı arkadaşım da halasında risk çıkıyor sıvı alıncak diyorlar vazgeçiyor sağlıklı bebeğin dahi düşüğüne sebebiıyet verebiliyor malesef. Çevremden çok örnek duyuyorum sendromlu deyip sapasağlam doğan. Allah korusun böyle bir boş risk beni bulursa yani risk olmadığı halde var derlerse olan aylarımıza olur Çok detaylı arastırdık eşimle ve vazgeçtik. Ne olursa Allahımdan deyıp tevvekkül ediyoruz. Ki ben bu 2li testı sadece ense boyun kalınlıgına bakılıyor diye biliyordum amaç sendrommuş bilmiyordum. Diğer testlerde sadece engel var mı diye bakılıyor sanıyordum. Öğrenir öğrenmez vazgeçtim haliyle zaten detaylı ultrasonda miniğimizim herseyini göreceğiz nasipse ayrıntıyla.Kızlar ya ben size bir şey soracağım. İkili test yaptırmak zorunda mıyız? Allah korusun çocuğumuz sağlıksız olsa bu onu doğurmayacağımız anlamına gelmez ki. Hem bir çok kadın doğuma kadar stres oluyor doktorlar risk var diyince. Bir çok kadına aldır cocuğun normal değil dedikleri çocuklar hep sağlıklı doğmuş. Bu nedenle ben bu testleri çocuğunu her halükarda doğuracak olanlar için yapılmasını doğru bulmuyorum özellikle sıvı alınan test risk taşıyor. Tabii bu konunun acemisiyim. Ben biliyorum iddam kesinlikle yok. İkili test tecrübesi olanların fikirleri çok önemli
Canım bir ara böyle Göğüs kistleri falan diye okumuştum Ağrı artar diye çok şükür hiç öyle bir şeyim yoktu ama o aklıma geldi birden sağolasın canımmHayır canım ya ne sorunu olacak? :)
Herkes aynı yaşayacak diye bir şey yok.. 5 aylık hamile arkadaşımın taaaa 3. aydan sonra şişmeye başlamış, başta hiçbir şey yoktu diyor. Hamilelik çok acayip bir şey; bir günün bi gününü tutmuyor. Birinin hamileliğiyle diğerininki aynı olmuyor. Rahat ol, hamileliğin keyfini sür
Bu test %99 doğru yanıt veriyor diye biliyorum.. İnşallah hiç gerek kalmazPeki sağlıksız denilen çoğu bebek gayet sağlıklı doğuyor. O zaman giden o canlara yazık olmuyor mu?
gözün aydın arkadaşım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza göstersin kuzularımızı
Canim arkadasim tesekkur ederim. Cok sukur. Ekrandan gordum. Ne guzel atiyordu. Yani isik yanar soner gibi. O kalp atisi ya.
Oyy allahim kolay atlatsin hepimizi..
Bu arada benim gogusler sismeye. Kahverengi kisim ve ucu büyümeye basladi. Sanirim 4. Haftada sonra baslamisti.
Bu arada kilolar.ne alemde kizlar...
Ben 80.0 ile hamile kaldim. Boyum 1.75 ayiptur soylemesi ondan kilo balik etli kismina giriyor.
Sabah 81.7 yi gordum. Bulanti seysi gecti. Almaya basladim. Dengeli beslenemedim. Dikkat etmem gerekiyor.
bende 60.5 simdi 60.2 olmusum gderek dusuyorum dikkat et canim kepek ekmegi yiyebilirsin hem bebege cok faydaliiCanim arkadasim tesekkur ederim. Cok sukur. Ekrandan gordum. Ne guzel atiyordu. Yani isik yanar soner gibi. O kalp atisi ya.
Oyy allahim kolay atlatsin hepimizi..
Bu arada benim gogusler sismeye. Kahverengi kisim ve ucu büyümeye basladi. Sanirim 4. Haftada sonra baslamisti.
Bu arada kilolar.ne alemde kizlar...
Ben 80.0 ile hamile kaldim. Boyum 1.75 ayiptur soylemesi ondan kilo balik etli kismina giriyor.
Sabah 81.7 yi gordum. Bulanti seysi gecti. Almaya basladim. Dengeli beslenemedim. Dikkat etmem gerekiyor.
Ayyy çok sevindim yaaa aklımdaydın girip girip baktım sana hep oh şükür, darısı başıma yarın inşaallah şimdi sıra bende artık bende duyayım yarınDua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun kızlar.allahıma bin şükür bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim.bebek 7mm olmuş doktor fasulye kadar dedi.dakikada 130 atıyor kalbi.o ekranda pıt pıt pıt atan kalbi gördüğüm anı asla unutmayacağım.ağladım zaten izlerken.boşuna stres yapmışım kaç gündür.her şey yolunda çok şükür.darısı duymayanların başına.allah hepimizin evlatlarını sağlıkla büyütsün bize kavuştursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?