2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Böyle listeler çok gordum ama şimdi direk nasıl sebze çorbası yapacağım öncesinde o sebzeleri tadımlayıp en son ancak yapabilirim, mesela yarın kabak vereceğim ertesi gününde de henüz 2 sebze denediğimiz için kabak ve havuç karıştıracağım, bu şekilde gideceğim ben en erken herhalde 1 ay sonra falan boyle çorbalara geçerim

Muz ben silikon fileye koydum açıkçası tattırdım ama ağır şekerli ve kabız yapabilecek bir meyve Ya sanırım ondan ilk ayda tavsiye edilmiyor sanırım

Canim zaten digerlerini tattirdiktan sonra icine katarsın semiz otunu da
Corba dedigi zaten sivi pure gibi bir iki tatli kasigi ilk baslarda

Iki uc gecedir benimkine de haber veriyor sizinkiler herhalde ilk dogdugu zamana dondum saat basi, 2saatte bir uyaniyoruz... dis mi diyorum. Onde degil ama sol tarafta sanki dis ucu gibi sert beyaz bisi var ama kopek disinin olmasi gereken yerde oldugu icin baska bisi diye dusunuyorum. Haftaya kontrolumuz var bakayim gideyim de sorayim:)

mama sandalyesine oturtuyor m6sunuz ?erken mi ki daha 2 ocak dogumlu benimki cok hevesli hiç yatmayı sevmiyor ya oturcak kucakta ya gezecek
Seninki büyükmus bayagi
Oturtabilirsin sanki, gerci bebeğinede bagli oluyor bu durum ama
Ben oglumda mama sandalyesi almadim, fuzuli yer kaplıyor diye
Pusete oturtup veriyordum, kendi de hic yemedi. Suan onun zorlugunu çekiyorum.
Kizimda iyi kotu bir sandalye alıp salacagim onune ne varsa, zaten bu cadilikla kendi yemek ister bana tutturmaz gibi geliyor

Muz ben silikon fileye koydum açıkçası tattırdım ama ağır şekerli ve kabız yapabilecek bir meyve Ya sanırım ondan ilk ayda tavsiye edilmiyor sanırım
Bizde dün akşam abisi yerken tattırdık, o kadar sevdi ki yalasın derken koparttı sıpa, aldık hemen ağzından ama en az 15 gün daha yedirmem

Gece kalktiginda emiyormu peki seninkide aclıktan uyanıyor olmasın bizimki aclıktan uyuyamiyor

canım pusetten atıyor kendini balık gibi zıplıyor biz yemek yerken 10 15 dk zaten kucagımızda otırtuyoruz ben de çıkarayım sandalyeyi büyük oğlanda almıştık çok işe yaradı parçalanp taşınıyorda en güzel yanı hafif ikea antilop bak aklında bulunsun uygun da almıştık

Oyy masallah yaa valla ❤❤ duru kusuna annesi tek basina aslanlae gibi bakiyor ❤❤ hadi rast gele o zaman

Ben de cok kuvvetliydim aksine ta ki bi ara antikorlarimi cok diye azaltmislardi ondan sonra heo hasta oldum bende makarma pilav patateaciyim parca et asla yiyemem sadece kiyma kofte mesela iff hayirlisi

Bitmiyor ne atagi ne disi ne baska biseysi

Canım çok geçmiş olsun paşaya Dr götür istersen yarına belki ilaç verir iyi gelir kuzuya ayrıca 41 kere maşallah yavruna annesi
Teşekkür ederim canım bugün biraz daha sakindi ama diş galiba ne bulsa ağzına alıyor sonra çıldırmış gibi ağlıyor iki gündür memede ağlıyor birde biberon û istiyor meme reddi bumu?

Benimki 11 de yatıyor 3e kadar uyuyor ondan sonra sürekli uyanıyor yat kalk yat kalk başım ağrıyor 7 gibide artık açılıyor.sürekli dönmek zıplamak istiyor kollarım kas yapmış dün her baybenin pirinçli kaşık manasını biberonla verdim bugün ki kakası yemyeşildi bu alerji anlamınamı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…