gec döllenme falansa cıkmayabilir su an taö otırmamış olıyor adet düzeni yumurtlama vsKızlar birkaç haftadır midemde hafif bulantı vardı doğumdan sonra da bir kere adet oldum ve üzerinden 6 hafta geçti dün test yaptım negatif çıktı ama bugün akşamdan beri çok fenayım bulantıdan ayağa kalkamıyorum. Öyle birşey olsa 6. Haftada testte çıkmazmıydı. Yarın sabahta erken hamilelik testi yapacağım. Çok korkuyorum inşallah hastayımdır. Aksi gibi kızımda 11den beri uyanık hiç böyle yapmazdı. Ağlamıyor ama uyumuyorda.
canım kolyeyi çıkarımca değişiklik falan hissettin mi hiç cidden işe yaroyorsa 2sine birden alayım benKızlar bakın hele
Çocukları huysux huzursuz olanlar, diş sancısı çekiyor diye düşünenler
Kehribar kolye aldınız mı?? Ben büyüğüne 4 yıldır kullanıyorum, ergen olana kadar çıkarmayı düşünmüyorum , bu oğluma da aldık hemen. Sakin ve hastalıkları çok kolay atlatıyor maşallah, kolyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben.. deneseniz mi acaba
Ben bir kez alışveriş yaptım ama çok memnun kaldım canım, ürün belirtilen özelliklerde değilse iade edebiliyorsunYa kizlar tutumlu anneyi burda duymustum, bir bakiyim dedim. O pahali ürünleri bayagi ucuza satiyorlar. Güvenilir mi acaba mama sandalyesi falan alinsa
Bende alacaktım ama instagramda bir Dr kehribarın zararlı olabilecgine ilişkin birsey paylaşmıştı.Kızlar bakın hele
Kehribar kolye aldınız mı?? Ben büyüğüne 4 yıldır kullanıyorum, ergen olana kadar çıkarmayı düşünmüyorum , bu oğluma da aldık hemen. Sakin ve hastalıkları çok kolay atlatıyor maşallah, kolyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben.. deneseniz mi acaba
Heryerden de alınmıyor malum. Sen nerden aldin canim.Kızlar bakın hele
Bnmki normalde de düzensiz zatengec döllenme falansa cıkmayabilir su an taö otırmamış olıyor adet düzeni yumurtlama vs
Az daha beni duyacaktınızkondom kullanıp hamile kalanı duydunuz mu hiç
Ay bi de ben p zamanBnmki normalde de düzensiz zatenson yaptığım test 5 günlüğü bile gösteriyormuş sözde.. güvenmekten başka çare bulamadım:)
Az daha beni duyacaktınız
Bunda hiç çıkarmadım canım, ama büyüğüne kolyesizken zorlanmıştık çok diş döneminde, sonra takınca kolay çıkardı diğerlerini. Hatta bazı dişleri çıkardığını bile farketmemiştik .. gerçek kehribar olmasına dikkat et ama. Sertifikalı olsuncanım kolyeyi çıkarımca değişiklik falan hissettin mi hiç cidden işe yaroyorsa 2sine birden alayım ben
sıpaya bak seeeeeen yerim onu yaaGünaydın hanımlar❤
butun gece emisme ile geçti vee meme başını bit kadar dişi ile ısırarak milli oldu
burda hava serin
CNım cm olarak dikkat etmek lazım, ne tutup çekebileceği kadar uzun, ne de boğazını sıkacak kadar kısa olmalı .. bizimkinde her boncuk arası düğüm var mesela, olur d koparsa dağılmasın yutmasın diye. İpek iplik kullanılıyor kopmsın diye, ben baya çekiştirdim denemek için, kopmadı :) tabi dikkat etmekte fayda var..Bende alacaktım ama instagramda bir Dr kehribarın zararlı olabilecgine ilişkin birsey paylaşmıştı.
Buraya bağlantı ekledim, zarar gören kimse duymadim ama bilemedim yine deDR RIFAT CAN ÖZTÜRK on Instagram: "KEHRİBAR KOLYE.. . . 🌀 Amber (kehribar) taşları doğal bir ağrı-yangı giderici olan Suksinik Asit içeriyor. Bu ciltte tahriş edici etki yaratabilir. 🌀 Bunlar vücut tarafından emiliyor ve doğal olarak vücut
3,944 likes, 746 comments - drrifatcanozturk on May 6, 2019: "KEHRİBAR KOLYE.. . . 🌀 Amber (kehribar) taşları doğal bir ağrı-yangı giderici olan Suksinik Asit içeriyor. Bu ciltte tahriş edici etki yaratabilir. 🌀 Bunlar vücut tarafından emiliyor ve doğal olarak vücuttaki ağrıyı...www.instagram.com
Dur kuzum karalar bağlama hemen :)) sende belirti falanda yok olmaz birşey:)Ay bi de ben p zaman
Ya Patlarsa dkondom kullanıp hamile kalanı duydunuz mu hiç
Ya deme yaaaa zaten bu kadar korkudan olacak yaniYa Patlarsa d
duydum bazen delik falan oluyormuş var öyle tanıdıklarkondom kullanıp hamile kalanı duydunuz mu hiç
sagol can7m arastırayım bileklik var o da aynı etkiyi gösterir mi acabaBunda hiç çıkarmadım canım, ama büyüğüne kolyesizken zorlanmıştık çok diş döneminde, sonra takınca kolay çıkardı diğerlerini. Hatta bazı dişleri çıkardığını bile farketmemiştik .. gerçek kehribar olmasına dikkat et ama. Sertifikalı olsun
çok tatlı masallahteyzişler. Profil fotosu koyduuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?