2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın kızlar dün konuşuldu hamilelikte nöbet ve gece mesaisi ile ilgili . sefimize sordum eger istemiyorsaniz gebeliginiz kantilandiktan sonra nobet tutmuyormuşuz ben kendi istegimle tutuyorum suan. 24. Haftadan sonrada isteseniz daha tutuşmuyormuş. Burada not olarak kalsin.

teşekkürler canımm. benimki nöbet gibi değil ama aynıısı geçerlidir çok saol

Günaydın kizlar, İstanbul da havalar çok sıcak umarım yazı kolay atlatiriz.

İşlerim nedeniyle sık sık adliyeye gelmek zorunda kalıyorum . Bu aralar ertelemeye çalıştım hep daha önce iki defa güvenlikten geçmiştim . Bugün hamileyim yandan geçeyim dedim sorun etmediler, zararı yokmuş ama yine de bebise kötülük yapmışım gibi hissetmek istemedim

Günaydın kızlar ben dr a geldim bekliyorum inşallah kanama alanım gecmiştir dua edin banada

Bu arada burda 2li test 77 liraymış
Sizinde kanamanız mı oluyor benimde birgün geliyor ertesi gün kahverengiye dönüyor yatıyorum sürekli. neden olduğunu söyledi mi doktorunuz

Merhaba arkadaslar bu ikili test devlet hastahanelerinde yapiliyor mu 7 haftalik hamileyim.

Bence de geçme. Bu arada sıcağa sıcak deme adanayı görmeden.
Gebeler için korseler varmış, zararlı frekanskardan koruyormuş.

Gunaydin canimm ❤ once saglik ama degil mi kendine ve en onemlisi bebisine dikkat et ve iyi bak sen. Daha pekcok ogrencilerin olcak yine. Bir dahaki kontrolun ne zaman ? Ne zamana bakicaklar ?
Oyle tabii cnm ama gene de bir burukluk yasiyorum. Tek sevindirici yani kontrolden sonra sadece bi kez cok cok az leke geldi baska kanamam vs olmadi sukur. Sali gunu gidecegim kontrole canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…