Kızlar birkaç haftadır midemde hafif bulantı vardı doğumdan sonra da bir kere adet oldum ve üzerinden 6 hafta geçti dün test yaptım negatif çıktı ama bugün akşamdan beri çok fenayım bulantıdan ayağa kalkamıyorum. Öyle birşey olsa 6. Haftada testte çıkmazmıydı. Yarın sabahta erken hamilelik testi yapacağım. Çok korkuyorum inşallah hastayımdır. Aksi gibi kızımda 11den beri uyanık hiç böyle yapmazdı. Ağlamıyor ama uyumuyorda.
Kızlar bakın hele
Çocukları huysux huzursuz olanlar, diş sancısı çekiyor diye düşünenler
Kehribar kolye aldınız mı?? Ben büyüğüne 4 yıldır kullanıyorum, ergen olana kadar çıkarmayı düşünmüyorum , bu oğluma da aldık hemen. Sakin ve hastalıkları çok kolay atlatıyor maşallah, kolyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben.. deneseniz mi acaba
Hanımlar ek gıda serüvenleri başlamış anlaşılan. Eski tecrübemden hatırladığım kadarıyla elma ya da armut püresi ve yoğurtla başlamıştık. Sonra formül mamadan yapılmış içine elma suyu katılmış muhallebi.labnr peynir vermiştim, şimdi lor yapmayı düşünüyorum e de. Çorbada en fazla 2 veya 3 malzeme olmalı daha karışık değil.4-5 malzemeden yapmayın lütfen. Ekmek içini bazı aşırı sulu yiyecekleri toklaştırmak için veriyorlar. Bebek ekmekleri var, onlardan alabilirsiniz. Genel anlamda genetik bir yiyecek alerjisine yatkınlığınız yoksa bebekte de çıkmaz derler. İnşallah kimsenin kuzusunda alerji çıkmaz
Ya kizlar tutumlu anneyi burda duymustum, bir bakiyim dedim. O pahali ürünleri bayagi ucuza satiyorlar. Güvenilir mi acaba mama sandalyesi falan alinsa
Kızlar bakın hele
Kehribar kolye aldınız mı?? Ben büyüğüne 4 yıldır kullanıyorum, ergen olana kadar çıkarmayı düşünmüyorum , bu oğluma da aldık hemen. Sakin ve hastalıkları çok kolay atlatıyor maşallah, kolyeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben.. deneseniz mi acaba
3,944 likes, 746 comments - drrifatcanozturk on May 6, 2019: "KEHRİBAR KOLYE.. . . 🌀 Amber (kehribar) taşları doğal bir ağrı-yangı giderici olan Suksinik Asit içeriyor. Bu ciltte tahriş edici etki yaratabilir. 🌀 Bunlar vücut tarafından emiliyor ve doğal olarak vücuttaki ağrıyı...
www.instagram.com
Buraya bağlantı ekledim, zarar gören kimse duymadim ama bilemedim yine de
Kızlar bakın hele
Heryerden de alınmıyor malum. Sen nerden aldin canim.
Bizimki bugun yine 5te bi kalkti 6 yi gecmisti uyutana kadar canim cikti. Huy mu edindi, sicak mi, dis mi anlamadim ben bu isi ya.
Uyku falan yok tepiniyor uykusunda bile, ayaklari kaldiriyor siddetli sekilde bi indiriyor kendini uyandırıyor bu seferde
Bunda hiç çıkarmadım canım, ama büyüğüne kolyesizken zorlanmıştık çok diş döneminde, sonra takınca kolay çıkardı diğerlerini. Hatta bazı dişleri çıkardığını bile farketmemiştik .. gerçek kehribar olmasına dikkat et ama. Sertifikalı olsun
3,944 likes, 746 comments - drrifatcanozturk on May 6, 2019: "KEHRİBAR KOLYE.. . . 🌀 Amber (kehribar) taşları doğal bir ağrı-yangı giderici olan Suksinik Asit içeriyor. Bu ciltte tahriş edici etki yaratabilir. 🌀 Bunlar vücut tarafından emiliyor ve doğal olarak vücuttaki ağrıyı...
www.instagram.com
Buraya bağlantı ekledim, zarar gören kimse duymadim ama bilemedim yine de
CNım cm olarak dikkat etmek lazım, ne tutup çekebileceği kadar uzun, ne de boğazını sıkacak kadar kısa olmalı .. bizimkinde her boncuk arası düğüm var mesela, olur d koparsa dağılmasın yutmasın diye. İpek iplik kullanılıyor kopmsın diye, ben baya çekiştirdim denemek için, kopmadı :) tabi dikkat etmekte fayda var..
Bunda hiç çıkarmadım canım, ama büyüğüne kolyesizken zorlanmıştık çok diş döneminde, sonra takınca kolay çıkardı diğerlerini. Hatta bazı dişleri çıkardığını bile farketmemiştik .. gerçek kehribar olmasına dikkat et ama. Sertifikalı olsun