2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selaaam ❤❤ biz sabah arkadas ve bebisiule gol kenarina gittik evden kavaltiliklari goturduk bebislerle acik havada ohh ❤❤ benim kiz erkek bebekleri cok sevio hep guluyor onlara bugunde cok guldu ve el ele falan tutustular Allahimm S skelebeks tadim hayirli olsun tatlis bi foto gibi gorunuyor. A anneveoglusu pasa seni yine yordu desene ❤ ay valla biz korunmuyoruz sık da oluyor bu durum 2yil hep o sekildeydik zaten hic kaza kursunu olmamisti ben jehribar kolyeyi tots and more dan aldim sertifikali

emzirirken oluyor mu ki ben de esime güvenemiyorym şimdi degil de sonraları niyeti bozabilir 3. diye yan etkisi olmazsa hap igne düşünüyorym spiral diyodym ona da yok diyo erkegin her halta karışanı benimki
Spiralden ona ne yaw
Bir ona karışmamışlardı

Kızlar yaa ben mantar oldum galiba offf kaç gündür kaşıntı vardı, şimdi akıntı da oluyor. Emzirirken o mantar fitillerinden veya ilaçlarından kullanan oldu mu? Kullanılıyorsa doktora gideyim

son sayfaları okudum bu ay ek gıda için erken değil mi. ilk 6 ay sadece anne sütü yada mama daha iyi değil mi

oğlumda ek gıda işi kışa gelmişti havuç, bal kabağı vb başlamıştım. şimdi mevsim sebzesi olarak kabak ve bezelye ile mi başlamalıyız

Ben de 6 ay dolunca başlayacağım kabak tatlı patates ile

Nasıl becerdiysem kapatmışım zoom yapınca büyüyor ama
Bende iki kolyeyi de ordan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…