Benim ark da da oldu annem tenin hassaslasti diyor. Mart ayinda da disarida kavalti yapmistim yuzum yanmisti dusun.. anlamadim bendeAllah allah hiç duymadım ki canım benzer bi durum
Olur tabi canım iç muhakkakMidem için nane limon içsem olur mu?? Dünden beri daha yeni az patates haşlaması yedim sabahtan beri yatıyorum kuzum kendi başına kaldı oyun halısında sadece acıkıp uyuyacağında buluşuyoruz
Ah hersey okadar zorki anlatamamDido44 bahsettigin bebisle ilgili durumu 1e1 yasiyorum kuzum ne evde is yapmaya firsat oluyor ne kendime vakit ayirmaya. Pek de uyumadigi icin butun gun yapisik ikiz gibi geciyor bebisle.. gercektej yasadiklarin cok cok zor seyker hepsi ust uste geldi.. benve de en dogrusu oncelikle esinle konusup bu durumu sonrasinda prof. Yardim alman.
Canim onun kokusu kalici degil merak etmeAaa tamam kuzum akşam denicem. İnşallah adam yatağı terk etmezo da sevmiyo kokusunu
Geçmiş olsun canm evde doğal nar ekşisi varsa bi kaşık yut iyi geliyorMidem için nane limon içsem olur mu?? Dünden beri daha yeni az patates haşlaması yedim sabahtan beri yatıyorum kuzum kendi başına kaldı oyun halısında sadece acıkıp uyuyacağında buluşuyoruz
Sirkeli bi tarif atmıştım ben de buraya onu bulup atayım tekrar hamileyken kadın doğumcum vermişti canm geçmiş olsunKızlar yaa ben mantar oldum galiba offfkaç gündür kaşıntı vardı, şimdi akıntı da oluyor. Emzirirken o mantar fitillerinden veya ilaçlarından kullanan oldu mu? Kullanılıyorsa doktora gideyim
Sağol cnm yok ondan da nane limon biraz iyi geldi gibiGeçmiş olsun canm evde doğal nar ekşisi varsa bi kaşık yut iyi geliyor
Ben son noktaya kadar dr.a gitmeyenlerdenim. Tekrarlarsa yarın gideyim. Şimdi biraz daha iyiyimBi dra gorunseydin kuzum ya olmaz ki boyle sen iyi olcaksin ki lina miz olsun❤
İçtim rahatladım cnm sağol.. muzuda yiyeyim o aklıma gelmedi:)Olur tabi canım iç muhakkak
Muz da iyi gelir
Canım ben seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim bebiş çok zorluyor beni sürekli ağlıyor kendi başına oynadığı az oluyor. Uykusuz yorgun oluyorum artık sıcaklar da geldi daha bir gerginlik veriyor. Eşimle de sürekli bebek yüzünden tartışıp duruyor. Mesela dün sıcaktan terlemistim süt kokmusum sabah duş almak istedim eşim uyuyordu bebeğim de ağlıyordu susturamadim uykusuz yorgun dayanamadım artık, esime ben duşa gireyim sonra bebeği yikayalim iyi gelir dedim. Ben dustayken kızım uyuklama ya başlamış oysa o kadar ugrasmistim öncesinde uyutmaya. Sonra duşa getirdi ama bir sürü söylendi ben çocuğu uyitmayi beceremedigim için sürekli agliyormus. O kadar basit şeylerden tartışıyoruz ki. Birliktelik olarak da üç defa zar zor oldu . Hiç istemiyorum bunu da belli etmek istemiyorum sogumasin diye.evlilik de bu da önemli işte olmayınca sıkıntlar oluyor. Ben hala doğum sonrası sagligimi toplamış da hissetmiyorum. Epey mutsuzum yani.Herkese merhaba baya uzun zamandır gelemiyorum buralara minigim hergün huy değiştiriyor minik minik emeklemelere başladık her gördüğüne elimizi atıyoruz oyuncakla oynarken elimizden düşerse ağlama krizine giriyoruz sürekli sohpet muhabbet halinda olucaz paşayla kendime ayirabildigim yarim şaştım dahi yok su son zamanlarda cok kilo aldım 70 kg olmuşum go..um ayrı göbeğim ayrı gidiyor doğum yaptığımdan beri hala adet olmadım her yerimbariz ödem ateş basıp daralıp duruyorum kızlar aslında çok büyük bir sorunum var ve bunun için profesyonel yardım almam gerekicek ben cinsellikten aşırı soğudum doğum olduğundan beri sadece 2 defa beraber olduk kesinlikle eşimin yanima yaklaşmasını istemiyorum kalıcak delik siginicak bahane arıyorum irite oldum hersey okadar cok üst üste geldimi erken doğum oğlumun borsit olması babamı kaybetmek sanırım bunların verdiği bir parlakta olabilir ama kendi başına aşamıyorum eşim şimdilik anlayışla karşılıyor ama onun icinde zor bir durum bizde durumlar baya sıkıntılı umarım sizler iyisinizdir optum
Yaa onu bende aradım ama aldığımız elbiselerin kendi şortları var.. eğer bulamazsam diğerlerine de onlardan kullanırım dedim..Bebeklere elbisenin altına boyle minicik görünmeyecek şort arıyorum nereden bulabilirim kızlar
Canim onun kokusu kalici degil merak etme
Sirkeli bi tarif atmıştım ben de buraya onu bulup atayım tekrar hamileyken kadın doğumcum vermişti canm geçmiş olsun
Valla dogal yoldan mantar kasinti icin öneriliyo kuzumSirkenin kokusundan cok rahatsız oluyorum ben kuzumkomple kesiyo mu yoksa kaşıntıya mı iyi geliyo
Canım bak boyle bişey buldum ama 2-3 yaş var en küçük boyle şeylerde kalıpları çok minik oluyor bi bakacağım çıktığımdaYaa onu bende aradım ama aldığımız elbiselerin kendi şortları var.. eğer bulamazsam diğerlerine de onlardan kullanırım dedim..
Maşallah Ömer de nasıl büyümüş
Selaaam ❤❤ biz sabah arkadas ve bebisiule gol kenarina gittik evden kavaltiliklari goturduk bebislerle acik havada ohh ❤❤ benim kiz erkek bebekleri cok sevio hep guluyor onlara bugunde cok guldu ve el ele falan tutustular AllahimmS skelebeks tadim hayirli olsun tatlis bi foto gibi gorunuyor. A anneveoglusu pasa seni yine yordu desene ❤ ay valla biz korunmuyoruz sık da oluyor bu durum 2yil hep o sekildeydik zaten hic kaza kursunu olmamisti ben jehribar kolyeyi tots and more dan aldim sertifikali
Amin canım çok teşekkür ederim ♥ Maalesef babam henüz emekliliğe ayrılmadı. Annem de bir orda bir burda ikiye bölünüyor, yoruluyor. Önümüzdeki ay işe başlayacağım, ozaman annem mecbur gelip sabit kalacak. Babam da sık sık Ankara’ya git gel yapıyor, burda da ofisleri olduğu için, bakanlıklar vs burda olduğu için. Ozaman daha rahat olacak inşAllah her şey. Evleri de tadilatta, benim ev çok küçük. Annemlerin evi de epey geniş tadilat bitsin oraya taşınacağım ben deKarman çorman işler
Uzulme tek degilsin kuzum bizdede durumlar aynı ve bircok kisidende aynı seyi duyuyorum isteksizlik var hepimizde dokunmasina bile tahammulum yok uc bes kere ya oldu ya olmadı bizimde koskoca tatillere gittik hicbirsey gecmedi aramizdaHerkese merhaba baya uzun zamandır gelemiyorum buralara minigim hergün huy değiştiriyor minik minik emeklemelere başladık her gördüğüne elimizi atıyoruz oyuncakla oynarken elimizden düşerse ağlama krizine giriyoruz sürekli sohpet muhabbet halinda olucaz paşayla kendime ayirabildigim yarim şaştım dahi yok su son zamanlarda cok kilo aldım 70 kg olmuşum go..um ayrı göbeğim ayrı gidiyor doğum yaptığımdan beri hala adet olmadım her yerimbariz ödem ateş basıp daralıp duruyorum kızlar aslında çok büyük bir sorunum var ve bunun için profesyonel yardım almam gerekicek ben cinsellikten aşırı soğudum doğum olduğundan beri sadece 2 defa beraber olduk kesinlikle eşimin yanima yaklaşmasını istemiyorum kalıcak delik siginicak bahane arıyorum irite oldum hersey okadar cok üst üste geldimi erken doğum oğlumun borsit olması babamı kaybetmek sanırım bunların verdiği bir parlakta olabilir ama kendi başına aşamıyorum eşim şimdilik anlayışla karşılıyor ama onun icinde zor bir durum bizde durumlar baya sıkıntılı umarım sizler iyisinizdir optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?