2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu bebeklerde ense kalınlığı vb şeyler kaçıncı haftada yapılıyor?

Bu bebeklerde ense kalınlığı vb şeyler kaçıncı haftada yapılıyor?
11. Hafta ile 14. Haftalar arasında 2 li test zamanı bakıyorlar ense kalınlığına burnuna falan verilere göre de down sendromu olasılığı var mı diye herhalde benim bildiğim bu

Gunaydin kizlar. Düşük tehdidimden dolayi pazartesinden beri annemlerde yatiyorum. Umarim lanet kanama alani bitmistir. Ama doktor coraspine devam ettirdigi icin hic sanmıyorum:/ okula da gidemedim, 4 senedir okuttugum ogrencilerime mezun olurlarken son karnelerini veremedim ((

Sen ve bebeğin iyi olun gerisi hiç önemli değil canım. İçini ferah tut her şey güzel olacak

Benim kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor hamile olmasam bu aralar adet olmam gerekiyordu. Ondan mı acaba Normal bir kasık ağrısı gibi değil

Gunaydin canimm ❤ once saglik ama degil mi kendine ve en onemlisi bebisine dikkat et ve iyi bak sen. Daha pekcok ogrencilerin olcak yine. Bir dahaki kontrolun ne zaman ? Ne zamana bakicaklar ?

Benim kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi ağrıyor hamile olmasam bu aralar adet olmam gerekiyordu. Ondan mı acaba Normal bir kasık ağrısı gibi değil
O yuzdendir canim. Benimde oyle oldu adet agrisi ve akintilarim geldi donemimde endiselenme

Günaydıııınnn, İyi haberlerini bekliyoruzz inşallah :)

Günaydın :)) önce eşime sonra hemen buraya yazacağım zaten başka kimse de bilmiyor

Hahahah Benimde aile dışında kimse bilmiyor ama yarın inşallah bende duymaya gidicem bebeğimi, bir sorun olmazda inşallah herşey yolundaysa artık söylemeyi düşünüyorum Ayy eğer dinletirlerse kaydetmeyi unutma, çok güzel anı oluyooo :)

Kaydedicem eğer dinletirse devlet hastanesi ekrandan gosteriyor sanırım sadece dinletmiyor, ama eşimle Çarş günü bi daha gideceğiz özeldeki doktora eşim bugün gelemedi bayram öncesi izin alamadı ama meraktan çatlayarak gitti işe Çarş günü gelsin diye bekliyor o da

eşler öyle ya bizden meraklılar:) Benimkide bidaha ne zaman gideriz fln diye soruyor bayram sonrası dediğimde de çok var daha diyip üzülüyor :)

eşler öyle ya bizden meraklılar:) Benimkide bidaha ne zaman gideriz fln diye soruyor bayram sonrası dediğimde de çok var daha diyip üzülüyor :)
Özel hastanelerde gene iş çıkış saatine randevu alıyorum eşim de yetişiyor akşam 6 ya son muayeneyi alıyorum ama devlette çok da oyle bi şansımız olmuyor malesef, ayy çok heyecanlıyım ben mideme kramplar giriyor

aynen bende çalıstıgım için yetişemiyorum.Mecbur özele gidip bayılıyoruz paraları.Güzel heyecanlar bunlar:)

Günaydın hamişler...
Ağız salgım arttı ,mide bulandırıcı olabiliyor . Diş fırçalıyorum rahatsız olmamak için, o da artık diş etlerini sızlatıyor

11'e kadar da zaman gelmek bilmez şimdi :) Birşeylerle oyalan bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…