2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İyi etmişsin canım bende o dugumlu modellerden gördüm. Şimdi saçımı çekse zor alıyorum kolyeyi paralar nasıl mukayet olcam

Genellikle bebeği küçükken hamile kalanlar korunma yöntemi olmayan yöntemleri kullandığı için oluyor.
Sizin yönteminiz varmış zaten arada kaçak olmasın da
Tek korunmaya bile güvenemiyorum ben 3 aylık korunma iğnesi düşünüyorum onu araştıracağım bi

Tek korunmaya bile güvenemiyorum ben 3 aylık korunma iğnesi düşünüyorum onu araştıracağım bi
emzirirken oluyor mu ki ben de esime güvenemiyorym şimdi degil de sonraları niyeti bozabilir 3. diye yan etkisi olmazsa hap igne düşünüyorym spiral diyodym ona da yok diyo erkegin her halta karışanı benimki

Is işten gectikten sonra kontrol etsen ne olur

Aklin varsa yaptırma, hormonlarini alt ust ediyor. Ben arastirmistim, zaten pko var bende dr kesinlikle onermedi.
Ben Doğum kontrol hapı kullanmıştım 7-8 ay kadar çok memnun kalmıştım çok düzenliydi emzirme dönemi bitsin gene zAten onunla devam ederim, geçen ay ben adet oldum sandım ama anlamadım kahverengi lekelenme şeklinde bi kaç gün sürmüştü adet sandım bu ay gelen giden yok adet olsaydım 20 gun önce yeniden olmam gerekirdi ama olmuyorum iğne de adet olmayı engelliyormuş oyle okumuştum böyle adet olmadıkça farkında olmadan hamileymişim gibi geliyor korkuyorum

günes seni nasıl tırsıtmış kız nolcak kardes kardes büyürler bi kereden çıkar
Eşimde dün beni böyle teselli etti "ne güzel işte ikisini bir büyütürsün " insan lafta bari büyütürüz der :))
benimki de herşeye karışanından kolay gelsin cnm

O lekelenme yerleşme kanaması falan olmasın

emzirirken oluyor mu ki ben de esime güvenemiyorym şimdi degil de sonraları niyeti bozabilir 3. diye yan etkisi olmazsa hap igne düşünüyorym spiral diyodym ona da yok diyo erkegin her halta karışanı benimki
Oluyor canım emzirirken arkadaşım yaptırdı ama ben tek ona da güvenmem hem iğne hem prezervatif o zaman yan etkisi regl olmayı erteliyormuş 3 ay regl olmayanlar oluyormuş tabi herkeste olacak diye bişey yok ama ne biliyim oyle yazıyordu, ay benim koca da oyle prezervatif istemiyor henüz 2. Bebek de istemiyor iğne olayım dedim onu da istemiyor çocuk emiyor bi zararı olur diyor iyi dedim o zaman dön ardını yat bulaşma bana

Ben bugün aldim bakalım ❤

Ben hep diyorum en iyi korunma yöntemi koltuk diye:))) gönder eşini salondaki koltuğa birşeycik olmaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…