2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
gec döllenme falansa cıkmayabilir su an taö otırmamış olıyor adet düzeni yumurtlama vs

canım kolyeyi çıkarımca değişiklik falan hissettin mi hiç cidden işe yaroyorsa 2sine birden alayım ben

Hanımlar ek gıda serüvenleri başlamış anlaşılan. Eski tecrübemden hatırladığım kadarıyla elma ya da armut püresi ve yoğurtla başlamıştık. Sonra formül mamadan yapılmış içine elma suyu katılmış muhallebi.labnr peynir vermiştim, şimdi lor yapmayı düşünüyorum e de. Çorbada en fazla 2 veya 3 malzeme olmalı daha karışık değil.4-5 malzemeden yapmayın lütfen. Ekmek içini bazı aşırı sulu yiyecekleri toklaştırmak için veriyorlar. Bebek ekmekleri var, onlardan alabilirsiniz. Genel anlamda genetik bir yiyecek alerjisine yatkınlığınız yoksa bebekte de çıkmaz derler. İnşallah kimsenin kuzusunda alerji çıkmaz

Ya kizlar tutumlu anneyi burda duymustum, bir bakiyim dedim. O pahali ürünleri bayagi ucuza satiyorlar. Güvenilir mi acaba mama sandalyesi falan alinsa
Ben bir kez alışveriş yaptım ama çok memnun kaldım canım, ürün belirtilen özelliklerde değilse iade edebiliyorsun

Bende alacaktım ama instagramda bir Dr kehribarın zararlı olabilecgine ilişkin birsey paylaşmıştı.
Buraya bağlantı ekledim, zarar gören kimse duymadim ama bilemedim yine de

Heryerden de alınmıyor malum. Sen nerden aldin canim.
Bizimki bugun yine 5te bi kalkti 6 yi gecmisti uyutana kadar canim cikti. Huy mu edindi, sicak mi, dis mi anlamadim ben bu isi ya.
Uyku falan yok tepiniyor uykusunda bile, ayaklari kaldiriyor siddetli sekilde bi indiriyor kendini uyandırıyor bu seferde

canım kolyeyi çıkarımca değişiklik falan hissettin mi hiç cidden işe yaroyorsa 2sine birden alayım ben
Bunda hiç çıkarmadım canım, ama büyüğüne kolyesizken zorlanmıştık çok diş döneminde, sonra takınca kolay çıkardı diğerlerini. Hatta bazı dişleri çıkardığını bile farketmemiştik .. gerçek kehribar olmasına dikkat et ama. Sertifikalı olsun

CNım cm olarak dikkat etmek lazım, ne tutup çekebileceği kadar uzun, ne de boğazını sıkacak kadar kısa olmalı .. bizimkinde her boncuk arası düğüm var mesela, olur d koparsa dağılmasın yutmasın diye. İpek iplik kullanılıyor kopmsın diye, ben baya çekiştirdim denemek için, kopmadı :) tabi dikkat etmekte fayda var..

sagol can7m arastırayım bileklik var o da aynı etkiyi gösterir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…