2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sizin kanamanız ne zamandan beri var bende 7. Haftamdayım yatıyorum sürekli kaçıncı haftada geçer bilmiyorum doktor normal diyor

Sizin kanamanız ne zamandan beri var bende 7. Haftamdayım yatıyorum sürekli kaçıncı haftada geçer bilmiyorum doktor normal diyor
Kanamam hic olmadi iki kez az miktarda turuncu leke geldi. Ama ultrasonda kanama alani gozukuyor. 2 hafta once belli belirsiz bir kanama alani goruyorum demisti doktor. Ben de rutin fiziksel hareketlerime devam ettim. Ancak kanama alanım artmis. Pazartesiden beri cogunlukla yatiyorum. Umarim azalmistir. Gelen bir sey yok disari ama içte olabiliyor iste. 7. hafta biterken basladi benim su an 10.haftadayim.

Oyle tabii cnm ama gene de bir burukluk yasiyorum. Tek sevindirici yani kontrolden sonra sadece bi kez cok cok az leke geldi baska kanamam vs olmadi sukur. Sali gunu gidecegim kontrole canim.
Kanama alanın azalıyor demek ki. sen bol dinlen bol su iç canım moralinide bozma hiç

Evet benimde ultrasonda görüldü kanama alanı ama geliyor benim sürekli kesintili şekilde. İşe gitme yok dedi rapor yazdı dinleniyorum. Ama nafile yine geliyor. Ne zaman bitecek bilmiyorum üzülüyorum kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama insan endişeleniyor. Bi sebep söylenmiyor ama normal olabiliyor denildi hep. Kanama alanı neden oluşuyor bu konuda bişey söylemedi mi size doktorunuz

Sizinde kanamanız mı oluyor benimde birgün geliyor ertesi gün kahverengiye dönüyor yatıyorum sürekli. neden olduğunu söyledi mi doktorunuz
Geçmiş olsun canım vardı kanama alanım ama iğne ve fitille geçti çok şükür sebebini söylemedi

Merhabalar benim sat 14 nisandı ama pkolu olduğun için düzenli değil hastalanmadım..salı günü betahcg 37 dün yani persembe günü 132 olduğunu öğrendim..Kızlar sizce ben ocak annesi miyim subat annesi miyim ne zaman doğar zamanla zamanına yetişir mi yoksa aynı mı kalır

Çıktım çok şükür 10+1 olmuşuz elleri ayakları kıpırdıyordu kuzumun kanama alanıda bitmiş ilaçları kesiyoruz dedi folicasidide bıraktım vitamine başlattı 3 hafta sonra 2 li teste gel tekrar bakalım dedi
Fazla hareket halinde olma şuan bir sıkıntı yok dedi
Allah ım çok şükür yatması zor çok zordu merak etmeyin kanaması olanlarda dikkat edin gececek

Eklentiler

• EBEF9121-3A55-4868-80AE-9C47234B87BE.webp
    17 KB · Görüntüleme: 83
Yaa ne güzel bebiş olmuş artık senin ki :) benim ki nokta kadar daha

Ben de dün ilk kez doktora gittim, keseyi ve içinde miniminnacık bir noktayı gördük :) 2 mm dedi 10 güns onra tekrar gideceğim testler istedi, sadece folik asit alıyorum şu an hadi bakalım başlıyoruz yine yeniden :) inş. sağ alim alalım kucağımıza...hepimiz hep duymak istediklerimizle çıkalım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…