- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
İlk allahtan kilo alimi iyiydi iki aydir cakildi kaldı ongun once doktora gittik kulagi intaplamis dun olcmeye gittim saglikocagina 1 grm dahi almamis hatta kilo vermis sanirsam. Cunku saglikocagı 200 gram fazla cekiyor ozeldekine goreBenimkide pek icmio bayadir valla tartiliyorum kilo da almiyor sabit 2 haftadir. Senin yine kilosu iyi kuzum bizim dusuk
Doktorunuzmu verdi kuzum bu listeyi ???Aynen canım nasıl vereceğim diye sormuştum aslında yazamamışım :) havuç, kabak, taze fasulye,yoğurt, bal kabağı,bezelye,kefir,patates, patates+yoğurt, semizotu, semizotu+yoğurt, elma
30 gun içinde tek meyvemiz elmaymış
O listeyi ben yemiyorumBunu bana yazmadi kuzum ark gitti bugun ona yazdi aynen yeni dr bunu yazmis. Bana da fazla geldi ama bizim dr lar boyle amac kilp aldirmak olumca cogu boyle yaziyor galiba yakinda herkes paylasir burada
Onu çorba icine katıyorsun canimKızlar benim listemde semizotu da var ama onu nasıl vereceğimi bilmiyorum ??
canım ya cok zor gercekten Allah sabır ve güç versin sana elinden geleni de yapıyorsun demek ki iştahsız bir bebek ama illa seveceği bişeyler bulursun ek gıdada sütü niye unutsun ki tek süt içmese dahi mamalarına katarsı sen tattırmaya başla yavaştan az az bari onlara alışsın nette bikaç dr a daha görüş sorabilirsin meselaSen
doktorda tam tersini diyor sutu tamamen unutmasin ek gıdayı erteleyim dedi bugun 450 icti suana kadar ishal gibi birde bezinden su gibi çıkıyor bende mu yedirdim arkami dondum oyun halısı su gibi kusmus sanki cok sut ictide muz yedide birde kusuyor artık delirtecek beni hadi gunduz neyse gece aclıktan aglıyo ya emzik istiyo sut icse sesi cıkmadan uyuyacak ama yok
Yani ek gidayi yemeği her zaman Yicekler ama süt mama öyle değil.. çok daha faydalı bu aşamada bebekler için. Kizim zayıf ama maşallah gelişimi önde hareketi sağlığı yerinde kilo alsin diye uğraşmak istemiyorum.. İhtiyaç olursa tabiki ama şu an gerek görmüyorumBnm sütüm bitmek üzere mamayla besleniyor zaten diye bu ay başlamayı düşünmüştüm ama sağlık ocağındaki hemşire ek gıda mamanın yerini bile tutmaz bekle bence dedi inşallah cuma doktora gideceğiz o ne önerecek merak ediyorum daha önce hiç konuşmadık ek gıdayı..
Benim de öyle 8. Aydan önce başlayamam böyle yapmaya bende ben o yüzden o mesajı yazmıştım kuzumÇok doğru canım havuç veriyorum o onu ne doyurur ne de kilo aldırır ilk bir ay tadım ayımız, sonrasında bile busenin dediği listeye gene bile geçemem herhalde
Gittim gördüm aldımMağazada aldım ben dunbir bak bakalım kot vardı 20 lira şortlu takım 25 lira
Kuzum aylara Göre bebei besin tablosu incele Şeniz otunu görmedim ama bu tip yeşillikler 9 ay Demis genelde yoğurdun içine vermek mantıklı gibi yapisir çünküKızlar benim listemde semizotu da var ama onu nasıl vereceğimi bilmiyorum ??
Kesinlikle katılıyorum ❤Zaten adı üstünde ek gıda, ilk sene bence hiçbirimiz okadar yedirmemeliyiz . Her zaman öncelik anne sütü yada mama olmalı. Herşeyin tadına varması damak tadı oluşması açısından önemli, ama bu demek değildir ki tabak tabak yedirelim dimi
SüpersinGittim gördüm aldım
Bence birazda yapi. Bem hep zayif bebekmisim pirinc unundan mama yaparmis annem. Ek gida da yemezmisim bin bir oyunla agzima 2kasik sokarlarmis tencere tava cala cala sonra onufa kusarmisimbenim büyük oğlan bişey yemiyor bari küçük yese cok korkuyorum bu ek gıdadan acaba ilkinde ben mi yanlış bişeyler yaptım çocuk rengine göre seciyor kokusuna göre seciyor görüntüye göre seciyor sanki çok alternatif var alerjik haliyle2. de öyle olursa artık evde patates pirinç makarnadan baska bişey yenmez
SayendeSüpersinkontrol nasıl geçti
Netten cevap veriyorlarmî ?canım ya cok zor gercekten Allah sabır ve güç versin sana elinden geleni de yapıyorsun demek ki iştahsız bir bebek ama illa seveceği bişeyler bulursun ek gıdada sütü niye unutsun ki tek süt içmese dahi mamalarına katarsı sen tattırmaya başla yavaştan az az bari onlara alışsın nette bikaç dr a daha görüş sorabilirsin mesela
evet dr sitesinde veya instagramdaki bazı drlar cvp yazıyorNetten cevap veriyorlarmî ?
Sağol canım. Muz verilmiyor muydu ya ilk aylardaAynen canım nasıl vereceğim diye sormuştum aslında yazamamışım :) havuç, kabak, taze fasulye,yoğurt, bal kabağı,bezelye,kefir,patates, patates+yoğurt, semizotu, semizotu+yoğurt, elma
30 gun içinde tek meyvemiz elmaymış
Evet canımDoktorunuzmu verdi kuzum bu listeyi ???
ben de secerim eşim de secer :) cocuga da bişey diyemiyorum ama ona hiç yansıtmadık bunu mayasına işledi zaar bi de kanmıyor bacaj kadar boyuyla mesala ne sekile verdiysem pırasa bebeklikten beri yemedi :)haklısın bi şekilde büyüdük bizler ama benim direncim düşüktü hep çok hasta olurdum o da bana çekmişBence birazda yapi. Bem hep zayif bebekmisim pirinc unundan mama yaparmis annem. Ek gida da yemezmisim bin bir oyunla agzima 2kasik sokarlarmis tencere tava cala cala sonra onufa kusarmisimkizimda bana benziyor galiba. 10yasima kadar valik yagi iciriirdi bana annem kilo alayim diye boyda uzun iskeletor gibiydim. Buyudum bir kilo aldim bir yemeye basladim simdi vermeye ugrasiyorum ama cok yemek secerim mesrla bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?