2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selamlar ,aksamlari yemekten sonra bir ağirlik cökuyorum,gunduz isteyim,varmi calisan hamisler
Olmaz miiii ay bide gida denetimcisiyim ben tum gun ayakta hee turlu lokanta market fabrika yemekhane vs vs itinayla gezinilir insanlarla tartisilir ceza vs kesilir :)) bu ara ayagimin uzerinde zor duruyorum bende. Eve girer girmez yatma istegi :)

Kesinlikle katılıyorum canım. Zaten bu konuları ailedeki insanlarla konuşmak istemiyorum her kafadan bir ses. Doktorum bişe demedikten sonra herkes hekim oldu başımıza

öncelikle kimseyi yanlış yönlendirmek ya da herhangi bir tartışma ortamı oluşturmak istemiyorum ama bende 2li 3lü testleri yaptırmayı düşünmüyorum çünkü ben her durumda doğurmak istiyorum bebeğimi ve bu testlerde tedavisi olan erken teşhisin önlem olabileceği hastalıklara bakmıyor tamamen genetik hastalıklara bakıyor benim ilk hamileliğimde riskli bir durumum vardı ki (230/1 çok yüksek bir oran olmamasına rağmen) amniyosentezide yaptırmak istemedim %1 de olsa düşük riski vardı çünkü ve oğlum doğana kadar yaşadığım o stresi ben biliyorum bu sefer yine stres yaşamak istemiyorum o yüzden yaptırmıcam zaten ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü büyük oranda bilgi veriyor

Ayyy çok sevindim yaaa aklımdaydın girip girip baktım sana hep oh şükür, darısı başıma yarın inşaallah şimdi sıra bende artık bende duyayım yarın

Sağol canım inşallah yarın sen de duyarsın hayırlısıyla.

masallah canim amin gozunaydin

Teşekkürler canım

Gözün aydın:)

Teşekkür ederim:)

O ekranda ki pit pit atisi gormek bile rahatlatiyor degil mi
Masallah masallah icin ferah ilsun. Dualarim hepinizle

Hem de nasıl rahatlattı anlatamam.sagol canım:)

Çok şükür canım gözün aydın.Herkesten güzel günçzel haberler gelmeye başladı

Evet allaha şükür.allah kimseyi evladından ayırmasın.fasulye kadar da olsa ayrılmak çok zor.

gözün aydın canım sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah

Amin inşallah canım cümlemizin evladına sağlık versin rabbim.

Canimmgozunaydinn cok cok sevindirdin biziii hep boyle guzel haberlerle gelicez artik olumsuz dusunmek yokk

İlk doğumumda ikili test yaptırdım risk çıkmadı buna rağmen kandan fetal DNA analizi yaptırdım. %99 sonuç veriyor. Düşük riski de hiç yok. En kapsamlısın da 21 hastalık bakılıyor.
Benim şahsi fikrim yapılmalı.
Sağlıksız olsa da doğurmayacağım anlamına gelmez kısmına birşey diyemem bu sitede bu sebepten banlanmışlığım var.
Burada bazen başka duygular devreye giriyor o sizin takdiriniz.
Ense kalınlığı ve burun kemiği ilk aşamada fikir veriyor.

Bencede tedbirli olmakta herzaman fayda var bu fetal dna testini bende yaptırmak istiyorum siz yaptırdıgınızda fiyatı neydi acaba

Yarın 8. Haftam bitecek her gün bazen asiri, bazen ara ara kendini hissettiren kasik agrim bugün hiç yok...belirtiler azalinca da bir telaslaniyorum artinca da telaslaniyorum. Sizde de oluyor mu boyle belirti azalmasi

Ayy kızlar ben cipsi de hayatımdan çıkarmıstım ama dayanamadım dün p..tos un acılı baharatlı cıpsını aldım yemeye doyamıyorum allahım en sevdiğim cıpstı zaten. Baktım nette tabii bebeğe zararı olmazmış direkt. içim rahatladı etkilerse beni etkılıcek midemi işte nasıl durdurcam bilmem kendimi. 2haftada bir yerim artık başka zararlı hiçbişey yemiyorum çay,kahve bile bıraktım

https://hamilelik.com.tr/gebelikte-cips-tuketmek-tehlikeli-midir/

Bi oku istersen... benimde canım çok istiyor ama direniyorum :)

Kızlar ikili test için randevu aldim da müthiş yorgundum saatlerce hastanedeydim bugün galiba tok ve sıkışık olma dedi ,, diye hatırlıyorum size ne dediler ikiliye gelirkn nasıl gelmenizi soylediler

Beni doktorun 2'li icin Recep Has'a yönlendirdi, kendisi Prof. perinatolog daha önce Recep hocaya giden başka arkadaşlarım da oldu herkes çok memnun
Bütün iç organlarından parmaklarına kadsr tek tek bakıyormuş

Tavsiye edilmesi çok iyi, ücret konusunda bilgin var mı canım?

Kızlar ikili test için randevu aldim da müthiş yorgundum saatlerce hastanedeydim bugün galiba tok ve sıkışık olma dedi ,, diye hatırlıyorum size ne dediler ikiliye gelirkn nasıl gelmenizi soylediler
Bana sadece 2'li test için bayramdan sonra görüşürüz dedi. :) Olsaydı söylerdi herhalde. Netten de baktım şimdi açlık tokluk farketmiyormuş. Sadece kanı, ultrason ölçümünün yapıldığı aynı gün vermek gerekiyormuş. E zaten onun için gideceğiz. :)

Patates cipsi dayanamayıp ben de yedim 2 kez canım. Son 2 gündür de fırın patates ve sarımsalı yoğurtlu patates kızartmasına sardım. O kadar severek yiyorum ki ağlayacağım nerdeyse yerken

Ayy cips çok severim çıkaramıyorum da hayatımdan, kahve içmem sorun değil ama çaysız duramam mutlaka içiyorum, salam sucuk sosis pastırma o tarz şeyleri bıraktım yemiyorum, şuan bulantımdan kaynaklı süt yumurta ve peynir türleri de yiyemiyorum, acaba ben ne yiyorum

Evet canım benimde korktuğum bu %1 ihtimal bile insanın yaşayacağı hamileliğin burnundan gelmesine sebep oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…