2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimkide pek icmio bayadir valla tartiliyorum kilo da almiyor sabit 2 haftadir. Senin yine kilosu iyi kuzum bizim dusuk
İlk allahtan kilo alimi iyiydi iki aydir cakildi kaldı ongun once doktora gittik kulagi intaplamis dun olcmeye gittim saglikocagina 1 grm dahi almamis hatta kilo vermis sanirsam. Cunku saglikocagı 200 gram fazla cekiyor ozeldekine gore

Doktorunuzmu verdi kuzum bu listeyi ???

Bunu bana yazmadi kuzum ark gitti bugun ona yazdi aynen yeni dr bunu yazmis. Bana da fazla geldi ama bizim dr lar boyle amac kilp aldirmak olumca cogu boyle yaziyor galiba yakinda herkes paylasir burada
O listeyi ben yemiyorum bircaybatdagı meyve suyu icip birde kahvaltı yapacak birdilim ekmek peynir yok artik

canım ya cok zor gercekten Allah sabır ve güç versin sana elinden geleni de yapıyorsun demek ki iştahsız bir bebek ama illa seveceği bişeyler bulursun ek gıdada sütü niye unutsun ki tek süt içmese dahi mamalarına katarsı sen tattırmaya başla yavaştan az az bari onlara alışsın nette bikaç dr a daha görüş sorabilirsin mesela

Son düzenleme:
Yani ek gidayi yemeği her zaman Yicekler ama süt mama öyle değil.. çok daha faydalı bu aşamada bebekler için. Kizim zayıf ama maşallah gelişimi önde hareketi sağlığı yerinde kilo alsin diye uğraşmak istemiyorum.. İhtiyaç olursa tabiki ama şu an gerek görmüyorum

Çok doğru canım havuç veriyorum o onu ne doyurur ne de kilo aldırır ilk bir ay tadım ayımız, sonrasında bile busenin dediği listeye gene bile geçemem herhalde
Benim de öyle 8. Aydan önce başlayamam böyle yapmaya bende ben o yüzden o mesajı yazmıştım kuzum

benim büyük oğlan bişey yemiyor bari küçük yese cok korkuyorum bu ek gıdadan acaba ilkinde ben mi yanlış bişeyler yaptım çocuk rengine göre seciyor kokusuna göre seciyor görüntüye göre seciyor sanki çok alternatif var alerjik haliyle 2. de öyle olursa artık evde patates pirinç makarnadan baska bişey yenmez

Kesinlikle katılıyorum ❤

Bence birazda yapi. Bem hep zayif bebekmisim pirinc unundan mama yaparmis annem. Ek gida da yemezmisim bin bir oyunla agzima 2kasik sokarlarmis tencere tava cala cala sonra onufa kusarmisim kizimda bana benziyor galiba. 10yasima kadar valik yagi iciriirdi bana annem kilo alayim diye boyda uzun iskeletor gibiydim. Buyudum bir kilo aldim bir yemeye basladim simdi vermeye ugrasiyorum ama cok yemek secerim mesrla bende

Süpersin kontrol nasıl geçti
Sayende İyi geçti kuzum hamdolsun. Rotanın 2.dozunu olduk. 600 gr almışız 7600 olmuşuz. Boyumuz da 70 cm olmuş. Ek gıdaya başlayabileceğimi söyledi. Önce yoğurt, sonra sebze sonra meyve en son kahvaltı şeklinde gideceğiz. Ben de süt aldım geceden yoğurt mayalayacağım. Mümkün mertebe kendin hazırla her şeyi dedi. Kavanoz vs olarak önermiyorum ama çok ihtiyaç olursa organik içerikli hipp kullanabilirsin dedi. Destekli oturabilir artık dedi. İyi bakmışsın dedi

Netten cevap veriyorlarmî ?

Sağol canım. Muz verilmiyor muydu ya ilk aylarda ona dikkat edeyim
Elma rendelense bile zor yeniyor ya. Ben onu fırınlayıp vermiştim ilk oğlumda öyle daha kolay olmuştu .. kefiri kendiniz yapabiliyor musunuz? Çevremde bisürü yapan var ama ben hiç yapmadım çok zor geliyor bana nedense aileden görmeyince heralde..

ben de secerim eşim de secer :) cocuga da bişey diyemiyorum ama ona hiç yansıtmadık bunu mayasına işledi zaar bi de kanmıyor bacaj kadar boyuyla mesala ne sekile verdiysem pırasa bebeklikten beri yemedi :)haklısın bi şekilde büyüdük bizler ama benim direncim düşüktü hep çok hasta olurdum o da bana çekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…