2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben bu hafta nerdeyse herşeyi yemeye başladım bulantım yoktu ama iştahsızlık vardı. Geçti sanırım o inşallah ilerki haftanda gecer senin de

Selamlar ,aksamlari yemekten sonra bir ağirlik cökuyorum,gunduz isteyim,varmi calisan hamisler
Ben öğretmenim her gün tam gün okulda değilim ama onda bile zor dayanıyorum bulantıdan tüm gün çalışan arkadaşların VE sizin Allah yardımcınız olsun
Maşallah :) Ben 4.5 kilo doğmuşum eşimde 4 kilo doğmuş. İnşallah benim yavruceyzim de öyle olur :)
Heyyy maşallah tosuncuk geliyor desene

Ay bir dünya doktor yorumu okudum bebeğe zararı olmaz size olur kilo olarak döner yazmışlar. O maddeyi hiç okumamıştım sağol canım bidaha yemem ozaman ya ❤
Yufka ile ev yapimi cips tarifi gormustum bi yerde denemedim ben ama ille de yiyecem diyorsan ev yapimi cipse bakabilirsin. Malzeme olarak da sagliksiz bir sey yoktu icinde sogan sarimsak baharat falan karistirip bi sure dolapta bekletiyorsun sonra yufkaya suruyorsun bunlari sonra da ucgen seklinde kesip firinliyorsun. Tabi tam olcu ve tarif hatırlamıyorum

Beni doktorun 2'li icin Recep Has'a yönlendirdi, kendisi Prof. perinatolog daha önce Recep hocaya giden başka arkadaşlarım da oldu herkes çok memnun
Bütün iç organlarından parmaklarına kadsr tek tek bakıyormuş
Bu kadar detayli incelemeyi ayrintilida yapacaklar ortalama 40 dk falan suren bi muayene oluyor ayrintili ultrason

Kızlar yarın 11 de randevum kalp atışlarını dinlemek için gideceğim 7+2 olacağız yarın normal şartlarda duyulması gereken bir hafta, ben bu gece heyecandan zaten uyuyamam ama sizinde aklınıza gelirsem dua edin bana olur mu duyalım kalp atışlarını

Ay oluyor gerçekten bı şişkinlik bı agarlik sanki 9 ayligim

Canimmm inşallah bende bugün doktor dinletmedi kalp atışı oluşmuş dedi kaç attı ne attı bilmiyorum sağlıklı olsunlarda

Ben de yaptirmayi dusunmuyorum. Kizima hamileyken dr umla gorustuk bu konuyu. Dedigin gibi Allah muhafaza bir rahatsizlik varsa bunu tedavi edebilecegimjz bir durum yoksa ve bebeğimiizi butun sartlarda dogurmayi dusunuyorsak o testleri yapip( kucuk bir ihtimal dahi kotu ciksa)moralimizi bozmaya gerek yok diye dusunuyorum. Zaten dr ense kalinligi ve burun kemigi down sendromu hakkinda bize bilgi veriyor demisti. Hem Allah korusun oyle olsa dahi basimizin gozumuzun ustunde yerleri var

Canimmm inşallah bende bugün doktor dinletmedi kalp atışı oluşmuş dedi kaç attı ne attı bilmiyorum sağlıklı olsunlarda
Bende devlet hastanesine gideceğim yarın belki dinletmez devletler genelde ekrandan gosteriyor sadece dinletmiyor bi çoğu dinlemesem de olur ekranda falan göreyim oyle pıt pıt kalbini rahat nefes alacağım güzel bayram geçireceğim

Yani kızlar ben anlamadım doktor bana 2 li istermisin dedi olur dedim ama vazgeçtim an itibari ile ,,, doktora dediğim zaman ben ikiliden vazgeçtim diye nasıl bakcakki o zamn ense kalinligina ve burun kısmına demezmi sen vazgeçmiştin bakmuyirz diye .... yani ikilide kan vermeyip sadece usg muayenesini mı yptrcaksiniz doğrumu anladım

Ben ikili test yaptirmadigim icin surec nasil ilerliyor bilmiyorum. Ama ense kalinligi ve burun kemiğine normal muayene sirasinda bakiyor dr. Yani usgde gorup soyleyecektir bunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…