- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Canım ben bu hafta nerdeyse herşeyi yemeye başladım bulantım yoktu ama iştahsızlık vardı. Geçti sanırım o inşallah ilerki haftanda gecer senin deAyy cips çok severim çıkaramıyorum da hayatımdan, kahve içmem sorun değil ama çaysız duramam mutlaka içiyorum, salam sucuk sosis pastırma o tarz şeyleri bıraktım yemiyorum, şuan bulantımdan kaynaklı süt yumurta ve peynir türleri de yiyemiyorum, acaba ben ne yiyorum
Ben öğretmenim her gün tam gün okulda değilim ama onda bile zor dayanıyorum bulantıdan tüm gün çalışan arkadaşların VE sizin Allah yardımcınız olsunSelamlar ,aksamlari yemekten sonra bir ağirlik cökuyorum,gunduz isteyim,varmi calisan hamisler
Heyyy maşallah tosuncuk geliyor deseneMaşallah :) Ben 4.5 kilo doğmuşum eşimde 4 kilo doğmuş. İnşallah benim yavruceyzim de öyle olur :)
Şükür diyelim benim halsizlikleri saymazsam iyi gidiyor. Insaallah hepimizinki sikintisiz olur saglikla aliriz kucagimizaKizlar kizlar nasilsiniz nasil gidiyor
Yufka ile ev yapimi cips tarifi gormustum bi yerde denemedim ben ama ille de yiyecem diyorsan ev yapimi cipse bakabilirsin. Malzeme olarak da sagliksiz bir sey yoktu icinde sogan sarimsak baharat falan karistirip bi sure dolapta bekletiyorsun sonra yufkaya suruyorsun bunlari sonra da ucgen seklinde kesip firinliyorsun. Tabi tam olcu ve tarif hatırlamıyorumAy bir dünya doktor yorumu okudum bebeğe zararı olmaz size olur kilo olarak döner yazmışlar. O maddeyi hiç okumamıştım sağol canım bidaha yemem ozaman ya ❤
Ben ilk bebegimde de ikili test yaptirmadim. Bunda da yaptırmayacam sanirimKızlar ikili test için randevu aldim da müthiş yorgundum saatlerce hastanedeydim bugün galiba tok ve sıkışık olma dedi ,, diye hatırlıyorum size ne dediler ikiliye gelirkn nasıl gelmenizi soylediler
Bu kadar detayli incelemeyi ayrintilida yapacaklar ortalama 40 dk falan suren bi muayene oluyor ayrintili ultrasonBeni doktorun 2'li icin Recep Has'a yönlendirdi, kendisi Prof. perinatolog daha önce Recep hocaya giden başka arkadaşlarım da oldu herkes çok memnun
Bütün iç organlarından parmaklarına kadsr tek tek bakıyormuş
Bnde net değilim aslında çünkü sonuç ne olursa olsun degsmick yanlış çıkma olasılığı var yok yere kendime de zehir etmeyede gerek yok aslindaBen ilk bebegimde de ikili test yaptirmadim. Bunda da yaptırmayacam sanirim
Ay oluyor gerçekten bı şişkinlik bı agarlik sanki 9 ayligimKizlar iyi yedim oglen. Şuan kalbim kut kut atiyor. Cok geldi sanırsam. Eee neydem gunlerdir canim istiyordu. Sizde de oluyor mu. Yemek yedikten sonra cok yemişsiniz gibi tansyion dusuyor mu ya da kalp atmasi. Ya da.rahatsizluk oluyor mu sizde de
Canimmm inşallahKızlar yarın 11 de randevum kalp atışlarını dinlemek için gideceğim 7+2 olacağız yarın normal şartlarda duyulması gereken bir hafta, ben bu gece heyecandan zaten uyuyamam ama sizinde aklınıza gelirsem dua edin bana olur mu duyalım kalp atışlarını
Ya o bendede feci şimdiden boyleysem eyvah diyorum napcam 9 aya kadar yuvarlana yuvarlana gderm heralde...Ay oluyor gerçekten bı şişkinlik bı agarlik sanki 9 ayligim
Ben de yaptirmayi dusunmuyorum. Kizima hamileyken dr umla gorustuk bu konuyu. Dedigin gibi Allah muhafaza bir rahatsizlik varsa bunu tedavi edebilecegimjz bir durum yoksa ve bebeğimiizi butun sartlarda dogurmayi dusunuyorsak o testleri yapip( kucuk bir ihtimal dahi kotu ciksa)moralimizi bozmaya gerek yok diye dusunuyorum. Zaten dr ense kalinligi ve burun kemigi down sendromu hakkinda bize bilgi veriyor demisti. Hem Allah korusun oyle olsa dahi basimizin gozumuzun ustunde yerleri varöncelikle kimseyi yanlış yönlendirmek ya da herhangi bir tartışma ortamı oluşturmak istemiyorum ama bende 2li 3lü testleri yaptırmayı düşünmüyorum çünkü ben her durumda doğurmak istiyorum bebeğimi ve bu testlerde tedavisi olan erken teşhisin önlem olabileceği hastalıklara bakmıyor tamamen genetik hastalıklara bakıyor benim ilk hamileliğimde riskli bir durumum vardı ki (230/1 çok yüksek bir oran olmamasına rağmen) amniyosentezide yaptırmak istemedim %1 de olsa düşük riski vardı çünkü ve oğlum doğana kadar yaşadığım o stresi ben biliyorum bu sefer yine stres yaşamak istemiyorum o yüzden yaptırmıcam zaten ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü büyük oranda bilgi veriyor
Bende devlet hastanesine gideceğim yarın belki dinletmez devletler genelde ekrandan gosteriyor sadece dinletmiyor bi çoğu dinlemesem de olur ekranda falan göreyim oyle pıt pıt kalbini rahat nefes alacağım güzel bayram geçireceğimCanimmm inşallahbende bugün doktor dinletmedi kalp atışı oluşmuş dedi kaç attı ne attı bilmiyorum sağlıklı olsunlarda
Yani kızlar ben anlamadım doktor bana 2 li istermisin dedi olur dedim ama vazgeçtim an itibari ile ,,, doktora dediğim zaman ben ikiliden vazgeçtim diye nasıl bakcakki o zamn ense kalinligina ve burun kısmına demezmi sen vazgeçmiştin bakmuyirz diye .... yani ikilide kan vermeyip sadece usg muayenesini mı yptrcaksiniz doğrumu anladımBen de yaptirmayi dusunmuyorum. Kizima hamileyken dr umla gorustuk bu konuyu. Dedigin gibi Allah muhafaza bir rahatsizlik varsa bunu tedavi edebilecegimjz bir durum yoksa ve bebeğimiizi butun sartlarda dogurmayi dusunuyorsak o testleri yapip( kucuk bir ihtimal dahi kotu ciksa)moralimizi bozmaya gerek yok diye dusunuyorum. Zaten dr ense kalinligi ve burun kemigi down sendromu hakkinda bize bilgi veriyor demisti. Hem Allah korusun oyle olsa dahi basimizin gozumuzun ustunde yerleri var
Tabi yanilma paylari var. Insaallah hepimiz saglikli bebekler dunyaya getiririz.Bnde net değilim aslında çünkü sonuç ne olursa olsun degsmick yanlış çıkma olasılığı var yok yere kendime de zehir etmeyede gerek yok aslinda
Amiinmn canimm insallaahhTabi yanilma paylari var. Insaallah hepimiz saglikli bebekler dunyaya getiririz.
Ben ikili test yaptirmadigim icin surec nasil ilerliyor bilmiyorum. Ama ense kalinligi ve burun kemiğine normal muayene sirasinda bakiyor dr. Yani usgde gorup soyleyecektir bunu:)Yani kızlar ben anlamadım doktor bana 2 li istermisin dedi olur dedim ama vazgeçtim an itibari ile ,,, doktora dediğim zaman ben ikiliden vazgeçtim diye nasıl bakcakki o zamn ense kalinligina ve burun kısmına demezmi sen vazgeçmiştin bakmuyirz diye .... yani ikilide kan vermeyip sadece usg muayenesini mı yptrcaksiniz doğrumu anladım
Insaallah.Bende devlet hastanesine gideceğim yarın belki dinletmez devletler genelde ekrandan gosteriyor sadece dinletmiyor bi çoğu dinlemesem de olur ekranda falan göreyim oyle pıt pıt kalbini rahat nefes alacağım güzel bayram geçireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?