Canim kismetinde varsa her sekilde olur.Ya deme yaaaa zaten bu kadar korkudan olacak yani
Boyun etkili diye duymustum bensagol can7m arastırayım bileklik var o da aynı etkiyi gösterir mi acaba
kuzum duzensiz olmasi cok normal bi sure bu sekilde giderŞükür ben değilim
Testimi yaptım ve geçemedim şükür:)) üşüttüm demek ki ben hiç böyle hasta olmazdım ondan endişelendim.. yalnız eşim epey üzüldüherşey ne kadar kolay şu erkeklere sinir etti beni:))
canim okumustumki eger 5 de fln kalkan bi benege sahipseniz 6 ya kdr sıfıriletisim uyutmayacalisin uyumuyorsa odadan cikin ve gunaydin diyerek geri gelin bu sekilde yapilarak bebegin olması gereken saatte kalkmasi gerektigi sinyali veriliyomus gwciyomusHeryerden de alınmıyor malum. Sen nerden aldin canim.
Bizimki bugun yine 5te bi kalkti 6 yi gecmisti uyutana kadar canim cikti. Huy mu edindi, sicak mi, dis mi anlamadim ben bu isi ya.
Uyku falan yok tepiniyor uykusunda bile, ayaklari kaldiriyor siddetli sekilde bi indiriyor kendini uyandırıyor bu seferde
Dayim ve yengem son kuzuya o sekilde oldukondom kullanıp hamile kalanı duydunuz mu hiç
teyzişler. Profil fotosu koyduuumm
Ya çok tatlı profil fotonGünaydın hanımlar
butun gece emisme ile geçti vee meme başını bit kadar dişi ile ısırarak milli oldu
burda hava serin
Aman allahımmmkuzum duzensiz olmasi cok normal bi sure bu sekilde gider
canim okumustumki eger 5 de fln kalkan bi benege sahipseniz 6 ya kdr sıfıriletisim uyutmayacalisin uyumuyorsa odadan cikin ve gunaydin diyerek geri gelin bu sekilde yapilarak bebegin olması gereken saatte kalkmasi gerektigi sinyali veriliyomus gwciyomus
Dayim ve yengem son kuzuya o sekilde oldu
sagol canım bemim oğlanlar sıkıntılı kolye takarlar mi bilmiyorum bakalım
Bnde istiyorum da esim inanmiyo pek etkisi olacagina kararsiz alip almamaktasagol canım bemim oğlanlar sıkıntılı kolye takarlar mi bilmiyorum bakalım
Küçük ertuğrul un durumu nasilBnde istiyorum da esim inanmiyo pek etkisi olacagina kararsiz alip almamakta
Valla patlak cikmis delik mi me cok dalga gectiler hattaAman allahımmm
Iyi iyi massallahi var pipiye dokundurtmuyor pek oraya bakinca bile dudak buzuyo caninida bilirmiss bu kadarmis diyorim herkese tavsiye ediyorum kestirin anacimmm rahat edin sonraKüçük ertuğrul un durumu nasil
Boğaz’da olması dişe yakınlık açısından daha rahatlatıcı oluyormuş canımsagol can7m arastırayım bileklik var o da aynı etkiyi gösterir mi acaba
Ben kaçırmışım canım, allah damatlığını da göstersin inşallahIyi iyi massallahi var pipiye dokundurtmuyor pek oraya bakinca bile dudak buzuyo caninida bilirmiss bu kadarmis diyorim herkese tavsiye ediyorum kestirin anacimmm rahat edin sonra
Biz de dün ilk kez tattık bakalımçok tatlı masallahbiz daha baslamadık
Aaaa nasıl koymuşum hiç bilmiyorumCanım sınırlama konulmuştur uyarısı aldım yakından görmek istedim masallah maşallah❤
Korkunun ecele faydası yokÇok korkuyorum
Maşallah Ömer de nasıl büyümüşCanım sınırlama konulmuştur uyarısı aldım yakından görmek istedim masallah maşallah❤
Kız sağlama alayım da napayım 2 tane üst üste mi taktırayımKorkunun ecele faydası yok
İşini sağlama alacan
Olsun canim oyle hizli akiyo ki sayga normal teskkur ederizBen kaçırmışım canım, allah damatlığını da göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?