2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bugün sabah komşunun bebeğini gördüm. 8 aylık falan havada esiyor. Sadece çıtçıtlı bir atlet vardı üstünde. Ben çok giydirmem normalde kızımı. Onun gibi giydirsem sabaha kadar gaz sancısı çeker. Ben mı çok giydiriyorum acaba ya.

Nasil giydiriyorsun canim

Ben genelde şort tulum yada şort tişört giydiriyorum . İçinede incecik atletler oluyorya onlardan giydiriyorum. Daha önce giydiren çocuk gazdan kıvranıyor. Birde aşırı kusuyor.
Bende müslin şort tulum giydiriyorum

Ben genelde şort tulum yada şort tişört giydiriyorum . İçinede incecik atletler oluyorya onlardan giydiriyorum. Daha önce giydiren çocuk gazdan kıvranıyor. Birde aşırı kusuyor.
Ben de böyle giydiriyorum dışarıda bazen ev çok sıcak oluyor o zaman yarım kol badi giyiyor
Geçen avmde deli gibi klima çalışıyor ben de sadece badi ile duran bebek gördüm
Avmde uyuduğunda bile üzerini kapatıyorum baya serin oluyor

1 kere olmuş biri olarak bildiriyorum karnım hala kocaman:)))
Bende bi kere oldum Ya da olduğumu sandım ama 2. Yok hala yok her sabah bana sürpriz yapsın diye bekliyorum benim de karnım kocaman ve diyetteyim pzt günü tartı günüm bakalım çok merak ediyorum

Cnm bu bebişlerin hepsi bir değişik seninki çabuk etkileniyordur belki benimki de tek çıtçıtlıyla yatıp kalkıyor hatta sabah serindi babası balkona çıkardı birde balkonu yıkıyoruz diye çocuğun ayaklarına buz gibi su tutmuş:))) hiç etkilenmiyor bebek haliyle ben olsam hemen karnım ağrır herhalde:))

Bende bi kere oldum Ya da olduğumu sandım ama 2. Yok hala yok her sabah bana sürpriz yapsın diye bekliyorum benim de karnım kocaman ve diyetteyim pzt günü tartı günüm bakalım çok merak ediyorum
Bende bu bulantıdan dolayı az yemeye başladım 1 kilo gitmiş gibi ama ödem büyük ihtimalle biraz dikkat edeyim diyorum şiştim resmen:))

Ahh eşim ben kız olsa konusmustum söyleyim tekrar konuşsun

Canım ayağına çorabı hep giydir yazmsmissin belki de giydiriyorsun

Sanırım doğustan alıştırmışlar. Bende çok giydirmedim doğduğundan beri ama o kadar azda değil tabi.

Maşallah prensese ek gıda sureciniz hayırlı olsun iştahlı bir kuzu olsun kızın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…