2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya kizlar tutumlu anneyi burda duymustum, bir bakiyim dedim. O pahali ürünleri bayagi ucuza satiyorlar. Güvenilir mi acaba mama sandalyesi falan alinsa

Cnim kesinlikle sana katiliyorim.mesala benim oğlum ek gıdayı sevdi ama bende senin gibi düşünüyorum bi çocuk tok olursa hayatta emmezbeni gerçi hiç ac halini görmedim ya neyseben sıcak havalardan çok umutluydum emme konusunda ama bakıyorumda sıcak havalarda dahada istahsizlasti

Canım gün içi ne sıklıkla emziriyorsun?
Sabahları daha fazla emmek istiyor ama sonrasında memeyi sadece uyumak için kullanıyor 3 saatte bir falan emiyor diyebilirim o da ben teklif ediyorum hadi süt içelim kızım falan diye

Kızlar birkaç haftadır midemde hafif bulantı vardı doğumdan sonra da bir kere adet oldum ve üzerinden 6 hafta geçti dün test yaptım negatif çıktı ama bugün akşamdan beri çok fenayım bulantıdan ayağa kalkamıyorum. Öyle birşey olsa 6. Haftada testte çıkmazmıydı. Yarın sabahta erken hamilelik testi yapacağım. Çok korkuyorum inşallah hastayımdır. Aksi gibi kızımda 11den beri uyanık hiç böyle yapmazdı. Ağlamıyor ama uyumuyorda.

Ya kizlar tutumlu anneyi burda duymustum, bir bakiyim dedim. O pahali ürünleri bayagi ucuza satiyorlar. Güvenilir mi acaba mama sandalyesi falan alinsa
Ben 1 kere alışveriş yaptım 3 kere satış. Güvenilir kesinlikle üründe sıkinti olunca hemen iade ediyosun ayrıca sen ürüne onay vermeden para aktarılmiyor karşı tarafa. 3 iş günü içinde onay vermezsen iade etmezsen o zaman otomatik ödeme yapılıyor. Kargo da çok uygun ptt ile anlasmali diye

Birssy olsa test de çıkardı kuzum bence ya az değil çünkü usutme vs gibi durum olabilir belki. Kasık ağrısı yerlrsme kanaması vs mutlaka başka şeyler de olurdu

Guvenilir kuzum , ama kargo ucreti sabit degil yinede cok tutmaz anlasma oldugu icin ama dolap uyg bi bak orda kargo sabit 4 tl , pazaelik va durumlaei daha iyi donuyo ben aldim bile

Bence 6 haftalık iyi bir testte çıkardı. Üşütmüşte olabilirsin.
Erken gebelik testinde kesin çıkar

Canım ürün istediğin gibi çıkmazsa kabul etmeyebiliyorsun, zaten sen onaylamadan para satıcıya aktarılmıyor. Ben birkaç kez alışveriş yaptım memnun kaldım

Kızlar bakın hele
Çocukları huysux huzursuz olanlar, diş sancısı çekiyor diye düşünenler
Kehribar kolye aldınız mı?? Ben büyüğüne 4 yıldır kullanıyorum, ergen olana kadar çıkarmayı düşünmüyorum , bu oğluma da aldık hemen. Sakin ve hastalıkları çok kolay atlatıyor maşallah, kolyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben.. deneseniz mi acaba

Grubun ilk hamilesi kim olacak acaba
Şükür ben değilim
Birssy olsa test de çıkardı kuzum bence ya az değil çünkü usutme vs gibi durum olabilir belki. Kasık ağrısı yerlrsme kanaması vs mutlaka başka şeyler de olurdu
Testimi yaptım ve geçemedim şükür:)) üşüttüm demek ki ben hiç böyle hasta olmazdım ondan endişelendim.. yalnız eşim epey üzüldü herşey ne kadar kolay şu erkeklere sinir etti beni:))
Bence 6 haftalık iyi bir testte çıkardı. Üşütmüşte olabilirsin.
Erken gebelik testinde kesin çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…