Canim kismetinde varsa her sekilde olur.
Zamani gelmemişse bacaklari tavana dikip saatlerce beklesende olmuyor(tecrübe konuşuyor )
Onlemini al sen gerisi kismet artik.
Testimi yaptım ve geçemedim şükür:)) üşüttüm demek ki ben hiç böyle hasta olmazdım ondan endişelendim.. yalnız eşim epey üzüldü herşey ne kadar kolay şu erkeklere sinir etti beni:))
Heryerden de alınmıyor malum. Sen nerden aldin canim.
Bizimki bugun yine 5te bi kalkti 6 yi gecmisti uyutana kadar canim cikti. Huy mu edindi, sicak mi, dis mi anlamadim ben bu isi ya.
Uyku falan yok tepiniyor uykusunda bile, ayaklari kaldiriyor siddetli sekilde bi indiriyor kendini uyandırıyor bu seferde
canim okumustumki eger 5 de fln kalkan bi benege sahipseniz 6 ya kdr sıfıriletisim uyutmayacalisin uyumuyorsa odadan cikin ve gunaydin diyerek geri gelin bu sekilde yapilarak bebegin olması gereken saatte kalkmasi gerektigi sinyali veriliyomus gwciyomus
kuzum duzensiz olmasi cok normal bi sure bu sekilde gider
canim okumustumki eger 5 de fln kalkan bi benege sahipseniz 6 ya kdr sıfıriletisim uyutmayacalisin uyumuyorsa odadan cikin ve gunaydin diyerek geri gelin bu sekilde yapilarak bebegin olması gereken saatte kalkmasi gerektigi sinyali veriliyomus gwciyomus
Iyi iyi massallahi var pipiye dokundurtmuyor pek oraya bakinca bile dudak buzuyo caninida bilirmiss bu kadarmis diyorim herkese tavsiye ediyorum kestirin anacimmm rahat edin sonra
Iyi iyi massallahi var pipiye dokundurtmuyor pek oraya bakinca bile dudak buzuyo caninida bilirmiss bu kadarmis diyorim herkese tavsiye ediyorum kestirin anacimmm rahat edin sonra