2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ah hersey okadar zorki anlatamam
Saçım basim darma duman tipim kayik zaten kocamın yerinde ben olsam bana yanasmam psk. gidicem oğlumdan fırsat bulabilirsem bu durum canimisıkmaya başladı

Bebeklere elbisenin altına boyle minicik görünmeyecek şort arıyorum nereden bulabilirim kızlar

Midem için nane limon içsem olur mu?? Dünden beri daha yeni az patates haşlaması yedim sabahtan beri yatıyorum kuzum kendi başına kaldı oyun halısında sadece acıkıp uyuyacağında buluşuyoruz
Geçmiş olsun canm evde doğal nar ekşisi varsa bi kaşık yut iyi geliyor

Kızlar yaa ben mantar oldum galiba offf kaç gündür kaşıntı vardı, şimdi akıntı da oluyor. Emzirirken o mantar fitillerinden veya ilaçlarından kullanan oldu mu? Kullanılıyorsa doktora gideyim
Sirkeli bi tarif atmıştım ben de buraya onu bulup atayım tekrar hamileyken kadın doğumcum vermişti canm geçmiş olsun

Geçmiş olsun canm evde doğal nar ekşisi varsa bi kaşık yut iyi geliyor
Sağol cnm yok ondan da nane limon biraz iyi geldi gibi
Bi dra gorunseydin kuzum ya olmaz ki boyle sen iyi olcaksin ki lina miz olsun❤
Ben son noktaya kadar dr.a gitmeyenlerdenim. Tekrarlarsa yarın gideyim. Şimdi biraz daha iyiyim
Olur tabi canım iç muhakkak
Muz da iyi gelir
İçtim rahatladım cnm sağol.. muzuda yiyeyim o aklıma gelmedi:)

Canım ben seni çok iyi anlayabiliyorum. Benim bebiş çok zorluyor beni sürekli ağlıyor kendi başına oynadığı az oluyor. Uykusuz yorgun oluyorum artık sıcaklar da geldi daha bir gerginlik veriyor. Eşimle de sürekli bebek yüzünden tartışıp duruyor. Mesela dün sıcaktan terlemistim süt kokmusum sabah duş almak istedim eşim uyuyordu bebeğim de ağlıyordu susturamadim uykusuz yorgun dayanamadım artık, esime ben duşa gireyim sonra bebeği yikayalim iyi gelir dedim. Ben dustayken kızım uyuklama ya başlamış oysa o kadar ugrasmistim öncesinde uyutmaya. Sonra duşa getirdi ama bir sürü söylendi ben çocuğu uyitmayi beceremedigim için sürekli agliyormus. O kadar basit şeylerden tartışıyoruz ki. Birliktelik olarak da üç defa zar zor oldu . Hiç istemiyorum bunu da belli etmek istemiyorum sogumasin diye.evlilik de bu da önemli işte olmayınca sıkıntlar oluyor. Ben hala doğum sonrası sagligimi toplamış da hissetmiyorum. Epey mutsuzum yani.
Sende kötü günler gecirdin babanın durumu çok ayrı zaten. İnşallah biraz zamanla düzelir bu haller

Yaa onu bende aradım ama aldığımız elbiselerin kendi şortları var.. eğer bulamazsam diğerlerine de onlardan kullanırım dedim..
Canım bak boyle bişey buldum ama 2-3 yaş var en küçük boyle şeylerde kalıpları çok minik oluyor bi bakacağım çıktığımda

Eklentiler

• 367649F2-B839-486C-8F4E-4473745B38C2.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 31

Bak seni kıza gülücük atıp Elele tutmak yakın olsakta omerle gorusturmek isterdim maşallah Azra kızımıza ìnşallah bu akşam rahat uyurum

O zaman anneciğine git nasıl olsa gelecek o gelecek sana yemek çamaşır temizlik derdin olmaz kuzuya da değişiklik olur

Uzulme tek degilsin kuzum bizdede durumlar aynı ve bircok kisidende aynı seyi duyuyorum isteksizlik var hepimizde dokunmasina bile tahammulum yok uc bes kere ya oldu ya olmadı bizimde koskoca tatillere gittik hicbirsey gecmedi aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…